Pastile de potență cu alcool: reacții adverse și efecte

Știi deja că un pahar de vin este un bun afrodiziac natural. Te relaxează pe tine și pe ea o ajută să mai renunțe la inhibiții.

Da, este adevărat, alcoolul poate da un boost libidoului atât în cazul bărbaților cât și în cazul femeilor. Și noi obișnuim să bem câte un pahar de vin roșu înainte de intimitățile noastre. Ne mai alungă din griji și ne lasă să ne bucurăm doar de plăcere.

Acum, dacă citești acest articol cu siguranță ai luat sau urmează să iei pastile pentru potență. Și e foarte bine că faci asta. Desigur, alege doar suplimente naturale, fără reacții adverse. Știi tu, acele produse care sunt doar din ingrediente naturale. Ele susțin potența la bărbați și cresc fluxul de sânge pentru ca tu să ai erecții rapide, tari și ferme.

Cum se împacă pastilele pentru potență cu alcoolul? Hai să-ți explic că nu-i atât de simplu totul.

Pastile pentru potență cu alcool

Pentru a-și face efectul aceste suplimente au nevoie de o anumită administrare. Sigur, găsești informații pe prospectul produselor. Dar, de regulă, pentru beneficii reale, e bine să le iei pe stomacul gol și să nu mai mănânci nimic până când ajungi să faci sex. Altfel, efectele vor fi diminuate.

Acum, pentru unele pastile și fiole pentru potență, așa cum se întâmplă în cazul Maraton Forte, Tianli sau Natural Potent, este bine nici să nu bei sucuri acidulate după administrare. Din aceleași considerente ce țin de eficiența suplimentelor.

Dar care-i treaba cu alcoolul?

Dacă bei un pahar de vin nu vei avea probleme. Sau nu ar trebui să ai. Eu totuși nu îți recomand nici măcar un singur pahar. Nici înainte de administrare dar nici după. Și cu siguranță nu-ți recomand să iei pastila cu alcool.

De ce să nu iei pastile pentru potență cu alcool

Am spus deja că un pahar de vin crește pofta de sex. Așa este. Însă, mai mult decât atât poate însemna o experiență eșuată.

Concentrația crescută de alcool scade potența. Simțurile sunt amorțite, ajungi mai greu să ai o erecție și sunt șanse mari să o pierzi în timpul partidei. Plus că, nu recomand nimănui sexul în stare avansată de ebrietate.

Băuturile alcoolice sunt realizate, la rândul lor, din plante. În combinație cu plantele afrodiziace din pastilele pentru potență, ele pot provoca anumite reacții alergice.

Eu, de exemplu, pățesc că mă înroșesc destul de tare în obraji atunci când beau vin roșu. Și recunosc că, într-o seară am luat și o pastilă pentru potență imediat după ce băusem un pahar de vin. Roșeața mea obișnuită s-a accentuat iar ochii s-au iritat puțin. De parcă se umflau, așa cum se întâmplă în cazul alergiilor frecvente.

Sigur, poate sunt eu mai sensibil și organismul meu așa reacționează. Poți testa să vezi ce efecte are alcoolul în combinație cu pastilele pentru potență în cazul tău. Însă, chiar nu exagera cu mai mult decât un pahar de vin.

Păreri despre administrarea pastilelor pentru potență cu alcool

Am citit pe anumite forumuri păreri ale bărbaților care au mai luat pastile pentru potență cu alcool. Unii au zis că nu au avut nicio problemă.

Alții au spus că efectele pastilelor nu s-au mai simțit. Au fost și bărbați care au spus că au avut reacții adverse ceva mai puternice: dureri de cap, senzație de greață și tensiune crescută.

Eu îmi reiau recomandarea. Nu le combina. Ia pastile naturale pentru potență fără griji și bucură-te de partenera ta. Sau, bea un pahar de vin împreună cu ea pentru a vă relaxa. Dar nu le combinați.

Ce suplimente naturale recomand eu

Când vine vorba despre alegerea pastilelor pentru potență, din experiență îți pot recomanda Pops atunci când vrei erecții tari. uPotent e bun dacă vrei control pe ejaculare, să reziști mult mai mult decât ești tu obișnuit.

În clasamentul meu cu cele mai bune pastile pentru potență ți-am vorbit și despre alte soluții așa cum sunt produsele deja amintite în acest articol, dar nu numai – în topul meu ai informații și despre pastile mai puțin cunoscute așa cum sunt Herbal V sau Pro V.

Așa că, informează-te și ferește-te de probleme. Mergi la sigur și ai grijă de sănătatea ta. Până la urmă doar dacă ești sănătos te poți bucura de toate plăcerile pe care sexul ți le poate oferi.

Articole recomandate

2 comentarii la acest articol

    As bolnav de diabet și sunt impotent total am luat o pastila demaraton și nu și-a făcut efectu ce a-mi recomandati

    Bună ziua! Recomand să consultați un medic urolog, pentru a vă oferi tratamentul potrivit. Dacă totuși doriți să luați suplimente, vă sfătuiesc să alegeți un produs care nu are în componență glucide absolut deloc. Eu iau Pops, pastila aceasta mă ajută cel mai mult cu erecția, însă mi-au mers ok și cu Ultra Potent sau X-Pill. Însă, nu-i obligatoriu ca ce a mers la mine să meargă și la dumneavoastră. Sper să vă ajute sfatul meu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *