Păreri Tianli, din experiența cu fiolele pentru potența masculină

Dacă vrei să iei ceva bun pentru potență și nu ai mai făcut asta până acum, o să te lovești de o mică provocare. Ce alegi și ce-i bun pentru tine? Ei bine, vreau să-ți ofer câteva păreri Tianli fiole din experiența mea cu Ela, pentru că, în fond, avem cu toții nevoie să știm ce e mai bun pentru noi.

Eu asta m-am întrebat atunci când am început să citesc păreri despre Tianli, ca să dau un exemplu. Bine, înainte să cumpăr ceva m-am documentat cât am putut eu mai bine. Ce vreau să-ți spun este că nu toate suplimentele pentru potență funcționează la fel. Unele sunt bune pentru ejacularea precoce. Altele te ajută să ai o erecție mai rapidă. Altele să te recuperezi rapid după primul număr. Și tot așa.

Așadar, în primul rând trebuie să îți înțelegi foarte bine problema ta. Și doar după asta să cumperi un anumit produs care să te ajute să scapi de anxietatea de sex.

Așa că, vrei păreri Tianli fie că e vorba de fiole, spray sau șervețele? Eu am încercat două dintre ele și o să-ți zic ce efecte au avut în cazul meu.

Păreri Tianli fiole, spray sau șervețele

Înainte de toate, vezi că pe Tianli îl găsești în trei forme diferite. Poți să cumperi Tianli fiole, Tianli spray sau Tianli șervețele. Dintre toate, în afară de fiole eu am mai încercat varianta spray. Citește aici, dacă ești curios, am scris separat o părere despre Tianli spray.

pareri si recenzii tianli

În articolul de astăzi o să mă refer strict la fiole și la efectele lor. Spray-ul și șervețelele pentru ejaculare precoce, în general nu le recomand. Am luat Tianli spray și am dat mai sus link la părerea mea despre el, iar despre șervețele umede pentru ejaculare precoce poți citi aici impresiile mele.

Nu m-au ajutat să-mi controlez ejacularea așa cum mă așteptam. Ideea generală e că fie amorțesc aiurea și nu mai simt plăcere, cum e cazul spray-ului, fie nu au efect deloc, cum e cazul șervețelelor.

Așa că, Tianli fiole pentru potența masculină este subiectul principal al articolului de azi. Hai să vedem.

Păreri Tianli fiole: experiența mea

Notă acordată: 6 / 10

Pe Tianli l-am încercat când am căutat ceva mai bun decât Maraton Forte. Am citit că e un produs vechi pe piață și am văzut că părerile despre Tianli fiole sunt, de cele mai multe ori, unele bune.

Doar că, pentru mine Maraton Forte parcă a funcționat mai bine. I-am dat tot nota 6 / 10 pentru că pe erecție tare nu a fost cine știe ce. Nu mi-a dat nici starea aia de excitație pe care o așteptam de la un produs bun pentru potență, cu renume pe piață. Cu siguranță nu am avut erecție la potențialul ei maxim și, da, sunt sigur că era loc de mai bine. Penisul mi s-a înmuiat când am simțit că Ela nu era încă excitată și a fost mai greu la penetrare. Cum să se înmoaie când eram deja excitat dar luasem o pastilă pentru potență? Asta m-am întrebat și eu. Mi-am scris oful în articolul cu păreri Maraton Forte. Dar hai să revenim la Tianli.

Păreri Tianli fiole în funcție de control ejaculare și efect pentru erecție

Stresul meu vine, de cele mai multe ori, din frica de a ejacula prea repede. Sau din teama că nu o să reușesc să mențin erecția pentru mult timp. Și iau suplimente naturale tocmai pentru a scăpa de anxietatea de performanță. Tianli fiole nu m-a ajutat să rezist mai mult decât o fac de obicei. De fapt, mi-a venit să ejaculez cum eram eu obișnuit, după doar câteva mișcări ceva mai ample. Mi-am dat seama că totul ține de ritmul de penetrare, dar când dictez eu, parcă mă excit la fel de repede ca la masturbare. Și am citit în ochii Elei dezamăgirea când a văzut că eu deja am ejaculat, iar ea nu apucase să aibă orgasm.

Partea ceva mai bună a fost că m-am recuperat repede. Ela încă se dădea la mine și mi-o mângâia. Spre surprinderea amândurora, am avut o nouă erecție rapid. Și am putut să reluăm partida. Așa că am fost mulțumit de partea de recuperare după ejaculare.

Părerea mea despre Tianli fiole? O fi fost bun în trecut, acum nu mai e atât de eficient. Nu zic că-i un produs rău, dar pentru a fost sub nivelul așteptărilor mele.

Tianli fiole: păreri despre administrare și reacții adverse

Cum am zis, Tianli e la fiole. E diferit față de ce mai găsești pe piață. Când am scris despre păreri uPotent ți-am explicat că produsul e, de fapt, miere pentru potență și că se dă rapid pe gât. Când ți-am zis părerea mea cu Pops ți-am zis că-i o pastilă micuță cu efect rapid.

Tianli e disponibil la fiole. Fiole măricele. Nu ai nevoie de apă când le iei, dar ai nevoie de un buzunar generos pentru a le păstra atunci când ești pe fugă. Nu încap în portofel, să zic așa.

Pentru efecte maxime, așa cum scrie pe prospect și așa cum mai găsești păreri despre Tianli pe forumuri de specialitate, fiola se administrează cu două ore înainte de partidă. Și pe stomacul gol. O altă recomandare e să nu mănânci după ce ai luat fiola, să nu diminuezi din efectele extractelor plantelor afrodisiace. Am dat mai multe detalii despre partea de administrare în articolul cu prospect Tianli.

Acum, Tianli e un produs natural, cu o mică mențiune. Are și apă, dar și zahăr. Asta înseamnă că nu e doar din plante bune pentru potență, poate și de aici efectul său puțin îndoielnic.

După ce am luat Tianli fiole nu am avut reacții adverse notabile. Poate doar o ușoară durere de cap, dar a trecut destul de rapid după ce m-am odihnit puțin. Citește aici mai multe despre reacții adverse Tianli.

Tianli fiole vs Toot Up fiole

Se cuvine să introducem în discuție și comparația asta, mai ales că producătorul Tianli a adus pe piață Toot Up ca înlocuitor pentru acesta.

Eu am luat și am scris aici păreri Toot Up fiole. Sincer să fiu, nu m-au dat pe spate, nici pe mine nici pe nevastă-mea. Așa că, per total, pot spune că mai degrabă aș rămâne fidel produsului Tianli fiole, dacă aș avea de ales. În plus, am avut ceva reacții adverse de la Toot Up, mai mari decât la Tianli. Probabil pentru că au pus mai multe ingrediente care dau energie și concentrația lor este mai mare.

Tianli fiole și Toot Up fiole sunt ambele bune pentru recuperarea după ejaculare, în sensul că îți revine ușor erecția și ești suficient de energic pentru a doua partidă. Însă, efectiv pe controlul ejaculării, Tianli fiole e ceva mai bunicel decât Toot Up fiole, iar pe obținerea și menținerea erecției ambele sunt cam la fel.

Păreri Tianli fiole și preț în farmacii (actualizat)

Mi-am permis să fac această actualizare în articol pentru că multă lume m-a întrebat unde găsește Tianli fiole și cât costă în farmacii. Ei bine, o să-ți spun că prețurile variază. Produsul se poate comanda online și prețul este de 135 lei pentru o cutie cu 6 fiole.

Prețul pentru o fiolă de Tianli pornește de la 20 lei. Poți găsi și reduceri pe diferite magazine online, eu am dat aici exemple de preț întreg. Dacă găsești la reducere, ești norocos. Sper totuși să îți poți face păreri Tianli mai bune decât ale mele, ca să zic așa. Nu prea găsești produsul în farmaciile fizice, mai mult online.

Părerea finală despre Tianli și ce recomand eu

Așa cum ai văzut, părerea mea despre Tianli e că poți găsi ceva mai bun. Am dat deja două exemple: uPotent și Pops. Dar ai și alte variante. Acum, din nou, depinde și pentru ce vrei să folosești produsul pentru potență. Dar, oricum ar sta lucrurile, documentează-te bine înainte.

Nu folosi medicamente decât atunci când îți recomandă doctorul. Vezi la ce mă refer în articolul în care am scris despre păreri Cialis.

Dacă vrei, poți să-mi scrii și îți mai spun și alte informații despre produsele pe care le-am încercat. Poți găsi o listă completă cu recomandări în articolul cu clasament cele mai bune pastile pentru potență. Vezi dacă și Tianli face parte din acel clasament sau nu.

Articole recomandate

5 comentarii la acest articol

    Salut! A aparut un tianli nou, de la o alta firma (energo vitalis). L-a incercat cineva ? Pentru ca pe cel de la Sanye il folosesc si sunt multumit, dar eram curios daca cel nou este la fel. Multumesc

    Salut, este o super veste. Vreau să îl încerc în curând – însă nu am avut ocazia. Însă, dacă dintre cititori a încercat cineva, să ne scrie, suntem tare curioși 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *