Pops vs. Tianli: ce să alegi pentru potență maximă?

Salut! Bine ai (re)venit pe blog. Astăzi povestim despre o comparație între două produse pentru potență pe care le-am încercat eu, mai exact Pops versus Tianli. 

Vorbeam cu Ela, nevastă-mea, că industria asta a pastilelor și suplimentelor pentru potență scoate destul de multe produse, chiar diverse. Și pentru că noi suntem abonați la a le încerca, le luăm pe toate și le descoasem să vedem de ce sunt bune.

De asta am scris pe blog păreri Pops și păreri Tianli în care am detaliat experiențele și am făcut recenzii produselor. Așadar, hai să vedem: Pops sau Tianli?

Pops sau Tianli: de ce le-am folosit

Mai întâi stabilim următorul lucru: Pops este o pastilă pentru erecții tari, iar Tianli este fie fiole pentru potență, fie spray pentru tratarea ejaculării precoce – adică, îl găsești în mai multe opțiuni. Până aici, nu au neapărat nimic în comun. Dar eu le pun una lângă cealaltă ca să poți vedea ce ar trebui să iei pentru disfuncția pe care o ai.

Practic, te ajut să te documentezi și să ai o părere în plus. 

De ce le-am folosit? Păi pe Tianli l-am luat pentru că eu mă confrunt cu ejacularea prematură și am tot căutat un produs care să mă facă să nu-mi mai dau drumul așa repede. Și ca să scurtăm povestea, Tianli nu a avut efecte miraculoase asupra mea. 

Iar Pops am luat pentru că am văzut pe un forum că vorbea lumea despre pastilele alea și aveau păreri bune. Am citit și eu despre Pops și am zis să îl încerc, cu toate că nu am neapărat probleme cu erecția.

Totuși, am fost surprins să văd că deși este creat pentru erecții tari, a avut efect și asupra controlului ejaculării. Ceea ce e un plus, dacă mă întrebi pe mine.

Pops vs. Tianli: ingrediente și administrare

Pentru că am zis deja că Pops este pastilă, administrarea se face pe cale orală. Iar Tianli fiind spray, este de la sine înțeles că se administrează extern, la nivelul penisului. Cât despre fiole, ele se dau pe gât, similar cu pastila doar că nu ai nevoie de apă.

Vreau să punctez aici un lucru important. Dacă te dai cu Tianli spray, să nu uiți de prezervativ. Nu are ce căuta substanța aia în vaginul femeii tale.

Din punct de vedere al ingredientelor, ambele produse stau bine: sunt realizate din plante. Deci nimic dubios sau pe bază de medicament, cum e în cazul prospectului Viagra sau prospectului Stud 100.

Nu are rost să mai înșir aici lista cu denumirile plantelor, însă dacă vrei să citești mai mult, găsești aici prospect Pops sau prospect Tianli. Și apropo de asta, poate vrei să mai citești despre un produs similar cu Tianli. Ți-am mai povestit eu atunci când am publicat articolul cu păreri Natural Potent

Pops și Tianli: efecte adverse

Când am folosit Tianli, nu am simțit vreun efect advers. Oricum Tianli nu a avut rezultate și mă bucur că nu m-am simțit rău după. 

La Pops, nu numai că nu am avut efecte adverse, dar m-am simțit chiar foarte bine în timpul partidei. Mă simțeam plin de energie și Ela a observat. A fost tare încântată de partidă și în consecință, de Pops. 

Deci de la Ela, Pops este un da. Și de la mine, la fel.

Oricum ai recenziile mele în detaliu despre reacții adverse Pops și reacții adverse Tianli

Ce să alegi între Pops și Tianli sau ce recomand eu

E normal să alegi un produs special creat pentru problema cu care te confrunți, pentru a avea parte de rezultate cât mai bune. Deci dacă vrei erecții ferme, eu îți recomand cu încredere Pops pentru că funcționează minunat.

Dacă te uiți după un tratament împotriva ejaculării precoce, te sfătuiesc să te orientezi către alte produse față de Tianli. De exemplu, eu am încercat uPotent, mierea pentru potență. E un pliculeț de miere pe care îl iei și stai fără grija că îți dai drumul când nu trebuie.

Vezi ce păreri uPotent avem eu și Ela.

Ela zice că e important să te documentezi foarte bine despre produsele pe care vrei să le iei. De asta citește ea toate prospectele și forumurile, pentru mine. Mă mai uit și eu uneori, dar nu am ochi de vultur ca ea. 

Noi am făcut și un top cu cele mai bune pastile pentru potență. Uită-te și tu să vezi ce pastile am încercat noi și ce recenzii am scris.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.