Plante românești pentru potență

Când lui Vali au început să i se agraveze disfuncțiile erectile am căutat tot felul de soluții. Am mers la medic, am făcut analize și am încercat și pastile pentru creșterea potenței. Dar pe lângă ele, am cochetat și cu ideea ca soțul meu să consume plante românești pentru potență.

Sigur nu au efecte adverse pentru că știu că Vali nu are alergii. Am căutat rețete de tincturi, ceaiuri sau mâncăruri în care să includ și plantele cu pricina.

Plante românești care cresc potența

Începusem să caut plante care ajută la potență și găseam niște denumiri, care mai de care. Și am văzut că majoritatea se regăsesc pe multe dintre prospectele pastilelor. Așa am ajuns la două concluzii:

  1. Fie sunt foarte bune pentru creșterea potenței și merită să i le dau lui Vali;
  2. Fie nu are rost să îi dau pentru că le ia deja din suplimentele administrate.

M-am gândit și că dacă le combină, nu o să ne dăm seama ce rezultate are de la fiecare tip de tratament. Așa că am căutat plante românești pentru creșterea potenței. Și am convenit să le ia pe rând. Întâi pastilele cu efect rapid și apoi plantele.

Vezi ce am scris în articolele despre pastilele pe care le-a luat Vali: păreri Maraton Forte, păreri uPotent și păreri Natural Potent.

Am selectat eu ce am știut cel mai bine cu ochiul meu de nutriționist și uite ce a luat Vali:

  1. Brânca ursului. Are o oarecare greutate denumirea asta. Și m-a făcut să mă gândesc că sigur are efecte vizibile asupra erecției masculine. Ei bine, brânca ursului este un vasodilatator natural și ajută la creșterea fluxului sanguin la nivel periferic.
  2. Sculătoarea. Tot o denumire incredibilă și tot vasodilatator natural. Deci te bucuri de penis sculat, libido crescut și energie pentru sex.
  3. Colții babei. Planta asta îmbunătățește spermatogeneza și producția de testosteron. Așadar, ai apetitul sexual crescut și ejaculezi abundent.
  4. Iarba caprei. Sau horny goat weed. Deci vorbim clar despre creșterea libidoului și menținerea erecției.
  5. Șofranul. Este cunoscut pentru efectele sale asupra creșterii libidoului și aparent, pentru ejaculări abundente.
  6. Țelina. Favorita lui Vali. Chiar a consumat soțul meu destul de multă țelină pentru potență. E bună și la gust, are rezultate și nici un efect advers.

Pastile pentru creșterea potenței în mod natural

Sigur știi că am mai povestit despre alternative naturale pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Am vorbit despre alimente bune pentru potență și chiar ceaiuri de potență. Și la fel ca ele, și plantele românești au rezultate care se văd doar după administrare îndelungată.

Pastile de potenta pentru disfunctii erectile. Cresterea potentei pe cale naturala

În schimb, dacă vrei să te bucuri de erecții tari sau ejaculare întârziată, poți apela la pastile de potență. Vali ia de câtva timp și a încercat mai multe tipuri de produse de potență. Până la urmă, a descoperit cele mai bune pastile de potență pentru el. Iar viața noastră sexuală este îmbunătățită.

Tu ce pastile de potență ai luat? Spune-ne în comentarii părerea ta.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *