Poți face copii dacă ai micropenis?

După ce m-am măritat cu Vali, m-am bucurat de timpul petrecut împreună și am simțit cum relația noastră se îmbunătățește. Și după ce ne-am așezat la casa noastră, am considerat că este momentul să ne mărim familia. Nu am avut emoții cu privire la sarcină pentru că eu și soțul meu aveam analizele făcute. Însă de curând mă întreba cineva dacă poți face copii când el are micropenis.

Bineînțeles că a trebuit să mă documentez mult și să aflu mai întâi ce este un micropenis. Când am simțit că vreau copii, m-am bucurat că și Vali a fost încântat de idee. Din fericire pentru noi, puștiul a venit repede. Nu am încercat de prea multe ori să rămân însărcinată.

Asta a fost o veste liniștitoare pentru Vali. El se tot întreba dacă se poate să ai copii când ai disfuncții erectile. Însă întrebarea mai mare este despre cum poți avea copii dacă ai micropenis.

Cum e afectat cuplul când el are micropenis

Prietena mea din copilărie a fost împreună cu un tip care avea micropenis. Au fost împreună un an și desigur, nu putea fi vorba de o sarcină atunci. Pentru că erau destul de tineri, iar relația lor nu era una prea bună. Iar dinamica se schimbă în relație când ai copii.

Conform spuselor ei, sexul când el are micropenis nu e rău. Doar că tipul se încadra la o categorie mai fericită de micropenis. Făceau sex prin penetrare, însă nu era destul pentru ea ca să ajungă la orgasm.

În cazul lor, sau în cazul unui tip cu un penis ca al lui, o sarcină este posibilă. Cu alte cuvinte, faptul că partenerul are penisul mic nu împiedică apariția unei sarcini. Este important ca la ejaculare, sperma să ajungă în vagin. Mai departe, depinde de virilitatea bărbatului și calitatea spermei.

Doar pentru că un bărbat are penisul de dimensiuni mici nu înseamnă că are neapărat probleme de potență. Cum nici un penis mare nu face un bărbat neapărat fertil sau potent.

Totuși, există și cazuri mai delicate în care tipul are un penis erect de 1 cm. Așadar, este cam imposibil să penetreze vaginul. Ceea ce înseamnă că pentru a putea concepe un copil, este nevoie de ajutor precum fertilizarea in-vitro.

Poziții sexuale recomandate pentru sarcină

În cazul micropenisurilor de peste 5 cm sunt recomandate poziții sexuale ce permit penetrarea completă a partenerei. De exemplu, puteți încerca poziții precum:

  • Doggy sau pe la spate;
  • Lateral. Ea stă pe o parte, iar piciorul de deasupra îl îndoaie spre pieptul ei sau îl pune pe umărul tău;
  • Floare de lotus. Stai pe scaun, iar ea deasupra ta, cu fața spre tine;
  • Misionarul. Dar este mai indicat ca tu să stai în genunchi în timp ce o penetrezi.

Nu uita că e important să consulți mereu medicul cu privire la diverse probleme de potență. Un specialist îți poate recomanda un tratament potrivit. Și este foarte bine să faci și niște analize de infertilitate ca să fii sigur că totul e bine. Și de ce nu, să facă și partenera ta.

Vă doresc să vă iubiți tare și să vină bebe repede! Pupicei!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *