Păreri Proxel Potent sau ce efecte are acest supliment

Vorbeam cu Ela despre suplimente alimentare care fac „de toate” și sunt bune pentru organism. Așa este și Proxel Potent, un supliment sub formă de capsule care te ajută cu fertilitatea, prostata, libidoul, erecția și controlul ejaculării. Iată ce păreri Proxel Potent avem pentru tine după ce l-am luat.

Acum câteva luni i-am văzut reclama la televizor și m-am gândit că sigur e ceva de capul lui. Și l-am cumpărat de la farmacie. Proxel Potent are un preț bun, începe de la 57 lei pentru o cutie cu 60 de capsule: 30 de Proxel și 30 de Potent. Înainte să mergem mai departe, concluzia mea este că nu putem clasifica acest produs în categoria: pastile pentru potență. O să explic în continuare și de ce.

Când ai nevoie de Proxel Potent?

Păreri Proxel Potent sunt împărțite: unele persoane spun că i-a ajutat, alții spun că nu. Însă, puțini sunt cei care spun mai multe detalii: i-a ajutat în problemele cu prostata, nu i-a ajutat în problemele cu disfuncții erectile sau ejaculare precoce. Este greu când un singur produs promite așa multe.

E adevărat că beneficiile sunt împărțite între capsulele Proxel și Potent, dar pentru eficiență maximă trebuie luate împreună.

Proxel trebuie luat atunci când:

  • ai probleme ușoare cu prostata,
  • vrei să previi cancerul de prostată,
  • vrei să-ți protejezi sistemul reproducător – să-l „întărești”.

Potent trebuie luat atunci când:

  • vrei să-ți crești libidoul,
  • vrei să reziști mai mult în pat (din punct de vedere fizic, nu al controlului ejaculării),
  • vrei să crești intensitatea orgasmului,
  • vrei mai mult testosteron, respectiv să îmbunătățești calitatea spermei,
  • ai nevoie de stimularea circulației sângelui la nivelul penisului.

De aici reies și beneficiile pe care ți le aduce Proxel Potent. Luate împreună, sub formă de tratament, cele două capsule contribuie, per total, la sănătatea ta sexuală. Dacă nu aveai probleme la acest capitol și voiai performanțe crescute, atunci rezultatele nu vor fi vizibile, în urma tratamentului.

Păreri Proxel Potent – recenzia SubAșternut.ro

păreri proxel potent capsule
Notă acordată: 4 / 10

Per total, nu am simțit nimic de la Proxel Potent. Nici nu știu să zic dacă m-a ajutat.

Concluzia este că nu recomand Proxel Potent, dacă vrei rezultate vizibile și pe termen scurt. De ce am dat nota de mai sus? Hai să explicăm situația.

Înainte să citești mai departe, trebuie să știi despre mine că am 43 de ani, sunt nefumător, alcool consum cu moderație și rar. Nu sunt sportiv de niciun fel, nici vegetarian, însă îmi place să zic că am un stil de viață cât de cât sănătos. Nici nu sunt diagnosticat cu vreo boală, nu iau alte tratamente. Nu sufăr de ejaculare precoce și nici de disfuncții erectile. Însă, nu mai fac față nevoilor neveste-mii, așa cum făceam odată. Obosesc repede, ea e cu 8 ani mai tânără și are libidoul crescut. De-asta iau suplimente pentru potență, ca să mă ridic la nivelul ei.

Efecte Proxel Potent pentru erecție

Am avut răbdare. Știam că e un tratament, nu un supliment cu efect imediat, așa cum e Pops, de exemplu. Am scris aici despre păreri Pops, citește să vezi diferențele. Pops se ia cu jumătate de oră înainte de actul sexual, și apoi ai erecții de durată timp de câteva ore. Proxel Potent – deși aici Potent e cel cu erecția – se ia zilnic, câte o capsulă pe zi. Și, abia după cel puțin 30 de zile, simți că obții mai ușor erecția. Pe mine nu m-a ajutat să o și mențin, după ejaculare mi se culca. Ela trebuia să mă stimuleze bine să se scoale din nou.

Ideea e că nu m-a ajutat să am erecții tari și de durată, ca să o satisfac pe Ela așa cum o făceam când aveam 30 de ani. Nici vorbă. A fost aproape ca și cum am fi făcut sex fără niciun stimulent pentru potență.

Efecte Proxel Potent pentru controlul ejaculării

Nu am simțit nicio îmbunătățire aici, nici după 30 de zile, nici după 60 de zile. Am urmat tratamentul complet, am luat 2 capsule pe zi, una de Proxel, una de Potent. Și ce părere despre Proxel Potent am la final? Că la nivel de ejaculare precoce, nu te ajută. Eu, din fericire, nu sufăr de ejaculare precoce, dar nici nu excelez. De obicei, mă ține 5 minute prima partidă. Uneori și 10 minute, depinde de împrejurimi. Cu Proxel Potent, nu am depășit limita asta, așa că trag concluzia că nu are ingrediente pentru controlul ejaculării.

Efecte Proxel Potent pentru recuperare

Aici parcă am simțit ceva. Am avut totuși energie pentru trei partide consecutive. Însă, timpul de recuperare între partide a fost cam de 20 de minute, a doua oară am stat chiar 40, până să ajungem iar la penetrare. Intrasem în panică, mi-era că nu se mai scoală. Trebuia să îmi imaginez toate filmele porno care mi-au plăcut, să îmi închipui că mi-o trag cu Ela pe un yacht (e una din fanteziile mele sexuale) ca să mi se scoale la loc.

Dacă te lași pradă gândurilor negative, emoțiilor, atunci penisul nu se mai scoală. Și asta am pățit des, de cele mai multe ori în tinerețe. Cumva, de-asta am început să experimentez cu pastilele și suplimentele pentru potență dinainte să împlinesc 30 de ani. Însă, abia de 3 ani de zile am crescut frecvența activității noastre sexuale, după ce ne-am liniștit cu alte aspecte – casă, muncă, copil. Și fără suplimente nu știu ce m-aș face.

Păreri Proxel Potent, administrare corectă și ce am simțit eu

Nu vreau să crezi că am păreri Proxel Potent negative. Singura poveste este că pur și simplu nu cred că e un produs bun pentru potență. Faptul că previne îmbolnăvirea prostatei și menține sănătos sistemul reproducător, nu contest, însă nu sunt efecte vizibile aici. De-asta am trecut produsul prin același test prin care am trecut și, spre exemplu Natural Potent.

Citește aici păreri Natural Potent și convinge-te că este un supliment mai eficient decât Proxel Potent la nivel de erecție și ejaculare. Însă, nu e la fel de eficient ca pastilele pentru potență Pops.

Administrarea Proxel Potent este simplă: se iau cele două capsule în fiecare zi, una de Proxel, una de Potent, înainte de masă sau după. Tratamentul durează 60 de zile. Împreună, au 12 ingrediente naturale. Nu există contraindicații, în afară de faptul că produsul e interzis sportivilor și celor cu hipertensiune arterială.

Ce am simțit eu când am luat Proxel Potent? Concret, în organism, nu am simțit nimic. Însă, am o prostată sănătoasă, o pot aduce pe Ela la orgasm înainte să ejaculez. Nu am probleme în a-mi obține erecția. Cu alte cuvinte, o duc bine, pentru un bărbat la 43 de ani.

Am citit și păreri Proxel Potent pe forumuri. Nu am găsit multe informații, iar în general părerile erau neutre. Nu am auzit o părere de la un bărbat care să spună că Proxel Potent l-a ajutat să își îmbunătățească semnificativ performanțele sexuale. Însă, pe prospect Proxel Potent scrie că, pentru efecte maxime, se recomandă un tratament de cel puțin 90 de zile. Sau se mai recomandă două tratamente, de câte 60 zile, cu pauză 14 zile între ele.

Eu nu am luat decât o cutie de 60 capsule înainte să scriu acest articol. Ce concluzionăm? E un produs bun pentru cei care nu au disfuncții erectile sau alte probleme, ca să-și mențină energia sexuală și pofta de sex.

Are Proxel Potent reacții adverse?

Am citit că la unele pastile pentru potență, bărbații au simțit dureri de cap, arsuri în capul pieptului, amorțeală, dureri musculare, somnolență și amețeală. Sunt anumite pastile cu reacții adverse mai serioase decât altele, și de acelea prefer să mă feresc cât pot de mult.

Din fericire, la mine Proxel Potent nu a avut reacții adverse. Am căutat și pe alte site-uri dacă există reacții adverse cu Proxel Potent și nu am găsit că ar fi, cât timp respecți contraindicațiile.

Proxel Potent în farmacii

Vrei să cumperi produsul? Caută-l în farmaciile online, se găsește în majoritatea. Găsești și reduceri la Proxel Potent, la preț mai mic de 55 lei. În general prețul mediu este de 1 leu pe capsulă. Ceea ce este foarte puțin, comparativ cu alte pastile de potență mai puternice, care costă chiar și 20 lei pe capsulă.

Găsești Proxel Potent și pe eMag. Fiind un produs care se eliberează fără rețetă, oricine îl poate comanda și folosi. Nu are efecte adverse, conform prospect.

Înlocuitor Proxel Potent. Ce altceva recomand

Din punct de vedere al sănătății prostatei, recunosc, nu am folosit niciun produs. Nu sunt adeptul medicamentelor, așa că nu voi recomanda un înlocuitor pentru Proxel. În schimb, la nivel de Potent, recomand Pops. Așa cum am scris mai sus, dacă vrei rezultate vizibile chiar în 30 de minute, înghite o capsulă pentru potență Pops cu apă.

Pops face parte dintr-un top al nostru cu cele mai bune pastile potență. Intră acolo și vezi și ce alte suplimente recomandăm, în urma experiențelor cu ele ce le-am avut amândoi.

În schimb, cu Proxel Potent, părerile mele sunt împărțite. Nu vreau să spun că nu e un produs bun, însă nici nu este un stimulent pentru potență. Este un supliment alimentar cu vitamine care menține și susține sănătatea organismului bărbătesc. Nimic mai mult.

Urmărește-ne blogul și pentru alte păreri despre produse așa cum este Proxel Potent.

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

    Sincer sa fiu. Proxel /Potent poate ajuta pentru problemele cu prostata dat cu potenta nimic. Trebuie revazute ambele si imbunatatita formula. Poate atunci se va ridica la cele scride in prospect.Totusi cu formula imbunatatita are sanse dar pt. prostata mai trebuie utilizate si supozitoare cu proxelan.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *