Poziții sexuale preferate de femei sau ce să mai încerci când nu ai orgasm

Poziții sexuale preferate de femei?! Deși sunt unele femei pe care le doare capul tocmai atunci când partenerul lor e gata de acțiune, cele mai multe dintre noi avem un apetit sexual extraordinar, motiv pentru care încercăm o grămadă de posturi pentru a obține orgasm.

Am zis să încep cu asta pentru că m-am săturat să aud că femeilor nu le place să facă sex. Ceea ce nu contest însă, este existența celor care – din nefericire – nu știu cum să obțină această senzație intensă de plăcere.

Căci sexul nu reprezintă mare lucru dacă nu atingi acel grad de delir. Din punctul meu de vedere, astfel e concepută lumea. Esențialul se petrece nu în rutina trăită de toți, ci în fulgurația clipelor intense. 

Mai exact, cred că momentele care ne stimulează sunt, de cele mai multe ori, înlăturate din cauza incapacității noastre de a le obține. Și e păcat. Ești de acord?

Rămâi alături de mine ca să-ți spun care sunt pozițiile sexuale pe care le abordez alături de Vali atunci când vreau să am orgasm.

Orgasmul, pe înțelesul tuturor

Să o luăm cu începutul. Conform dicționarului explicativ, orgasmul e punctul culminant al excitației sexuale. Trebuie spus că această serie de senzații fizice intense, obținute în urma stimulării sexuale, este foarte diferită la femei față de bărbați. 

Dacă bărbații pot ajunge la orgasm printr-o simplă penetrare, reprezentantele sexului frumos au nevoie de stimulare psihică și trebuie să încerce mai multe poziții sexuale până își dau seama care sunt cele mai potrivite.

În general, trebuie să ai un partener ca lumea și în rest, e ca la poker, trebuie să ai o mână bună. Wink! Wink!

Tipuri de orgasm

Orgasmele sunt, așadar, condiționate de felul în care este stimulat apetitul sexual, dar și de contextul fizic și psihologic în care are loc actul sexual. Dacă unele orgasme se concentrează mai mult asupra vaginului, altele se pot simți ca o explozie în întregul corp.

Să vedem câte tipuri de orgasm sunt la femei, de fapt. Și cum să faci să le poți obține:

  • orgasmul clitoridian – are loc atunci când sunt stimulate zonele adicente ale clitorisului;
  • orgasmul simultan – are loc atunci când sunt stimulate mai multe zone în același timp precum stimularea punctului G, a zonelor erogene sau a clitorisului;
  • orgasmul anal – are loc atunci când femeile fac sex anal iar perineul, regiunea anatomică cuprinsă între organele genitale externe și anus, se contractă involuntar;
  • ejacularea – fenomenul mai poartă denumire de squirt și are loc atunci când fluidele izbucnesc din vulvă sau vaing în momentul excitării maxime.

Obținerea orgasmului este o misiune dificilă pentru multe femei și pentru partenerii acestora. De aceea, pare greu de crezut că există atâtea tipuri de orgasm.

Plăcerea feminină: poziții sexuale preferate de femei

Scriu de câțiva ani pe acest blog și știi deja cât de mult îmi place să descopăr lucruri noi care să-mi facă viața sexuală cât mai mai spicy. Eu și Vali suntem îndrăzneți în pat și adesea încercăm tot felul de poziții sexuale sau de pastile pentru potență. Cum ziceam, ne place să experimentăm și să descoperim lucruri noi. 

De aceea, nu mi-e rușine să împărtășesc cu tine din experiențele noastre în materie de poziții sexuale. Dacă e să o luăm așa, toate pozițiile sunt faine, însă doar unele te pot duce la orgasm. Când e vorba de poziții sexuale preferate de femei, am două-trei lucruri de spus.

Hai să vezi ce recomandări de poziții sexuale am pregătit pentru tine:

  • Floare de lotus. Partenerul trebuie să stea pe pat sau pe scaun în fund, iar tu deasupra lui, cu fața spre el. Oh, da! Așa reușești să vă simțiți amândoi bine.
  • Nicovală. Aici tu trebuie să stai pe spate astfel încât să-ți pui picoarele pe umerii lui. 
  • Doggy-style. E o combinație fatală între penetrare adâncă și mâinile lui pe talia ta.
  • Lateral. Aici nu cred că mai e nevoie de descriere, nu-i așa?
  • Roaba. Un fel de misionarul în care trebuie să-ți ridici genunchii la piept.

Dacă partenerul tău mai apelează și la mastubarea pentru femei, ești pa și pusi!

Cu exercițiile Kegel, orgasmul feminin este garantat

Hai să vorbim și despre importanța exercițiilor Kegel, adică despre antrenarea mușchilor pelvieni pentru a obține orgasme. Eu fac treaba asta de muuulți ani. Are și practicarea ședințelor de yoga avantajele ei, deh.

Bun, exercițiul se face prin contractarea vaginului. Practic, e ca și cum ți-ai strânge vaginul sau ca și cum ai vrea să oprești jetul de urină înainte să ajungi la toaletă. 

Antrenarea  mușchilor pelvieni te poate ajuta să controlezi adâncimea penetrării penisului, îți crește intensitatea circulației sângelui în zona vaginală și astfel reușești să te exciți mult mai repede, iar plăcerea de a face sex crește – da, poți avea și orgasme multiple.

Exercițiile Kegel întăresc toți mușchii intimi și mențin aparatul genital în parametri normali de funcționare. Cu alte cuvinte, cu cât îți tonifiezi mai mult musculatura pelviană, cu atât mai mult te poți bucura de partide excelente, de sănătatea și elasticitatea naturală a zonei intime pe termen lung. 

Iubirea nu este nimic fără viziunea extatică a frumuseții amenințate de lipsa libidoului. Pe șleau, iubirea e incompletă fără satisfacerea nevoi sexuale, la fel cum actul sexual e incomplet fără un orgasm.

Dezbracă-te de convențiile sociale, acționează instinctiv atunci când vine vorba de sexualitatea ta și încearcă să ai orgasm folosindu-te de pozițiile sexuale pe care le testezi alături de partenerul tău.

Te pup!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *