Păreri uPotent și efectele mierii pentru potență

Când am căutat eu prima dată păreri uPotent pe net mă așteptam să găsesc ceva în care să mă regăsesc. Un forum unde se vorbește deschis despre problemele cu potența și pastilele naturale cu care să le rezolvi.

Am fost dezamăgit de rezultate. Și nu doar de cele legate de părerile cu mierea pentru potență, ci în general. Indiferent de ce cauți sau de ce site-uri accesezi, nu prea găsești informații de încredere.

Așa am ajuns pe site-ul oficial al produsului unde am găsit niște articole de blog foarte faine. M-au ajutat să-mi înțeleg problemele și să învăț să trăiesc cu ele. Și am încercat și uPotent pe pielea mea. Mai jos îți spun totul despre cum am ajuns să recunosc că am disfuncții erectile, despre cum am luat primul plic de uPotent și despre efectele propriu-zise.

Cum am ajuns să caut păreri uPotent

Cred că în viața asta am trecut prin multe. Am hoinărit și mi-a plăcut să experimentez diverse cu cât mai multe femei. După, am cunoscut-o pe Ela și m-am îndrăgostit. Am fost gelos, ne-am despărțit, am suferit și m-am întors la ea.

Ne-am căsătorit, era să divorțăm, ne-am revenit și avem copii. Din toate însă, cea mai grea încercare mi s-a părut ejacularea precoce.

M-a luat prin surprindere când s-a întâmplat. Da, mai trecusem prin momente în care nu am putut să controlez când ejaculez. Dar, niciodată nu mai pățisem să îmi vină înainte de a apuca să fac ceva pe bune.

Eram cu Ela într-o perioadă în care ne certam destul de des. Și am decis să încercăm ceva nou, să ieșim din rutină. Am planificat o partidă de sex în care să încercăm poziții noi, poate chiar și un sex anal – nu știam dacă ne iese, dar am zis că suntem deschiși la nou.

Doar că, nu am făcut nici măcar sexul nostru obișnuit. De cum și-a pus mâna pe penisul meu am simțit că ceva nu-i bine. Nici măcar nu aveam o erecție tare când mi-a venit. S-a întâmplat pur și simplu. Aveam așa o senzație de parcă îmi venea să urinez, doar că în loc de asta am avut un orgasm spontan. Lipsit de plăcerea specifică. Am ejaculat scurt și cam aia a fost.

Așa am ajuns să caut păreri uPotent pe net, site-uri și pe forumuri. Am căutat după tratament ejaculare precoce și am văzut că mierea pentru potență e bună în cazul meu.

Păreri uPotent: ce recenzii găsești pe net și pe forum

pareri recenzii upotent

Mi-ar fi plăcut să am un prieten bun cu care să vorbesc despre lucrurile ăstea. Doar că, bărbații sunt super sensibili când aduci în discuție potența masculină și performanța sexuală.

Rămas singur, cu decepția care îmi sufla în ceafă, am ajuns să o evit pe Ela. Să mă tem de gândul că urmează să mai facem sex. M-am lovit de o depresie nasoală care, la vremea aia, ne-a adâncit problemele de cuplu.

În fine; am căutat păreri uPotent. Am accesat diverse forumuri și site-uri și m-am documentat despre administrare, efecte, prospect, ingrediente sau reacții adverse.

După cum ți-am zis, am fost convins să încerc produsul pentru potență după ce am citit articolele de pe site-ul oficial.

Păreri uPotent: după ce am încercat

Notă acordată: 9,5 / 10

Ideea e că am fost plăcut surprins de efecte. Totul a mers chiar mai bine decât m-am așteptat.

Efecte uPotent pentru erecție

Am dat o notă mare pentru erecție tare pentru că după ce am luat un plic de uPotent am simțit cum se excită penisul. E o senzație pe care nu pot să o explic prea bine în cuvinte, însă, treptat simți cum penisul se pregătește de partidă. După 20, 30 de minute am avut o erecție tare. Ceva mai tare decât eram eu obișnuit. Și nu doar atât, ci erecția tare a ținut. Chiar după ejaculare, cred că am avut aproape 4 ore penisul în erecție continuă. Când era sculat, când era într-o semi-erecție. Am învățat că pot să jonglez cu intensitatea în funcție de cât de mult uPotent iau. Un plic care are 10 g este doza zilnică maximă, însă pot să iau jumătate de plic sau chiar mai puțin dacă vreau să simt efectele la intensitate mai mică.

Citește păreri Pops dacă vrei să încerci și altă pastilă pentru potență care la mine a fost eficientă.

Păreri uPotent despre controlul ejaculării

Cum problema mea era legată strict de controlul pe ejaculare am dat notă mare pentru uPotent. Pe scurt, am scăpat de griji. Mă gândeam doar cum iar îmi vine după doar câteva atingeri. Eram super stresat dar m-am liniștit când mi-am dat seama că deja trecuse ceva timp de când se aruncase asupra mea și încă erecția era acolo.

Nu ejaculasem și nici nu simțeam nevoia să o fac. Am continuat, am făcut sex, am încercat poziții noi și mi-am dat drumul imediat după ce a avut și ea orgasm. Cumva, am simțit că eu decid când să ejaculez și mi-a plăcut mult ideea asta. Nu m-am cronometrat, dar cu uPotent nici nu am simțit nevoia să fac asta.

Recuperare după ejaculare cu uPotent

De multe ori, Ela mai vrea o tură după ce-i vine prima dată. Sau, chiar mai multe atunci când e super jucăușă. Recuperarea după ejaculare a fost bună după ce am luat uPotent de la farmacie . Dacă de obicei mă cam chinui să o scol imediat după ce am orgasm, acum m-am recuperat rapid. Am reluat partida cu o erecția tare și am simțit o plăcere intensă pe toată durata partidei. Chiar și orgasmul a fost plăcut, de intensitate similară cu primul. O super experiență pentru bărbații care vor mai multe numere consecutive.

Părerea mea despre uPotent? Dacă ai experimentat ejacularea precoce, e musai să-l încerci.

uPotent: administrare, prospect, ingrediente

Ce mi-a mai plăcut la uPotent e administrarea. La alte pastile pentru potență, de cele mai multe ori ai de așteptat până să simți un efect pe potență. Ai nevoie de apă, de un stomac gol și de un mic plan pe care să îl organizezi. Și e greu să ai un plan când vine vorba de sex.

uPotent e la plic și e o pastă similară cu mierea de albine. O dai pur și simplu pe gât cu 20, 30 de minute înainte de acțiune. Ai timp de preludiu, de un pahar de vin sau chiar de un episod al serialului preferat.

Pe prospectul uPotent scrie că-i un supliment 100% natural pentru ejaculare precoce și potența la bărbați. E sigur, cu ingrediente naturale. De fapt, sunt extracte din plante afrodisiace așa că nu prea ai motive de îngrijorare. Poate doar dacă ai probleme cu tensiunea – se menționează pe prospect că uPotent nu-i recomandat în acele situații.

Există efecte adverse după uPotent?

Eu personal nu am avut reacții adverse după ce am luat uPotent. Dacă cauți păreri pe net s-ar putea să mai găsești dureri de cap sau roșeață în obraji. Mai sunt și unele recenzii de unde reiese că uPotent poate da palpitații sau amorțeală. E normal să simți așa dacă iei o doză prea mare, asta e valabil la orice pastilă sau supliment pentru potență. Trebuie să îți cunoști foarte bine organismul și să testezi. Dacă nu ești sigur, ia doar un sfert de plic sau jumătate, înainte de sex sau chiar de masturbare.

Asta, de regulă se întâmplă pentru că suplimentele pentru potență au rolul de a crește fluxul sanguin și de a direcționa sângele către penis. De altfel așa ajungi să te bucuri de erecție maximă și de lungă durată.

Poți citi aici mai multe despre reacții adverse cu uPotent.

Părerea mea cu uPotent? E bun și merită să fie pe lista ta. Eu m-am bucurat de el. Ce să mai zic, s-a bucurat chiar și Ela.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *