Păreri Performax, un alt fel de miere pentru potență

Salut! Vali aici. Încep prin a spune că sunt foarte mulțumit de relația pe care o am cu Ela. Este femeia care mi-a fost alături în cele mai negre momente ale vieții. M-a sprijinit mereu și s-a ocupat în permanență cu cu căutatul pastilelor pentru potență. Și tot uitându-ne și încercând produse, am ajuns să ne facem și păreri Performax.

Ela m-a sprijinit întotdeauna, mai ales când am început să mă confrunt cu ejacularea precoce și anxietatea sexuală. Am căutat împreună tot felul de remedii și pastile pentru a reuși performanțe cât mai bune în pat. E o presiune mare pentru un bărbat să nu se simtă capabil de satisfacția partenerei lui, însă Ela a știut mereu să îmi dea încredere în mine.

Speram că performanțele mele sexuale se vor îmbunătăți datorită lui Performax, însă povestea a stat altfel.

Păreri Performax – cum am ajuns să iau?

pareri performax
Notă acordată: 4 / 10

De Performax am dat tot întâmplător. Căutam informații despre uPotent, pentru că urma să plecăm în concediu și voiam să fac stocul de miere pentru potență. Am intrat pe site-ul producătorului Performax și m-am gândit că merită să încerc să iau.

Performax e miere pentru potență și mi-am zis că o fi cam la fel cu uPotent. Spoiler alert: nu e. Deloc. Dar hai să vedem de ce am acordat nota asta.

Păreri Performax pentru erecții tari

Ela mea știe foarte bine că eu nu stau rău cu ejacularea și Performax nu a îmbunătățit mai nimic din punctul ăsta de vedere. După ce am luat pliculețul, penisul meu era foarte puțin mai tare decât atunci când nu luam nimic. Și nici nu mi-a ținut prea mult. Efectul de penis tare al mierii s-a cam dus imediat după ejaculare.

Înițial, erecția a venit repede, dar eu eram deja tare excitat că avea Ela o rochie scurtă și mulată, cum știe că îmi place mie. Deci nu o să pun apariția erecției pe seama mierii. Cel puțin, nu în totalitate. Nu pot compara rezultatele Performax cu cele uPotent.

Între timp, poți citi despre păreri uPotent și prospectul uPotent.

Păreri Performax: controlul ejaculării

Am dat nota 4 pentru că am rezistat cam 20 de minute. Nu e mult, nu-i nici puțin. Având în vedere experiența mai bune cu alte produse, am considerat că se putea mai bine. Am luat pliculețul de miere cu 30 de minute înainte de a face sex. Am calculat repede cât facem până la cazare și când a fost momentul, am luat plicul ca să o surprind pe Ela când ajungem în cameră. 

Ne-am sărutat, ne-am mângaiat reciproc și când tensiunea între noi a crescut, am trecut la penetrare. După primele 5 minute mă întrebam dacă o să mai rezist sau nu. Am zis să nu-mi mai fac gânduri și să văd cum merge Performax.

M-a mai dus penisul încă 15 minute și cam aia a fost. Din nou, nu e rău, însă nu e grozav. Dacă vrei alternative mai poți citi articolele cu păreri Tianli sau păreri Natural Potent.

Review Performax: recuperarea între partide

Nu m-am recuperat rapid cu Performax pentru că am avut niște reacții adverse cam ciudate și nu prea mi-a mai ars de sex. Simțeam că mierea îmi cauzează arsuri la stomac și începuse să mă doară capul. Senzația a apărut destul de rapid. Cred că arsurile le simțeam încă din timpul partidei. Cred că din cauza faptului că am luat mierea relativ pe stomacul gol.

Păreri Performax pentru creșterea potenței la bărbați. Efectele adverse Performax includ dureri de cap și arsuri la stomac

În schimb, durerea de cap și-a făcut simțită prezența după ejaculare. Așa o durere nasoală de zici că mi s-a scurs tot sângele din corp. Partea asta nu reacțiile adverse mă descurajează pe mine uneori să mai încerc pastile de potență noi. Probabil că dacă nu și-ar fi făcut apariția efectele adverse, mai duceam o partidă. După cât timp, nu știu să-ți zic.

Vezi ce am scris despre efecte adverse Maraton Forte sau efecte adverse Pops.

Merită să iei Performax la borcan sau la plic?

M-a surprins faptul că producătorul Performax comercializează mierea pentru potență și la borcan de 240 g. Și am luat în considerare să cumpăr și așa, pentru că e ușor de depozitat pe acasă. Spre deosebire de plicurile pe care le pui într-un bagaj și s-ar putea rupe, borcanul rămâne intact. Dar mie îmi trebuia pliculeț pentru că plecam în concediu. Era chiar aiurea să mă plimb cu recipientul în buzunar, nu?

Apoi m-am gândit că ar trebui să încerc mai întâi câteva pliculețe ca să văd dacă merită investiția. După ce notă am dat, mă bucur că nu am luat Performax la borcan. Rămâneam cu el în dulap și cam atât.

Recenzie Performax pe forumuri sau ce spun alții despre mierea de potență

Și eu, la fel ca tine, am căutat păreri Performax pe forumuri în speranța că voi găsi vreo informație clară sau vreo experiență detaliată. Am văzut păreri de genul „Excelent!” sau „Foarte bun!”, dar nimic concret. În schimb, am citit câteva păreri negative Performax în care bărbații spuneau că nu au simțit efecte mai deloc și că Performax nu i-a ajutat cu nimic.

Mă număr și eu printre ei pentru că Performax nu a fost produsul minune pentru mine. A fost o îmbunătățire aproape insesizabilă. Și nici nu las mierea să culeagă toți laurii performanței de 20 de minute. Nici nu vreau să mă mai conving pentru că reacțiile adverse Performax au fost chiar rele. Și nu e că mă așteptam să găsesc pe prospectul Performax toate detaliile clare pentru că efectele depind de fiecare bărbat

Păreri despre Performax: recomand?

Mă aliniez și eu în rândul bărbaților cu păreri Performax negative pentru că nu îl recomand, mai ales pentru că există uPotent, o alternativă mult mai bună. Tot miere pentru potență, tot la pliculeț și conține o parte din ingredientele care se găsesc în uPotent. Personal, nu am avut nici un fel de problemă cu uPotent. La mine a mers strună și m-am simțit plin de energie când am luat.

Îți recomandăm și ție să te documentezi despre cele mai bune pastile pentru potență și să alegi întotdeauna produsul cu cât mai multe rezultate și cât mai puține efecte adverse. Oricum, testează fără grijă suplimentele naturale și rămâi la cel care funcționează de minune pentru problemele pe care le ai tu. 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *