Păreri Power V8: pastila care tratează ejacularea precoce

Salutare, dragilor! Eu și Vali am fost plecați în concediu și acum că ne-am întors, am revenit cu noutăți. Vali a încercat alte pastile de potență și eu vreau să vă spun ce păreri Power V8 avem noi.

Am plecat acum câteva săptămâni la mare pentru că Vali știe cât de mult îmi place să înot și să stau la plajă. El nu e mare fan, însă nu îi displace. Și este foarte încântat când poate petrece timp de calitate cu fiul nostru.

Și pentru că disfuncțiile erectile la bărbați nu se pun pe pauză când pleci în vacanță, Vali a căutat niște pastile pe care să le luăm cu noi.

Păreri Power V8 și de ce am cumpărat

Nota acordată: 7/10.

Căutam niște suplimente naturiste cu ginkgo biloba pentru că în ultima perioadă mă simțeam tot mai slăbită. Din una în alta, mi-au sărit în ochi pastilele Power V8 și deja vedeam cum le adăugăm pe lista de încercări. Mi-am și adus aminte că urma să plecăm și am zis că e oportunitatea potrivită.

Am așteptat să vină Vali acasă și seara, în momentul nostru de povești și stat împreună i-am zis de pastilele pentru potență Power V8. Inițial, Vali a fost reticent și mi-a zis că nu o perioadă nu ar mai experimenta cu toate trăsnăile de pastile. Într-un timp încercam multe dintre produsele care ne ajungeau pe mână și am făcut o pauză.

În plus, Vali era de părere că în vacanță vrem să ne simțim bine. Iar dacă pastila ori nu are efect, ori dă reacții adverse, ne stricăm concediul. Și chiar nu îmi doream să compromit vacanța pentru câteva partide de sex și încercarea unei pastile noi.

Până la urmă, Vali a zis că o să comande și că ia una înainte de concediu ca să știm ce punem în bagaj și să nu avem surprize. Zis și făcut, am luat și am și încercat cu vreo săptămână înainte de a pleca.

Păreri Power V8 pentru erecții tari

De la mama ei de acasă, pastila Power V8 este pentru ejacularea precoce și de asta am și zis să o încercăm. Pe partea de erecție, Vali stă chiar foarte bine pentru vârsta lui și nivelul de stres cu care se confruntă zilnic. Au fost și perioade când nu a fost așa de bine.

Am încercat Power V8 atunci când a ajuns coletul acasă. Citisem pe prospectul Power V8 că se ia cu 30 de minute înainte de partidă, așa că ne-am conformat. A luat Vali pastila și ne-am distrat cu un preludiu nebun și pasional ca să sporim eficiența pastilei.

După aproximativ jumătate de oră, Vali a trecut la penetrare și am simțit și eu că penisul era mai ferm ca de obicei. Vali se declară mulțumit pe partea de erecție.

Controlul ejaculării: păreri pentru Power V8

Nici ejacularea nu venit prea repede cu Power V8. Partida a durat în jur de 40 de minute și Vali chiar îmi spunea pe parcurs că nu simte deloc că îi vine să ejaculeze. Mie îmi era teamă să nu cumva să nu mai simtă nimic, însă nu s-a întâmplat ca în cazul cu Stud 100.

Soțul meu a zis că s-a simțit bine și că nu a avut reacții adverse Power V8. Ejacularea a fost normală și a putut să o controleze cât să ne bucurăm mai mult de sex. Până la urmă, asta promite Power V8 și ne așteptam să aibă rezultate bune în întârzierea ejaculării.

Ce păreri Power V8 are Vali despre recuperarea între partide

Am avut și eu o contribuție în ceea ce privește testarea pastilei pe care a luat-o Vali. După ce am terminat prima partidă, el a vrut să se uite la un film, însă eu eram excitată și aș mai fi vrut să continuăm. L-am lăsat să își revină, iar după aproape o oră l-am surprins cu un oral.

Nu l-a mai interesat filmul și și-a concentrat atenția asupra mea. Cred că tactica asta a dat roade pentru că se excitase și el foarte tare și vedeam că nu ar rata ocazia. Sau să fi fost de la pastilă? Cine mai știe?

Pareri Power V8, pastila pentru tratarea ejacularii precoce, Power V8 se administreaza cu 30 de minute inainte.

Cert este că am continuat cu runda numărul 2 și Vali s-a recuperat ok. A mai dus-o tot vreo 40 de minute pentru că deja era obosit. Ne-am oprit ulterior și l-am ajutat eu să ejaculeze.

Power V8 în farmacii

Nu toate pastilele de potență le luăm de la farmacia fizică. Multe le comandăm online pentru că poți vedea dacă sunt pe stoc și în plus, ai prețuri mai bune. Pe altele le luăm de pe site-ul producătorului ca să fim siguri că am cumpărat ce trebuie.

Pe Power V8 l-am comandat online și nu știu să îți spun dacă îl găsești în farmaciile fizice. Cel mai bine este să comanzi sau măcar să verifici online dacă ai putea găsi la farmacia respectivă.

Review Power V8: recomandă Vali pastila pentru potență maximă?

Vali se declară mulțumit de pastilă și zice că e ok pentru atunci când nu ai la îndemână altceva mai bun. Nu e neapărat printre produsele preferate pentru creșterea potenței, dar nu e nici rău. Oricum, depinde de fiecare bărbat cum reacționează la utilizarea pastilei.

Unii bărbați sunt mai sensibili și pastilele de potență le creează stări neplăcute. Alții nu simt nici un fel de rezultat. De asta e bine să compari și să vezi ce merge la tine. E important și să vorbești cu medicul androlog să îți explice care e treaba cu potența, ca să nu riști să nu își mai facă pastilele efectul dacă iei prea des.

Noi am scris și un top cu cele mai bune pastile pentru potență în care am adăugat tot ce a mers cel mai bine pentru noi. Poate găsești și tu ceva ce să te ajute. Spune-ne ce ai mai încercat sau care a fost experiența ta cu Power V8.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *