Spray pentru potență. Păreri, contraindicații și reacții adverse

Hei, dragii mei. Bine ați revenit pe blogul nostru. Astăzi o să vreau să vă vorbesc despre o gamă de produse care promite foarte multe beneficii pentru relațiile intime, dar care vine la pachet și cu numeroase restricții și atenționări: spray-urile pentru potență.

O să-ți spun care este părerea mea și a lui Vali despre spray-urile care garantează obținerea controlului pe ejaculare sau a celor care spun că asigură o potență maximă și tratarea ejaculării precoce.

O să îți zic și experiența lui Vali după ce a aplicat pufurile pe penis dar și ce reacții adverse am avut eu. Poate, din experiența noastră o să reușiți să aveți partide ceva mai plăcute și mai relaxate.

Păreri despre spray pentru potență. Review-urile noastre și cele de pe forumuri

Există destul de multe spray-uri pentru potență pe piață. Spre exemplu, când ți-am scris păreri despre Tianli ți-am spus că îl poți găsi și sub formă de spray, nu doar la fiolă. Stud 100 mai este un alt exemplu în acest sens.

De ce spray și nu fiolă, pastilă pentru potență sau miere din plante afrodiziace?

Majoritatea cuplurilor merg pe mâna spray-urilor după ce citesc păreri pe forumuri, recenzii pe net sau direct pe site-ul producătorului faptul că produsul tratează ejacularea precoce în mod eficient.

Da, putem spune că face acest lucru. Dar cu un mare sacrificiu: plăcerea.

Spray-urile pentru potență amorțesc foarte tare zona. După ce Vali și-a dat câteva pufuri nu a mai simțit nimic. A avut o erecție ce-i drept dar sexul a fost tare anost. S-a plâns tot timpul că penisul e prea amorțit pentru a mai simți ceva.

A rezistat mai mult decât de obicei însă având în vedere că există și alte soluții, noi nu am spune că spray-urile pentru potență sunt o idee bună.

Dacă citești pe forumuri cu atenție o să vezi păreri reale ale celor care au testat spray-urile pentru potență. În majoritatea cazurilor bărbații se plâng de amorțeala prea intensă care, de multe ori, duce și către imposibilitatea de a mai face sex.

Plus, că review-urile menționează și o mulțime de restricții și reacții adverse. Și că tot veni vorba despre asta:

Reacții adverse și restricții pentru spray pentru potență și ejaculare

Când Vali s-a dat cu spray pentru potență i-a amorțit cam toată zona. Apoi, a avut și câteva reacții adverse destul de supărătoare.

Pielea penisului s-a înroșit și a avut și o ușoară mâncărime. S-a spălat bine de substanță însă roșeața a trecut doar a doua zi.

Alte reacții adverse des întâlnite conform părerilor despre spray-uri pentru potență: reacții alergice locale, dureri ale penisului, amorțire intensă a zonei până la imposibilitatea de a avea o erecție sau erupții cutanate.

Atenționările și restricțiile continuă și nu se limitează doar asupra bărbaților. Atunci când aplici o substanță pe pielea penisului trebuie să știi că ea poate intra în contact și cu vaginul partenerei ori cu gura ei, în timpul preludiului.

Așa că, draga mea, dacă el se dă cu spray pentru potență, tu asigură-te că va purta un prezervativ. Altfel, ție îți poate amorți vaginul sau poți dezvolta iritații și inflamații supărătoare. În plus, evită să îi faci sex oral chiar dacă s-a spălat pe penis înainte de partidă.

Mai bun decât spray pentru potență

Părerea mea și a lui Vali este că ar trebui să alegi ceva mai bun decât spray-urile pentru potență. Alternative care să nu vină cu atât de multe reacții adverse și dezavantaje. Da, spray-ul combate ejacularea precoce, dar cu mari neajunsuri.

Ce să alegi în locul spray-ului? Păi, pentru erecții tari îți recomand să citești păreri Pops. Pentru a rezista mai mult când faci sex, poți verifica păreri uPotent.

Alte soluții pe blogul nostru: păreri Natural Potent sau păreri Maraton Forte.

În plus, am scris și un ghid complet despre cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *