Am pierdut erecția în momentul penetrării

Am trecut de mai multe ori în viață prin faza de pierdere a erecției în momentul penetrării și niciodată nu a fost o senzație faină. Nici pentru mine, nici pentru Ela. Și sunt sigur că niciun bărbat nu își dorește așa ceva.

Poate că la momentul respectiv am pus-o pe seama oboselii sau a libidoului scăzut. Doar că în momentul în care s-a mai întâmplat, am început să îmi pun semne de întrebare.

Mă gândeam că sunt impotent, că poate nu o să mai pot face sex cum trebuie. Clar îmi alimentam singur anxietatea sexuală. Dar ajutorul medicului androlog și al Elei a fost foarte important. La bine și la greu, nu?

De ce pierzi erecția în momentul penetrării

Cu siguranță pot fi mai multe motive pentru care ți se lasă la penetrare, dar totul depinde și de starea pe care o ai tu. Eu pot spune că am experimentat senzația în mai multe situații. Uite la ce motive am găsit eu:

Prezervativul

Nu spun că e un motiv să o faci fără. Asta este o decizie ce trebuie să aparțină amândurora. Iar dacă te-ai dat și cu spray pentru potență, prezervativul e un must have. Dar se întâmplă să nu ai la tine tipul de prezervativ pe care îl folosești.

De exemplu, am fost cu Ela la un hotel mai demult și am folosit prezervativul de acolo. M-a strâns teribil la baza penisului și mă simțeam inconfortabil. Îți dai seama că mi s-a lăsat imediat.

Stresul și anxietatea

Dacă stai să te gândești la alte lucruri în timpul sexului și pierzi contactul cu realitatea, e foarte posibil să îți poți lua „la revedere” de la erecție. Gândurile nu sunt prietene cu sexul. Și dacă te mai și frămânți în legătură cu felul în care o faci pe ea să se simtă, deja ai pierdut teren pe partea cu plăcerea.

Cel mai indicat e să comunicați și să te asiguri că ea va verbaliza tot ce faci bine și tot ce și-ar dori să îi faci. Bineînțeles, ea va îmbrăca toate ideile în gemete de plăcere. Fii pe fază și urmărește-i reacțiile.

Oboseala

Cu siguranță e un factor important. Până la urmă, penisul are un mușchi ce nu poate sta foarte mult încordat, mai ales când oboseala se resimte de dinainte. Așa că dacă știi că ai avut o zi grea, mai bine concentrați-vă pe alte metode de a vă satisface.

Masturbarea

Mi-a luat și mie ceva timp să îmi dau seama cum te masturbezi corect. Și că nu e un campionat de „cât de repede îți dai drumul”, ci e un exercițiu de a rezista mai mult. Iar dacă înainte de sex te-ai masturbat, se poate să ți se lase. La fel se întâmplă și dacă te uiți des la filme pentru adulți sau dacă ajungi să suferi de masturbare excesivă.

Ce să faci să nu moară la intrare

Atunci când faci sex îți dorești să te simți minunat și singura metodă prin care poți face asta este să fii prezent. Adică lasă gândurile la o parte și încearcă să te conectezi cu corpul tău. Relaxează-te și simte toate atingerile ei, ascultă toate gemetele și bucură-te de senzație.

Nu sta crispat și nu te frământa în legătură cu ceea ce simte ea. Ai încredere că te va ghida dacă ceva nu merge cum trebuie. Iar dacă nu ați apucat să vorbiți despre asta înainte, o poți întreba în timpul sexului dacă se simte bine. Știu sigur că Ela apreciază asta foarte mult.

Cât despre partea cu prezervativul, este mai indicat să îți iei tu mereu ce știi că folosești și este ok pentru amândoi.

Mai poți învăța cum să respiri corect când faci sex sau cum să antrenezi mușchii pelvieni.

Pastile pentru potență: te ajută la menținerea erecției?

Multe dintre pastile te ajută pe partea cu erecția. Și este o alternativă potrivită atunci când vrei să faceți sex și nu ai încredere în propriile capacități. Ți-am mai scris despre asta în articolele cu păreri uPotent, păreri Pops, păreri Tianli, păreri Natural Potent sau păreri Maraton Forte.

Totuși, dacă treaba asta cu erecția slabă se întâmplă foarte des, îți recomand să îți faci niște analize de potență și poate să vezi dacă te confrunți cu probleme psihologice legate de potență.

În perioada în care o duceam rău cu sculatul penisului am luat câteva pastile despre care ți-am și scris pe blog, în afara celor deja menționate mai sus.

Și dintre tot ce am încercat, am cules ce a mers cel mai bine pentru noi și am realizat un top cu cele mai bune pastile de potență.

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *