Păreri X-Pill, pastila care promite erecții tari și întârzierea ejaculării

Iau pastile de potență de câțiva ani și trebuie să recunosc că abia în ultimul timp am început să mă simt mai relaxat în privința acestei situații. Înainte îmi era rușine să vorbesc despre asta și eram foarte dezamăgit de mine. Mai de grabă, eram supărat pe faptul că nu puteam rezista mai mult la sex.

Și am încercat multe pastile de potență ca să găsesc suplimentul potrivit pentru mine. Printre altele am luat și X-Pill despre care îți povestesc astăzi. Rămâi până la finalul articolului ca să vezi ce păreri X-Pill am eu și Ela.

Păreri X-Pill: ce cred eu și ce am găsit pe forumuri

păreri x-pill
Nota acordată: 7/10

Am citit despre el atunci când căutam pe forumuri păreri Herbal V. Cineva a spus că sunt de la același producător și m-am gândit că poate voi avea rezultate cel puțin asemănătoare cu Herbal V. Pe blog, am mai scris și păreri Pro V, un produs care vine de la același producător cu cele două pastile menționate anterior.

Mi-a citit Ela prospectul X-Pill și eu m-am uitat și pe forumuri. Asta ca să văd exact cum au procedat alții sau ce păreri X-Pill au. Nu am găsit cine știe ce. Unii spun că pastila funcționează excelent, iar alții se plâng și spun că e slabă. Dar nu precizează dacă au administrat-o cum trebuie sau nu.

Cât costă pastila X-Pill

Eu am comandat online o capsulă de X-Pill și am dat 35 de lei. Am văzut și cutii cu 4 pastile X-Pill, dar erau pe site-uri prea puțin cunoscute și nu am avut încredere să comand de acolo. Nu am stat prea mult pe gânduri după ce a sosit pastila. Ziua următoare am făcut planul și am testat cu Ela. Per total, am o părere ok. Îți explic mai detaliat de ce.

Păreri X-Pill pentru erecții tari

Neașteptat, chiar am avut erecție mai tare. M-a și stimulat Ela cu un sex oral super, dar cred că erecția fermă este predominant datorită pastilei. Eu oricum nu stau rău la capitolul ăsta, dar nici nu-mi displace să fiu mai dotat.

Am mai scris pe blog și păreri Natural Potent, păreri Maraton Forte și păreri Tianli.

Ela și cu mine am avut un preludiu ceva mai lung pentru că a vrut să mă pună pe jar foarte tare. Pretextul ei a fost testarea pastilei pentru controlul ejaculării, dar eu cred că era ea foarte jucăușă. Sau pur și simplu avea chef de sex mai mult ca de obicei, de parcă zici că efectul pastilei s-a simțit la ea în loc să se simtă la mine.

Impresii X-Pill despre controlul ejaculării

M-am bucurat eu (și cred că și Ela) de erecția tare, dar partida nu a durat foarte mult. După ce ne-am sărutat și ne-am mângâiat, am trecut la penetrare. Iar când mi-a venit, mi-am dat drumul necontrolat. Nu am cronometrat să vedem cât a durat, dar nu a fost cu mult mai mult decât de obicei.

A fost ok și faptul că nu mi s-a lăsat după ce am ejaculat și am putut trece rapid la încă o tură de tăvăleală. De data asta a durat ceva mai mult. Undeva la 20 de minute pentru că începusem să obosim și eu, și erecția mea.

Păreri X-Pill în legătură cu recuperarea între partide

Unele pastile pe care le-am mai luat îmi dădeau energie pentru sex, dar penisul meu tot dormea. La altele era invers. Totuși cu X-Pill am simțit că am și erecție, și energie pentru încă o partidă. Și cred că m-am recuperat după maximum 25 de minute. Timp în care m-am ocupat de satisfacerea iubitei mele soții. I-am făcut sex oral după ce am sărutat-o de sus până jos și m-am excitat când ea ajunsese la orgasm.

Iar ăla mi s-a părut momentul ideal să trec la penetrare și să continuăm cu sexul. Părerea mea? Nu e rău X-Pill la recuperarea între partide.

Are X-Pill efecte secundare?

Ca orice supliment pentru potență, are efecte secundare. Deși nu scrie pe prospect acest lucru, eu am avut ceva arsuri la stomac și migrene care nu m-au lăsat să dorm. Citește mai multe despre aventura mea cu acest supliment în articolul reacții adverse X-Pill.

Recenzia X-Pill: mai iau pastila pentru potență?

Sincer să fiu, pastila X-Pill nu e rea, dar nu pot spune nici că este excelentă. Eu am nevoie ca pastilele de potență să îmi rezolve problema cu ejacularea precoce. Iar cum X-Pill nu prea m-a ajutat din punctul ăsta de vedere, nu o să mai iau.

Mai degrabă optez pentru alte suplimente care au avut efecte mult mai bune decât X-Pill. Apropo, am scris pe blog păreri uPotent, dacă vrei să afli mai multe.

Și îți recomand să cauți pastilele pentru potență care merg cel mai bine pentru tine. Eu am căutat păreri despre produsele de pe piață și m-am convins încercându-le. De asta am și scris cu Ela topul cu cele mai bune pastile pentru potență. Sper să te ajute recenzia asta dar și topul nostru personal!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *