Păreri Natural Potent sau cum am vrut să mă las de fiole pentru potență

Natural Potent este un supliment pentru potență pe bază de ingrediente naturale, sub formă de fiole de 10 ml. Am cumpărat o cutie și i-am dat o șansă. M-am convins de efectele acestui produs și o să împărtășesc cu tine câteva păreri despre Natural Potent.

Probabil vrei și tu să cumperi acest produs dar nu știi sigur dacă faci o alegere bună. Eu o să îți scriu ce efecte a avut la mine, după ce am consumat o cutie cu 6 fiole.

De ce am luat Natural Potent?

Prima dată am descoperit acest produs acum 6 ani. Eram pe un forum unde căutam păreri despre pastile pentru potență. Cineva a menționat de Natural Potent și întreba dacă e ceva de capul lui. Mulți au răspuns că e la fel cu Tianli. În fond, e același producător, fabrica „Shanghai Dah Chong Children`s Food Factory Co Ltd” din China. De acolo vin multe suplimente pentru potență, de fapt. La fel, vin multe alte produse, așa că nu este asta o regulă că ar fi sau nu de efect.

Tianli luasem, și m-a ajutat la nevoie. Am scris aici despre păreri Tianli fiole. Așa că m-a convins să încerc și Natural Potent. Nu imediat, am așteptat aproape un an. Mi-am luat inima în dinți și am comandat o cutie de 6 fiole. Ela a fost surprinsă că tot mai investesc în viața noastră sexuală. După câteva partide care s-au încheiat mai repede decât ne doream amândoi, sau în urma cărora Ela nu a avut orgasm, era și cazul să fac ceva. Am cumpărat Natural Potent la un preț bun: 68 lei pentru 6 fiole. Era cel mai mic preț de la acea vreme, acum am văzut că e 94 lei.

Păreri Natural Potent – recenzia SubAșternut.ro

Notă acordată: 6 / 10

Per total, nu pot spune că a fost wow. M-a ajutat, dar nu atât de mult pe cât speram.

Concluzia este că nu recomand Natural Potent. De ce am dat nota de mai sus? Hai să explicăm situația.

Am luat prima fiolă într-o sâmbătă după-amiază. Ela voia să ieșim la plimbare, și am plecat după ce luasem fiola. Voiam să-i fac o surpriză, așa că nu i-am zis ce am luat. Și după vreo 2 ore de plimbare, am simțit un ușor tremur în corp, pulsul că era mai alert ca altădată. Nu sunt fumător, nu băusem alcool sau cafea în ziua respectivă. Așa că am dat „vina” pe efectul fiolelor.

Efecte Natural Potent pentru erecție

Am crezut că voi avea o erecție tare pe drum, dar nu s-a întâmplat nimic în afară de ce am zis mai sus. Din fericire, pe prospectul acestor fiole scrie că efectele se resimt timp de 24 de ore. Cum am ajuns acasă, am dat hainele jos de pe Ela și atunci ea a înțeles ce voiam. A răspuns și ea la fel, iar erecția abia atunci s-a făcut văzută.

De regulă, mă stârnește înainte de sex, fie printr-un oral, fie prin masturbare. Erecția se simțea la fel ca oricând, nu era o diferență față de momentele în care nu consumasem nimic. Totuși, a ținut cu mine, în sensul că penisul a rămas ferm și după ejaculare.

Efecte Natural Potent pentru control ejaculare

Aici, la capitolul ejaculare, pot spune că nu am simțit absolut nicio îmbunătățire. Mi-am dat drumul, necontrolat, după 5-6 minute la prima partidă. Din fericire, erecția a rămas și după, așa am reușit să o aduc pe Ela la orgasm. Apoi mi-a trebuit cam 15 minute să mă recuperez. Libidoul era crescut, dar nici a doua oară nu mi-am putut controla ejacularea. A ținut mai mult, cred că undeva la o oră, dar așa m-ar fi ținut și în mod normal, după prima ejaculare.

Chiar dacă produsul e slab la acest capitol, totuși Natural Potent e mai bun decât Proxel Potent. Sunt de acord, cele două nu se prea pot compara, Proxel fiind mai mult un complex de vitamine pentru prostată. Însă, vezi mai multe diferențe citind articolul cu păreri Proxel Potent dacă ești curios. Din punctul meu de vedere, Natural Potent e chiar mai bun per total și decât Toot Up – citește aici păreri Toot Up fiole ca să te convingi. Sunt similare, tocmai pentru că Toot Up este un „Tianli cu upgrade”, cum îmi place mie să-i zic.

Efecte Natural Potent pentru recuperare

Și aici se schimbă puțin în bine părerea mea despre Natural Potent. Acest supliment m-a ajutat să mă recuperez mai repede. Uneori îmi ia chiar 40 de minute să o scol din nou, să duc a doua sau a treia partidă. Timp în care, îi fac sex oral Elei sau experimentăm un joc de rol. Alteori, îmi ia mai puțin, depinde cât de odihnit sunt. Natural Potent m-a ajutat să mă recuperez în 20 de minute, după a doua partidă. Ela a fost încântată, deși simțeam deja că s-au cam dus efectele. A scos maximul din mine, la a treia ejaculare.

Efecte adverse Natural Potent

Ca efecte secundare, nu am avut cine știe ce. Mi-a bătut inima cam tare, îmi crescuse pulsul, ceea ce m-a făcut să transpir mai mult ca de obicei în timpul sexului. Altfel, față de reacții adverse Tianli fiole, nu am avut nici dureri de cap, nici arsuri în capul pieptului sau grețuri.

Citește aici mai multe despre reacții adverse Natural Potent, articol scris de Ela.

Ce am simțit când am luat Natural Potent prima dată

Așteptările mele erau împărțite. 50% șanse să meargă, 50% șanse să nu meargă. La fel ca la Tianli, așa am pățit și cu Natural Potent. Într-adevăr, prima fiolă a avut un efect ceva mai puternic decât următoarele. Nu știu de ce, poate era corpul obișnuit deja la a doua. Eu nu am făcut tratament cu o fiolă pe zi, ci am luat cam o fiolă la 3-5 zile, când știam că avem timp amândoi pentru mai multe partide.

Ne luăm de obicei, când facem sex, o marjă de siguranță de cel puțin 2-3 ore. Nu planificăm, dar nici nu ne place să ne oprim după prima tură. Nu ne săturăm unul de celălalt, dar nici nu ne iubim doar în pat. Ne place să experimentăm, și mai ales să schimbăm locul – așa că nu mereu am luat Natural Potent acasă.

Prima dată când am luat, ți-am zis mai sus, ieșisem apoi la plimbare. Și a mers. Următoarele dăți, eram plecați la o cabană într-un weekend, eram acasă într-o seară și am fost la un chef, în altă seară. Voiam să ne simțim ca în adolescență, când „închizi” o cameră cu gagica să-și dea seama toți că aveți treabă.

În toate ipostazele, mi-am format câteva păreri despre Natural Potent. Nu e rău, dar nici nu e un supliment cu efect puternic. Uneori, te poate lăsa, când ți-e lumea mai dragă. De exemplu, în seara cu cheful, ne-am închis în cameră, aveam un chef nebun de sex amândoi, dar din păcate am lăsat-o pe Ela cu buza umflată. Recunosc că băusem două pahare de vin înainte cu o oră, dar totuși am ejaculat mult prea repede. Cred că după 3 minute.

Când am acordat scorul de mai sus, m-am consultat cu Ela, am votat amândoi și am făcut o medie a tuturor celor 6 fiole consumate. Cu cât consumam fiole mai multe, cu atât efectul lor scădea. Am ajuns la fiola 5 și aproape că nu mai simțeam nimic. Așa m-au convins să mă las de fiole pentru potență. Știu, mai sunt produse pe piață la fiolă, poate sunt bune. Dar pur și simplu cred că o pastilă se absoarbe mai bine în organism și are un efect mai puternic.

Păreri Natural Potent: de unde cumpăr

Îl găsești pe eMag sau în multe farmacii online de profil. Poți lua și de pe site-ul distribuitorului în România, www.tianli-naturalpotent.ro. Fiind un supliment, nu ai nevoie de rețetă. O să scriu alt articol despre prospect Natural Potent cât de curând. Momentan, am vrut doar să îți spun experiența mea și a Elei cu Natural Potent.

Caută Natural Potent în farmaciile online. Convinge-te singur dacă merge sau nu. Ai de „pierdut”, dacă nu merge, între 74 – 110 lei. Cam așa se învârte prețul pentru o cutie de 6 fiole. Nu poți lua la bucată.

Natural Potent pentru femei?

Nu, în niciun caz. Mai mult i-ar crește pulsul. Ar speria-o pe Ela să încerce. Pe mine, m-a agitat puțin. Am transpirat, mi-a bătut inima ceva mai tare, încă dinainte de partidă. Dar m-a ajutat cu erecția, să zicem o îmbunătățire de 40%, chiar mai puțin. Cu toate astea, nu recomand femeilor, nici băieților care au sub 18 ani. Nici nu trebuie depășită doza zilnică recomandată.

Ce recomand în afară de Natural Potent

Ai citit probabil pe blogul nostru. Un produs ce poate fi folosit ca înlocuitor pentru Natural Potent este Pops. Am scris aici câteva păreri Pops din experiența recentă a mea cu Ela. La nivel de erecție, jos pălăria. La nivel de ejaculare, influențează, asta e clar. Se simt efectele altfel decât la Natural Potent, în sensul că, după trei partide, penisul e încă acolo sus. La Natural Potent, cel puțin la a treia fiolă, după două partide dormeam dus.

Am scris și cu un top personal, din experiența mea cu Ela, cu cele mai bune pastile pentru potență. Te invit să îl parcurgi și să îmi spui ce părere ai.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *