Performax vs. uPotent: care e diferența dintre cele două produse?

Recent am povestit despre un alt tip de miere pentru potență, și anume Performax. Și eu m-am întrebat exact ce vă întrebați și voi acum: ce este diferit Între Performax și uPotent?

De asta m-am gândit să le pun una lângă cealaltă ca să vedem care este diferența între cele două și bineînțeles, care e alternativa mai bună.

Atât despre uPotent, cât și despre Performax am scris pe blog deja. Poți citi păreri uPotent și păreri Performax dacă vrei să vezi experiența noastră.

Performax și uPotent: ingredientele mierea pentru potență

Două produse categorisite drept miere pentru potență. Bun, da’ ce le departajează? Mai întâi, părerea mea personală în urma experienței sexuale după consumul celor două produse.

Practic, Performax nu a avut rezultate pentru mine, iar uPotent a avut. 

Și în mod clar le delimităm după ingrediente. Prospectul Performax are o listă lungă de ingrediente naturale, printre care și Ginseng, Ginkgo Biloba, urzică, țelină, roșcove, dovleac, Tribulus și miere de albine, în concentrație de 11%.

În schimb, uPotent are o concentrație mai mare de miere polifloră, în jur de 30%. Restul plantelor din compoziție sunt Tribulus, Palmier pitic, melasă de dudă, ghimbir și polen.

Găsești aici mai multe detalii despre prospectul uPotent și prospectul Performax.

Mai degrabă aș numi uPotent miere pentru potență, decât Performax, care e mai mult o pastă de culoare neagră.

Performax vs. uPotent: contraindicații și efecte adverse

Ambele produse au contraindicații pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială deoarece suplimentele pentru potență cresc fluxul sanguin în organism. Aș adăuga eu la amândouă precauția pentru persoanele alergice la ingredientele din compoziție.

Ei bine, reacțiile adversele sunt proba supremă de departajare. În urma consumului de Performax am avut arsuri la stomac și dureri de cap care m-au împiedicat să mai fac sex și a doua oară în acea seară. 

Totuși, uPotent mi-a dat o doză de energie și poftă de sex când am luat. Am simțit un fior chiar plăcut când făceam sex cu Ela, nevastă-mea. Eu mă gândesc la faptul că uPotent mi-a crescut libido-ul, pe lângă îmbunătățirea erecției și controlul ejaculării.

Citește mai mult pe blog despre reacții adverse uPotent și reacții adverse Performax.

Performax sau uPotent: recomandarea Sub Așternut

Ela zice că dacă un produs pentru potență nu are rezultate, măcar să nu aibă efecte adverse. Eu spun  că nu are rost să iei ceva care nu are rezultate, cu atât mai puțin dacă îți generează stări ciudate.

De asta aleg și recomand uPotent în detrimentul Performax. Iar dacă vrei să vezi impresii despre alte produse pe care le-am încercat citește păreri Cialis, păreri Maraton Forte și păreri Pops.

Îți recomand să fii foarte atent cu suplimentele sau pastilele pentru potență pe care le iei și dacă este cazul, consultă un medic urolog înainte. Poți să ceri părerea specialistului cu privire la tratamentele pentru ejacularea precoce, de exemplu.

Vezi ce suplimente am inclus în topul cu cele mai bune pastile pentru potență și ce recomandăm noi.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.