Păreri Lovix: ce cred eu despre aceste pastile pentru potență masculină

Viața sexuală cu soția mea a fost mereu satisfăcătoare. Nu am motive să mă plâng, nu știu ea dacă are 🙂 De când suntem împreună, atât sexual cât și emoțional, ne înțelegem de minune. Însă, uneori, e nevoie de mai mult de atât. De mai multă pasiune și poftă unul de celălalt. Așa că am descoperit un supliment care se potrivește fix pe nevoia noastră, l-am testat și acum scriu despre el păreri Lovix.

Am comandat inițial o cutie cu 30 pastile de pe site-ul oficial al produsului, ca să-l testez. Mi-a plăcut faptul că beneficiile se văd după mai multe zile de utilizare. Se absoarbe lent în organismul meu, dar are efect pe termen lung. Asta reduce semnificativ riscul de reacții adverse, ceea ce îl face un stimulent natural pentru potență și libido masculin cu puține contraindicații. Deci, are puncte câștigate din partea mea.

Ce s-a întâmplat mai departe și ce am simțit după ce am luat Lovix? Află experiența și recenzia mea cu acest produs.

Păreri Lovix – pastile pentru potență și pasiune

Notă acordată: 9/10

Când auzi că există un supliment natural pentru bărbați care stimulează pasiune și te ajută să creezi o conexiune emoțională cu partenera ta, sigur ridici o antenă. Asta face Lovix: te ajută să îți depășești frica de a o invita în oraș sau de a o invita în dormitor, depinde în ce stadiu al relației te afli.

Te ajută să îți recapeți încrederea în tine, ca bărbat, și să îți (re)cucerești partenera, pas cu pas. Nu este nicio grabă aici – Lovix acționează, la fel cum ar trebui să acționezi și tu – treptat, ca să îi cucerești fiecare centimetru din teritoriu. Așa am procedat eu cu Ela, multă vreme am curtat-o până să ieșim în oraș prima oară, iar apoi mult timp a trecut până să fim împreună, după care ne-am despărțit și ne-am cuplat din nou.

Am avut un trecut dificil, la fel cum a fost și începutul căsniciei noastre. Poate de aceea am început eu să iau pastile pentru potență, pentru că voiam ca măcar dacă emoțional nu pot să o satisfac, măcar fizic să reușesc. 

Din fericire, Lovix mă ajută să lupt pe ambele fronturi:

  • îmi crește dorința sexuală, ceea ce mă face să dau dovadă de mai multă pasiune când sunt cu Ela, să o sărut mai des, să o țin în brațe, să o fac să se simtă mai mult… femeie.
  • Ela se simte cât mai dorită, cât mai iubită, ceea ce pentru ea e una din cele mai mari dovezi de afecțiune. Și asta contribuie la sporirea plăcerii, atât pentru mine cât și pentru ea.

Recenzie Lovix: ce a adus în relația noastră

Asta a adus Lovix în relația mea cu Ela: pasiunea aia pe care parcă am lăsat-o în urmă după ce s-a născut copilul. Și, mai ales, energia pentru a-mi redescoperi nevasta, după o zi lungă și obositoare la muncă.

Poate nu-ți dai seama cât de mult valorează asta pentru mine. Când scriu aceste păreri Lovix, mi se umple inima de bucurie cu gândul că sunt oricând pregătit să îmi satisfac nevasta. Eu iau câte 2 capsule pe zi, însă este alegerea mea personală. Pe prospect Lovix scrie 1-2 pe zi, după preferințe.

Partea faină e că nu mai trebuie să am la mine pastila în buzunar când mergem în oraș, când bem vin sau când știu că mă vrea.

Păreri Lovix despre erecție

Nu sunt diagnosticat cu disfuncții erectile, am avut probleme în trecut dar am încercat tot felul de suplimente ca să mă ajute. Am fost și la urolog. Însă, ce a fost a fost. În prezent, erecția mea se ține bine, dar am nevoie de un zvâc. Adică, am început să nu mai rezist noaptea, mai ales că în fiecare dimineață la 7 sunt în picioare. Mă doare coloana, am probleme și cu circulația sângelui din cauza jobului și e firesc să mai pierd erecția. Asta e ceva cu care eu și Ela ne-am obișnuit.

Însă, nu am de ales. Trebuie să mă împart între ea, muncă, copil, prieteni, familie, casă. Trebuie să am și timp pentru mine, și pentru toată lumea. Însă, Ela este lumea mea, și asta mă motivează al naibii de mult să iau Lovix în continuare. Cu gândul ăsta în minte, la mine a funcționat. Mi-a dat nu doar erecții matinale, ci erecții pe care nu le mai pierd la penetrare.  

Păreri Lovix despre control pe ejaculare

Cu ejacularea uneori am probleme, că nu o pot controla. Acum după ce am luat Lovix, să știi că mi-am prelungit partidele. Mai întâi cu câteva minute, apoi cu câteva zeci de minute. E adevărat, mai combin și cu tehnici de genul – o scot când simt că îmi vine și schimbăm poziția sau facem pauză de sărutări. Treaba asta mă ajută să o țin mai mult.

Însă, știi cum e, atunci când ești obosit și stresat, parcă vrei să ejaculezi mai repede ca să apuci să te și odihnești. Acum, cu Lovix, deși au fost momente când am vrut, n-am putut. Erecția mi s-a menținut băț încă după prima săptămână de utilizare. Iar asta a scăzut sensibilitatea la nivelul capului penisului, și rezultatul? M-a ținut mai mult până să îmi dau drumul.

Și apropo de dat drumul: după 2 săptămâni de Lovix, la ejaculare, a crescut și cantitatea de spermă.

Păreri Lovix: beneficii generale

Eu mă consider un bărbat pasional de când am cunoscut-o pe Ela. Nu mă credeam în stare să iubesc așa de mult, să simt emoțiile așa de intens, și să vin cu atât de multe idei și inițiative spontane de a petrece timp cu soția. Însă, iată-mă aici.

Simt că mi s-a mai dus pasiunea asta cu timpul, mai ales cu toate atribuțiile vieții de adult. Însă, culmea, acum simt că mă îndrept iar în direcția aia. De mult nu am mai scos-o pe Ela, la ora 21, la o plimbare spontană de seară prin parcul din apropierea casei. Sau să fac rezervare la restaurantul ei preferat, fără să știe. Nu știu ce m-a apucat, dar vreau să o impresionez din nou. Vreau să o cuceresc mai mult decât atât. Știu că mă iubește nespus, însă vreau să întăresc acea iubire care deja este între noi. Și vreau să fiu un model demn de urmat pentru fiul meu, care să își trateze la fel soția, atunci când va crește.

Prospect Lovix: ce trebuie să știi

Acum, să trecem la chestiuni mai obiective. Prospectul Lovix este unul care gravitează în jurul ingredientelor sale, o combinație unică ce aduce beneficii extra față de alte suplimente de pe piață: extract de Maca, Tribulus Terrestris, Ginkgo Biloba, L-Arginină, Ginseng, Zinc și Seleniu. 

Sunt ingrediente naturale, plus vitamine care contribuie la creșterea nivelului de oxid nitric din sânge, de testosteron, de vitalitate și energie pentru noi aventuri cu partenera. Asta mi-a plăcut. 

Lovix este un supliment cu efect cumulativ, ceea ce înseamnă că își face efectul treptat, se absoarbe în corp în timp. Se iau câte 1-2 capsule pe zi, la orice oră vrei, cu apă și ai voie să bei alcool pe durata curei. Bineînțeles, așa ca mine, în cantități moderate.

La mine a avut efect după primele 7-8 zile. Prima reacție a fost pofta mărită de sex, care s-a simțit ceva mai devreme, prin ziua a 7-a. De dimineață m-am trezit cu erecție mai tare și cu un libido crescut. Apoi, mi s-a făcut dor nebun de Ela, voiam să fiu cu ea, în preajma ei, și când eram la muncă. Parcă o vedeam și îmi imaginam cum făceam sex nebun cu ea pe biroul meu, sau chiar pe unul din șantierele unde lucrez. Știu, gând periculos, dar cum ajungeam acasă, cum o strângeam în brațe și mi se scula instant.

Păreri Lovix: punctele forte ale acestui supliment

Ce mi-a plăcut cel mai mult la experiența cu Lovix? Faptul că nu am nevoie de un plan. Nu mă grăbesc cu pasiunea. E adevărat, nu are efect în 30 de minute, cum sunt alte suplimente, însă nu are restricții de administrare. Îl iei când vrei, și te bucuri de efecte toată ziua. 

Am luat pastilele zilnic, timp de 14 zile, și n-am mai avut răbdare să termin cutia până nu scriu aceste păreri Lovix. Însă, m-a bucurat că e un produs avizat de Ministerul Sănătății, produs în UE și e din ingrediente naturale. 

Alte puncte tari? Fără reacții adverse, singura contraindicație este să nu ai probleme cu hipertensiunea. Are și un preț decent, dacă mă-ntrebi pe mine. Tu ce preț pui pe pasiunea din dormitor?  

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *