Păreri Stud 100, spray pentru ejaculare precoce

Cred că Stud 100 este cel mai popular spray pentru ejaculare precoce de la noi din țară. Se găsește în mai multe farmacii online și Vali l-a comandat din pură curiozitate. A mers sau nu? Află din articolul nostru cu păreri Stud 100.

Scriu eu această recenzie la spray-ul Stud 100 pentru că, probabil, lui Vali îi e teamă să nu fie prea dur. Lui i-a fost foarte greu să găsească un tratament ejaculare precoce. Și îți zic de pe acum, Stud 100 nu a fost o alegere bună. Singurul spray folosit de Vali în trecut fusese Tianli, pe care l-a încercat o singură dată.

Despre reacții adverse Tianli spray am povestit acum ceva timp, pe blog. A fost o experiență nereușită. În sensul că preludiul a fost sec, a fost nevoie să folosim prezervativ și el nu a avut orgasm. Însă, dacă a vrut să repete experiența, i-am zis că e treaba lui. Dar starea lui de bine mă afectează și pe mine, așa că i-am dat de înțeles că nu aș vrea să riscăm. Totuși a vrut. Într-un fel e bine, că altfel nu aveam material nou pentru blog. Am scris chiar eu despre păreri Tianli spray, dacă ești curios.

Păreri Stud 100 – spray pentru ejaculare prematură

pareri stud 100 spray ejaculare precoce
Notă acordată: 4 / 10

Cine s-ar fi gândit vreodată că ajungem să pulverizăm un lichid pe penis, în secolul 21, ca să rezistăm mai mult în pat? Strămoșii noștri, de la care au pornit ingredientele principale pentru potență, precum leacurile naturale pentru bărbați, sigur nu.

Ce putem concluziona de aici? Vom detalia în continuare.

Păreri Stud 100 pentru erecție

Se spune pe prospect că poți pulveriza între 1 și 10 jeturi pe penis, în funcție de nevoi. Cum Vali a fost la prima folosire, el voia să pulverizeze de 10 ori. L-am oprit la timp. A fost nevoie de 5 pufuri ca să-i amorțească penisul, să rămână ca o statuie erectă. Căci l-am ajutat să obțină erecția, înainte să pulverizeze. Asta de teamă să nu-i amorțească în stare flască, și să nu mai poată obține erecția. De aici și ratingul de o stea. Mai jos nu putem merge. Probabil că dacă Vali ar fi suferit de disfuncții erectile, acest produs nu îl ajuta deloc, chiar dimpotrivă, i le accentua.

Păreri Stud 100 pentru control ejaculare

Aici este, teoretic, punctul forte al produsului. Vali asta căuta și el, de fapt, un spray pentru ejaculare precoce mai bun decât Tianli. A agitat bine sticla înainte cum scria pe prospect. Apoi a pulverizat de 5 ori pe penis, acoperind toată suprafața lui, inclusiv capul și zona dinspre testicule. A stat așa 15 minute, cu o erecție-statuie, cum îmi place mie să-i zic 🙂 Apoi și-a aplicat prezervativul și am trecut, teoretic, la treabă.

Pe prospect mai scrie că poți spăla penisul cu apă călduță, după ce s-a uscat spray-ul, ca să faci sex și fără prezervativ. Dar i-am zis lui Vali că nu vreau să ajungă în mine substanța respectivă, să amorțesc și eu. În fond, conține lidocaină, un anestezic local care reduce sensibilitatea penisului.

Într-adevăr, cu ejacularea, a avut efect. Sincer, nici nu ar fi avut cum altfel. A durat cam o oră partida, însă a fost foarte ciudat. În primul rând că nu ne-am putut bucura cu adevărat de ea, pentru că totul a părut programat, calculat, robotic. În al doilea rând, nu ne-am bucurat pentru că eu simțeam că fac sex cu un vibrator, iar Vali nu a avut orgasm la ejaculare. Psihic, nici eu nu am avut orgasm, însă fizic, a fost ca o masturbare ceva mai lungă ca de obicei.

Rating Stud 100 pe recuperare între partide

De energie sau creșterea libidoului, nu se poate pune problema. Acest spray pe bază de lidocaină nu are cum să aibă vreun efect în organismul bărbatului, doar ajută la… amânarea ejaculării. Asta pentru că efectiv penisul e amorțit. Vali a zis că a simțit ceva plăcere pe parcurs, însă la final se aștepta să vadă artificii când a ejaculat.

Păreri Stud 100 pentru recuperarea intre partide. Ejaculare abundenta

Într-adevăr, a eliminat sperma cu mai mare viteză. Și a reușit, când și-a scos prezervativul, să își dea drumul direct la mine în păr, în loc de sâni cum voia el. Oricum, niciunul nu mai putea să ducă o a doua partidă, iar Vali și-a pierdut erecția după ce și-a dat drumul și nici nu mai putea a doua oară. De aici o singură stea aș da la capitolul recuperare.

Impresii Stud 100 și reacții adverse

Când l-am întrebat pe Vali dacă el consideră că a făcut o prostie când a cumpărat acest spray pentru ejaculare precoce, el a răspuns „Ei, a fost o experiență faină”. Normal că e mândru de alegerea făcută, doar e a lui. Nu ar recunoaște nici cu alte chestii prin casă ce le mai cumpără că nu sunt folositoare.

Eu sunt mai sinceră în ceea ce privește achizițiile și sunt de părere că Stud 100 nu este o achiziție bună. Însă, asta este părerea mea, pur subiectivă.

Există păreri Stud 100 împărțite, în special din cauza reacțiilor adverse pe care le poate provoca. Pe prospect nu scrie mare lucru. Zice că nu pot apărea efecte secunare dacă respecți doza maximă de 10 pulverizări. Însă, o pulverizare trebuie să fie foarte scurtă, nu e ca și cum te-ai da cu spray sub braț.

Am citit pe forumuri păreri de la oameni care au spus că au pierdut erecția pe parcursul sexului după ce au folosit Stud 100. Alții ziceau că au avut iritații ale pielii sau că au uitat să se spele după. Ulterior, partenerele lor au simțit apoi vaginul amorțit. Și asta a dus la „scăpări” urinare involuntare până ce s-a dus efectul. Cine a folosit mai mult de 10 pufuri a avut amorțeală excesivă, care s-a manifestat într-o durere la nivelul penisului după ce a trecut efectul anestezicului. Cam ca după operație.

Vali crede în continuare că a făcut o achiziție „interesantă”, nici bună, nici rea. Așa că, cine sunt eu să judec?

Ce este lidocaina

Eu nici nu am avut nevoie să citesc mare lucru despre substanța asta, că deja din nume îmi inspiră nesiguranță. Da’ la cum sunt eu, fiți siguri că am căutat. Ziceam și mai sus că lidocaina este un anestezic local și se folosește în stomatologie. Practic, dentistul îți dă cu lidocaina pe gingie sau îți injectează și tu nu mai simți când îți face o extracție.

Lidocaina este un anestezic local folosit de dentiști. Stud 100 spray contine lidocaina

Ei bine, tocmai pentru a nu mai simți atât de intens stimulii sexuali a fost creat Stud 100. Să fii mai puțin sensibil și să ajungi mai greu la orgasm. Și-o fi îndeplinit Stud 100 misiunea, dar gândul că are substanța asta in ea, nu prea mă bucură.

Mai ales că am citit că e derivată din cocaină. Nu are nici o legătură cu substanța principală că nu o iei pe câmpii de la lidocaină, dar chiar sunt de părere că un anestezic aplicat regulat nu te ajută.

Preț Stud 100 și de unde cumpăr

Dacă totuși articolul meu nu te-a convins că faci o prostie dacă cumperi Stud 100, îți vând un pont. Găsești spray-ul în farmacii online și chiar în diferite magazine online care „vând de toate”. Prețul începe de la 67 lei pentru o sticlă de 12 g.

Vali l-a luat de pe eMag, însă firma care îl vindea acolo suna mai mult a agenție de publicitate. Nu mi-am băgat nasul să caut firmele care îl distribuie, însă pe cutie scrie că e fabricat în Marea Britanie.

Păreri Stud 100 – mai folosește Vali vreodată?

Nici el, nici eu, nu ne-am dori să mai folosească. Deși despre spray sau gel pentru potență s-ar spune că sunt mai puțin invazive decât pastilele. De ce? Pentru că nu dau reacții adverse. Totuși, ele pot fi mai periculoase decât unele pastile care sunt din ingrediente naturale. Au existat cazuri de persoane care să meargă la demartolog după ce au folosit produse cu aplicare locală (șervețele, creme, geluri sau spray-uri) pe zone sensibile precum este penisul sau vaginul.

În opinia noastră, încheiem articolul cu păreri Stud 100 cu gândul la topul nostru cu cele mai bune pastile potență. Prefer întotdeauna ca Vali să consume un supliment pe cale orală, fără reacții adverse, care se absoarbe rapid în organism și se elimină la fel de rapid. Nu îl încurajez să ia mereu suplimente, ci să lase timp între ele, ca să folosească și resursele corpului lui. Însă, cel puțin în topul creat de noi sunt produse pe care ne putem baza, de fiecare dată când vrem o noapte mai picantă.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *