Stud 100 vs. Pops: spray sau pastilă pentru potență?

Citeam de curând ce am scris pe blog în ultima vreme și mi-am dat seama că am lăsat câteva subiecte neacoperite. După ce m-am consultat puțin și cu Vali și am pus toate ideile pe foaie, am zis că-i timpul potrivit pentru o comparație: Stud 100 sau Pops pentru potență.

Asta pentru că ai pe blogul nostru articole despre ambele produse. Poți citi păreri Pops și păreri Stud 100. Ai și prospectul Pops sau prospectul Stud 100, ba chiar și reacții adverse pentru Pops sau reacții și efecte adverse pentru Stud 100.

Însă, poate încă nu știi ce să alegi pentru problema ta. Ei bine, sper să te ajut cu informațiile de astăzi.

Pops sau Stud 100. Produsul bun pentru tine

Pops e o pastile pentru potență. Stud 100 este spray pentru tratarea ejaculării precoce.

Așadar, încă de la început e bine să menționăm că produsele sunt destinate pentru probleme ușor diferite.

Vali mi-a spus că Pops e foarte util pentru momentele în care își dorește potență maximă. Adică să ajungă rapid la erecție, o erecție fermă și un penis care nu se înmoaie pe măsură ce devenim intimi.

Stud 100 e bun pentru că amorțește penisul. Nu e tocmai bun pentru că poate amorți prea tare. Atât de tare încât nu mai simți plăcere și ai dificultăți chiar în a ajunge la erecție.

Așa că, înainte de a lua un produs pentru potență întreabă-te la ce vrei să-ți folosească.

Pops vs. Stud 100: administrare și efecte

Pops este pastilă așadar avem o administrare orală. Este un supliment 100% natural, din plante afrodiziace. Are efect rapid și administrarea nu necesită un plan pentru sex așa cum se întâmplă în cazul altor produse similare. Spre exemplu, poți citi articolele cu păreri Maraton Forte, păreri Tianli sau păreri Natural Potent.

Stud 100 e spray, așadar are o aplicare externă, pe suprafața penisului. Și aici vorbim despre efecte rapide, substanța fiind absorbită în piele. Spray-ul nu este un supliment având o substanță de bază care este anestezic. Acesta asigură amorțirea zonei și, teoretic, un remediu pentru ejacularea precoce.

Pops nu este conceput pentru prelungirea actului sexual. Dar, te ajută să reziști mai mult decât de obicei.

Stud 100 promite multe dar vine cu dezavantajul major că diminuează mult plăcerea resimțită. Reziști mai mult dar nu prea mai contează. Nu te mai bucuri de momentele de tandrețe din cuplu, ci faci sex mecanic.

Pops și Stud 100 – atenționări și precizări despre ingrediente

Pops nu are reacții adverse fiind un supliment natural. Doar câteva precauții pentru bărbații cu probleme de tensiune sau circulație.

Precauțiile se păstrează și pentru Stud 100. Și, la ele le adăugăm pe cele legate de lidocaină, aceasta fiind substanța activă. Cum ți-am povestit, este vorba despre un anestezic local, folosit și în stomatologie.

Această substanță poate da reacții adverse locale: mâncărimi, iritații, inflamare sau chiar durere.

Când se aplică Stud 100 se va folosi prezervativul fără excepții. Substanța nu trebuie să intre în contact cu vaginul. Din aceleași considerente, nu se va face sex oral. În plus, recomand ca bărbatul să își spele bine penisul înainte de contactul sexual, fie el și unul protejat.

Cu Pops nu ai niciun fel de atenționări de acest fel. Ai luat pastila, aștepți 20, 30 de minute să își facă efectul și după îți vezi liniștit de momentul mult dorit.

Ce să alegi între Pops și Stud 100. Mai sunt și alte soluții?

Chiar dacă vorbim despre combaterea ejaculării precoce, noi recomandăm Pops și nu Stud 100. Spray-ul are prea multe dezavantaje din punctul nostru de vedere. Pastila îți dă în schimb un plus de încredere. Iar erecția tare prelungește oricum și partida, așa că obții și un control mai bun pentru ejaculare.

O bună alternativă în combaterea ejaculării premature este mierea pentru potență uPotent. Are efect rapid, se administrează oral, fără apă și îți prelungește rezistența suficient de mult cât să uiți de tot stresul și anxietatea sexuală cauzate de ejaculare.

În rest, ai cam toate soluțiile strânse în același loc, în articolul în care am făcut clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.