Sunt bune pompele pentru mărirea penisului?

Sunt multe miturile pe care le auzi sau citești în legătură cu creșterea și mărirea penisului. De la păreri, recomandări, review-uri sau chiar recenzii pentru produse le ai pe toate la discreția ta. În ce să crezi? Ce să cumperi pentru a avea rezultate reale?

Vali ți-a mai scris pe blog despre gelurile pentru creșterea penisului sau despre spray-urile pentru mărirea organului masculin.

Eu vreau să discutăm puțin despre un subiect care se înrudește cu acestea. Astăzi îmi doresc să spun câte ceva despre pompele pentru creșterea penisului. Produse promovate intens și care promit rezultate minune, fără efort.

Păreri despre pompe pentru creșterea penisului

La o scurtă căutare pe net găsești diverse păreri despre aceste pompe. Pe forumuri ori pe site-urile producătorilor sunt multe recenzii care descriu experiențele cu pompele care ajută în creșterea dimensiunilor penisului.

Câte dintre aceste păreri sunt și reale? Cred că nu o să știm niciodată cu exactitate.

Noi avem un prieten care este doctor chirurg. Și l-am întrebat ce părere are despre pompele care aspiră instrumentul bărbatului.

Pe scurt, prietenul ne-a transmis că părerile pozitive sau recenzile bune, cele reale, sunt efectul placebo care se instalează în mintea bărbaților. Adică, pompele nu cresc dimensiunea penisului. Fizic vorbind, acest lucru nu este posibil.

Cum funcționează pompele pentru lungirea penisului

Pompele au un principiu de funcționare simplu. Aplică presiune pe penis. Sau, mai bine spus, pe țesuturile organului. Prin aspirare, penisul este tras astfel încât el să se mărească.

Ei bine, în mod natural, penisul crește până spre vârsta maturității. După acea perioadă el nu se va mai mări sau îngroșa prin metode naturale.

Iar creșterea nu este asigurată nici de aceste pompe minune. Prin efectul lor, produsele inflamează țesutul și reușesc să aducă mai mult sânge în zona pelviană. Cu siguranță penisul se va înroși. Îți poate părea mai lung sau mai gros dar, în mod real, acest lucru nu se întâmplă.

Singura metodă prin care poți reuși modificarea dimensiunilor este prin intervenție chirurgicală. Metoda în sine nu este una plăcută și ea este recomandată doar atunci când reproducerea nu se poate realiza din cauza dimensiunilor prea mici ale organului masculin.

Altfel, gelurile, spray-urile și pompele au doar un efect placebo.

De ce să nu folosești pompele care promit mărirea în dimensiune a penisului

Prietenul nostru ne-a spus că are destul de mulți pacienți care ajung la urgențe pentru că au folosit astfel de dispozitive.

Penisul, prin aspirare, poate suferi leziuni severe. Apar dureri acute, erupții cutanate sau inflamații care fac imposibil orice contact sexual.

Așadar, gândește-te de două ori înainte de a folosi o pompă pentru mărirea penisului.

Dacă totuși vrei să lași o impresie mai bună când faci sex, eu îți recomand pastile naturale pentru potență și erecție.

Când Vali ia un supliment eu simt că parcă nici nu-i penisul lui. Pare mai mare și mai gros decât în mod normal. Îți dai seama că e doar în capul meu. Doar că, pastilele pentru potență asigură o erecție mai fermă decât de obicei. Și, atunci, creierul e păcălit. Un bonus este și faptul că suplimentele te ajută să reziști mai mult când faci sex.

Uită câteva produse pe care le poți încerca și despre care am scris pe blog:

Sigur, mai sunt și altele. Noi le-am descris atât individual cât și în clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Așa că, informează-te bine înainte de a lua decizii în ceea ce privește performanța ta sexuală. Nu uita, de multe ori totul se întâmplă în capul tău. Așa că, îți recomand să citești și despre anxietatea sexuală sau despre problemele psihologice în potența masculină.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *