Potent Forte sau Proxel Potent: tratamente pentru creșterea potenței și sănătatea prostatei

Dragilor, am vorbit de curând pe blog despre Potent Forte și mă gândeam că se aseamănă cumva cu Proxel Potent, un alt tratament pe care l-a încercat Vali. Și uite așa, zic să povestim de ele unu la unu ca să vă faceți o părere despre care dintre ele merită încercate.

Avem și separat păreri Potent Forte și păreri Proxel Potent, în care am spus mai multe despre cele două produse de potență.

Vali le-a încercat pe amândouă gândindu-se că poate un tratament mai îndelungat va avea efecte vizibile și atunci nu va mai fi nevoie să apeleze la alte pastile de potență când vrea să facă sex. Și să mai și stea nemâncat sau să aibă parte de reacții adverse de pomină…

Nu aș zice că a pornit pe drumul ăsta al tratamentelor, nici optimist, nici pesimist. “Dacă merge, bine. Dacă nu, continui ca până acum” zicea el.

Și hai să vă zic eu daca a mers sau nu cu Potent Forte și Proxel Potent.

Potent Forte sau Proxel Potent: sunt la fel?

Ambele produse se găsesc de cumpărat sub formă de pastile și sunt tratamente pentru prostată și creșterea potenței. Diferența aici este, în primul rând de tipul pastilelor. Potent Forte are 60 de pastile identice care se administrează de două ori pe zi, cu același efect.

În ceea ce privește Proxel Potent, aici vorbim de 60 de capsule, 30 de Proxel pentru tratarea afecțiunilor de prostată și 30 de Potent cu acțiune asupra potenței masculine.

Când a început cu Proxel Potent, Vali era mulțumit că nu a dat de reacții adverse care să îi pună în pericol sănătatea sau să îi strice dispoziția. Dar Proxel Potent nu a avut efecte miraculoase asupra potenței lui. El a zis că Proxel Potent e mai degrabă potrivit pentru cei care nu se confruntă cu disfuncții erectile. Lui, Proxel Potent i-a dat mai mult energie și chef de sex decât l-a ajutat cu tratarea ejaculării precoce.

Ei bine, cu Potent Forte nu ștergem cu buretele reacțiile adverse pentru că Vali simțea că îi bate inima cam repede și se speriase la un moment dat. Deci nu e recomandat Potent Forte Naturalis pentru cei cu hipertensiune arterială sau pentru sportivi. Și nici rezultate nu prea a avut de la Potent Forte, ci doar o erecție puțin mai tare și un timp mai scurt cu 10 minute la recuperare între partide. Vezi aici mai multe reacții adverse Potent Forte.

Între timp, poți să vezi ce am mai povestit eu și Vali despre alte pastile și suplimente în articolele cu păreri Erecta, păreri Natural Potent și păreri Tianli.

Ingredientele Potent Forte și Proxel Potent

Din ce am citit eu pe prospectul Potent Forte și pe prospectul Proxel Potent, am văzut că au în comun:

  • extract de semințe de dovleac;
  • Tribulus Terrestris.

În rest, e fiecare cu ingredientele lui. Și de aici și diferențele de rezultate și de reacții adverse. Proxel Potent conține multe vitamine și uleiuri esențiale pentru ameliorarea afecțiunilor asociate aparatului genital masculin.

Concluzia? Din punct de vedere al ingredientelor nu sunt la fel. Și nici prea asemănătoare. Dar se administrează în același fel, după cum zice prospectul. 2 pe zi, înainte de masă. În cazul Proxel Potent se ia câte o pastilă de Proxel și una de Potent pe zi.

Am scris și despre alte produse cu ingrediente naturale și găsești, spre exemplu, pe blog articolul cu păreri uPotent.

Ce să alegi: Potent Forte versus Proxel Potent

Vali a zis clar că nu recomandă niciunul dintre tratamente din motive evidente. Rezultate vizibile nu-s, reacții adverse cam da și timpul îndelungat de administrare. El a zis că se mulțumește cu pastile de potență pe care le-a mai luat. Și că poate o să fie mai strict cu alimentația și o să includă legume bune pentru erecție și creșterea potenței.

Vali îți recomandă să consulți un medic urolog atunci când te gândești la un plan de bătaie pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Și înainte să mergi, eu zic să arunci un ochi pe clasamentul nostru cu cele mai bune pastile de potență și să vezi ce te sfătuiește medicul să iei.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *