Ce să faci dacă vrei un penis mai lung și mai gros

Obsesia bărbaților referitoare la lungimea și la grosimea penisului nu este un simplu subiect de cancan. Anumite inhibiții pot duce chiar la apariția disfuncțiilor erectile precum și la stări de anxietate sau chiar depresii severe.

Așadar, ce este de făcut dacă ești nemulțumit de mărimea penisului?

În cazul în care simți că ai dezvoltat un complex, cu siguranță trebuie să faci ceva în legătură cu asta. Pentru că părerea pe care o ai tu despre tine e mult mai importantă decât ceea ce cred cei din jurul tău.

Încrederea în forțele proprii, precum și psihicul tău îți vor determina evoluția în viață. Și, dacă ne raportăm la performanța sexuală, satisfacția din dormitor și cuceririle tale vor fi direct influențate de felul în care îți vezi tu instrumentul.

Iată  ce poți face atunci când vrei un penis mai lung și mai gros.

Citește și despre anxietatea de performanță sau despre problemele psihologice legate de disfuncțiile erectile masculine.

Mărirea penisului – când este ea posibilă

Un lucru e cert. Vrei un penis lung și gros. Mai mare decât este el acum.

Când e posibil să îl mărești? De la ce vârstă și când e recomandat să o faci?

Desigur, aceasta este o decizie pe care o iei la maturitate. Adică, ar fi bine să ai peste 18 ani. Până la acea vârstă organele tale genitale sunt continuă dezvoltare.

Apoi, ai nevoie de sfatul unui medic. Urologul este primul la care să te adresezi. Apoi, medicul chirurg o să îți explice totul în detaliu.

S-ar putea să ți se recomande chiar și un psiholog. Asta pentru momentele în care ai nevoie să înțelegi că problemele legate de potență sunt, de cele mai multe ori, pe bază psihologică. Gândurile tale influențează în mod direct erecția și performanța sexuală, precum și simptomele asociate cu disfuncțiile erectile.

Altfel, mărirea penisului se poate indiferent de vârstă, atâta timp cât vorbim despre un bărbat ajuns la maturitatea lui sexuală.

Există soluții pentru mărirea penisului naturale?

Indiferent de ce ai citi și de ce ai auzi pe la prieteni să știi că am o veste destul de proastă. Penisul crește și se îngroașă în mod natural doar în perioada dezvoltării tale ca adult. Adică, în mod natural, el se dezvoltă alături de celelalte organe în perioada adolescenței. Până când ajungi la maturitatea deplină.

După această perioadă penisul nu se va mai mări. Doar vei obține erecții în funcție de starea ta de excitare, de fluxul sanguin și de alte lucruri despre care ți-am mai povestit, atât eu cât și Ela, pe blog.

Așadar, din nou, vei avea nevoie de ajutorul și de recomandările de specialitate ale medicului.

Geluri, spray-uri și pompe pentru mărire penisului

Pe forumuri, pe site-uri diverse și din multe alte surse poate vei obține informații despre produse minune care îți lungesc penisul.

Sunt multe geluri care promit asta. Sunt și spray-uri sau pompe care garantează creșterea în dimensiune a penisului.

Să știi că nicio soluție minune nu funcționează cu adevărat. Pompele pot produce leziuni și alte probleme care te pot trimite direct la secția de urgențe. Așa că, folosește cu grijă orice produse care îți promit luna de pe cer. După cum ți-am spus, organismul uman funcționează într-un mod destul de precis. Nu poți păcăli dezvoltarea penisului cu ajutorul unei pompe sau a unui gel.

De ce sunt totuși bărbați care spun că aceste soluții au funcționat?

Efectul placebo. Din nou, psihicul și gândurile noastre influențează în mod direct percepția pe care o avem asupra realității. Penisul tău îți poate părea mai gros sau mai lung deși, în realitate, el nu este. Pompa va trage de el, dar nu îl va lungi. La fel și gelul sau spray-ul. Cel mult, produsele vor asigura un flux sanguin crescut în țesuturile din jurul aparatului reproducător. Atât. Iar asta va asigura o erecție mai puternică decât ești tu obișnuit.

Cum să faci ca penisul să pară mai mare și mai gros

Ți-am dat deja soluția mai sus. Nu, nu te trimit la chirurg și chiar nu recomand această soluție decât în cazuri excepționale: de exemplu, atunci când lungimea penisului nu este suficient de mare pentru ca tu să poți să ai copii pe cale naturală – crede-mă, situațiile acestea sunt extrem de izolate. Altfel, o poți satisface indiferent de lungimea sau de grosimea jucăriei tale speciale.

Cu toate acestea, poți avea un penis mai lung și mai gros. Nu în mod real, așa cum se obține de pe urma operațiilor. Ci la nivel psihologic.

Îți recomand să încerci suplimente naturale pentru potență. O să vezi că vei obține potența maximă. Adică erecții așa cum nu ai mai avut. Eu când o fac, Ela îmi spune că îi pare că face sex cu un străin. Adică, penisul meu pare mai lung și mai gros, când de fapt el e doar mai tare decât în mod normal.

Ce să încerci? Ți-am scris un articol în care ți-am vorbit despre cele mai bune pastile pentru potență. Citește-l că ai acolo toate informațiile necesare.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *