Performax vs. Pops: miere sau pastile pentru potență?

M-am confruntat o perioadă cu ejacularea prematură și am simțit o rușine imensă față de Ela, soția mea. Ea a alături de mine și m-a susținut pe drumul acesta al suplimentelor pentru potență. Și pentru că am căutat mereu cel mai potrivit produs, avem un palmares bogat de suplimente încercate. Așa că azi comparăm: Performax versus Pops.

Am povestit pe larg experiențele în articolele păreri Performax și păreri Pops.

Hai să le punem una lângă cealaltă și să vedem care sunt diferențele.

Performax sau Pops: informații despre produse

Performax este miere pentru potență și are în compoziție o grămadă de plante. Mai degrabă, este o pastă naturală pentru că are un procent de doar 11% miere. Este o pastă neagră, cu gust dulce amărui care se administrează cu 30 de minute înainte de a face sex. Descrierea de pe site a produsul spune că ai parte de erecții de durată, ejaculare întârziată și potență maximă.

Pops este o pastilă naturală pentru potența masculină cu acțiune către fluxul sanguin la organul genital și recuperarea rapidă între partide. Pastila se administrează cu apă sau ceai, cu 30 de minute înainte de partidă. 

Performax și Pops: compoziție și efecte adverse

Atât Performax, cât și Pops sunt făcute cu ingrediente naturale. Performax are o listă ceva mai lungă că m-am și plictisit cât mi-a citit nevastă-mea din prospect. Nu o să le mai înșir acum pentru că le găsești în articolul prospect Performax. Vorbim, în mare parte despre ghimbir, Ginseng, Ginkgo Biloba, Tribulus, polen și miere.

Pops are și el în compoziție Tribulus, ghimbir, Ginseng și palmier pitic. Am scris și despre prospectul Pops pe blog, dacă vrei să citești mai mult. 

Partea diferită este legată de efectele adverse. Cu Performax am experimentat niște arsuri la stomac nasoale rău. Și după a început să mă doară și capul de nu am mai reușit și runda doi. Oricum nu mai aveam erecție după ejaculare, dar și dacă aș fi avut, nu mai făceam nimic cu ea.

În schimb, cu Pops a fost chiar fain sexul. Am avut o erecție fermă și Ela s-a bucurat. M-a simțit mult mai bine și a avut foarte multe orgasme în noaptea aia. Nu am simțit nici o reacție adversă considerabilă, ci doar că îmi bătea inima mai alert, dar cui nu îi bate inima așa când face sex? Așadar, la capitolul ăsta a fost ok. Citește și despre reacții adverse Pops să afli mai multe.

Între timp, citește mai multe despre păreri Maraton Forte, păreri Tianli și păreri Natural Potent.

Performax versus Pops: ce să iei pentru rezultate vizibile?

Eu am luat Performax pentru a trata ejacularea precoce și nu am fost mulțumit de rezultate. Având în vedere că am luat și uPotent, recomandarea Sub Așternut pentru tratarea ejaculării premature nu va fi Performax.

Vezi și păreri uPotent. E vorba mai exact de o miere pentru potență care pe mine m-a ajutat cu ejacularea precoce. Asta a fost principala „atracție” să zic așa.

Trebuie să stabilești clar de dinainte pentru ce anume vrei să iei suplimente pentru potență. Apoi cauți un produs care excelează în rezultate. Pe Pops ți-l recomand dacă vrei să ai parte de erecții tari pentru că la mine și-a făcut treaba și am păreri bune despre el. Așadar, îți recomand să vezi ce am inclus noi în topul cu cele mai bune pastile pentru potență. Poate găsești exact ceea ce ai nevoie.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.