Păreri Performax, un alt fel de miere pentru potență

Salut! Vali aici. Încep prin a spune că sunt foarte mulțumit de relația pe care o am cu Ela, soția mea și sunt recunoscător pentru că ea este în viața mea. Este femeia care mi-a fost alături în cele mai negre momente ale vieții și împreună am reușit să trecem peste toate.

M-a sprijinit întotdeauna, mai ales când am început să mă confrunt cu ejacularea precoce și anxietatea sexuală. Am căutat împreună tot felul de remedii și pastile pentru a reuși performanțe cât mai bune în pat. Tot încercând produse, am ajuns și la Performax despre care îți voi povesti azi părerea mea și a Elei.

Păreri Performax – cum am ajuns să iau?

pareri performax
Notă acordată: 4 / 10

De Performax am dat tot întâmplător. Căutam să comand uPotent, pentru că urma să plecăm în concediu și voiam să-mi fac stocul de miere pentru potență. Am intrat pe site-ul producătorului Performax și m-am gândit că merită să încerc să iau.

Performax e miere pentru potență și mi-am zis că o fi cam la fel cu uPotent. Spoiler alert: nu e. Deloc. Dar hai să vedem ce note am dat și de ce.

Păreri Performax pentru erecții tari

Ela mea știe foarte bine că eu nu stau rău cu ejacularea și Performax nu a îmbunătățit mai nimic din punctul ăsta de vedere. Penisul meu era foarte puțin mai tare decât atunci când nu luam nimic. Și dacă nu mi-a ținut prea mult. Efectul de penis tare al mierii s-a cam dus imediat după ejaculare.

Erecția a venit repede, dar eu eram deja tare excitat că avea Ela o rochie scurtă. Nu o să pun apariția erecției pe seama mierii. 

Între timp, poți citi despre păreri uPotent și prospectul uPotent.

Păreri Performax: controlul ejaculării

Am dat nota 4 pentru că am rezistat cam 20 de minute. Am luat pliculețul de miere cu 30 de minute înainte de a face sex. Am calculat repede cât facem până la cazare și când a fost momentul, am luat plicul ca să o surprind pe Ela când ajungem în cameră. 

Ne-am sărutat, ne-am mângaiat reciproc și când tensiunea între noi a crescut, am trecut la penetrare. După primele 5 minute mă întrebam dacă o să mai rezist sau nu. Am zis să nu-mi mai fac gânduri și să văd cum merge Performax.

M-a mai dus penisul încă 15 minute și cam aia a fost.

Vezi ce am scris despre efecte adverse Maraton Forte sau efecte adverse Pops.

Review Performax: recuperarea între partide

Nu m-am recuperat rapid cu Performax pentru că am avut niște reacții adverse cam ciudate și nu prea mi-a mai ars de sex. Simțeam că mierea îmi cauzează arsuri la stomac și începuse să mă doară capul. Probabil că dacă nu și-ar fi făcut apariția efectele adverse, mai duceam o partidă. După cât timp, nu știu să-ți zic.

Dacă vrei alternative mai poți citi articolele cu păreri Tianli sau păreri Natural Potent.

Recenzie și păreri despre Performax: recomand?

Pe forumuri, părerile și recenziile sunt împărțite. Unii spun că Performax e super, alții spun că nu merită și că are efecte adverse și nu dă rezultate. Mă aliniez și eu în rândul lor pentru că nu recomand Performax, mai ales pentru că există uPotent, o alternativă mult mai bună.

Cu uPotent nu am avut nici un fel de problemă. La mine a mers strună și m-am simțit plin de energie când am luat. Deci o să aleg uPotent în detrimentul lui Performax. 

Îți recomandăm și ție să te documentezi despre cele mai bune pastile pentru potență și să alegi întotdeauna produsul cu cât mai multe rezultate și cât mai puține efecte adverse. Oricum, testează fără grijă suplimentele naturale și rămâi la cel care funcționează de minune pentru problemele pe care le ai tu. 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.