Păreri Kanamicină pentru potență: ce presupune procedura de îngroșare a penisului?

O treabă pe care poate femeile nu o știu despre bărbați este că noi ne facem des gânduri despre lungimea și grosimea jucăriei, dar și despre performanțele sexuale. Și am văzut o mulțime de bărbați disperați să își facă penisul mai mare prin tot felul de metode. De exemplu, e la modă să îți injectezi Kanamicină pentru a face penisul mai gros.

Da, și nu glumesc deloc. Culmea este că am văzut o mulțime de alte idei din astea trăznite pentru a te dota mai mult decât te-a lăsat mama-natură. De exemplu, am scris câteva păreri despre pompele de mărire a penisului sau ce să faci dacă vrei un penis mai lung și mai gros.

Impresii despre Kanamicină pentru potență

Am auzit despre alternativa cu Kanamicină pentru mărirea penisului, dar nu știam exact ce presupune și vreau să îți spun ca m-am cam îngrozit. Nu am impresii prea bune despre alternativa asta pentru potență.

În primul rând, hai să vorbim un pic despre această substanță. Kanamicina este un antibiotic foarte puternic, folosit cel mai adesea pentru compaterea bacteriilor la nivel oftalmic. Așadar, cu Kanamicină te dai atunci când ai conjunctivită, la recomandarea medicului.

Totuși, ea se poate folosi și în tratarea altor afecțiuni specificate în prospect. Iar Kanamicina se găsește sub formă de unguent, pastile și soluție injectabilă. Nu știu să îți spun cine a venit cu ideea asta de a injecta Kanamicină în penis. Sau mai bine zis, cine a crezut că îți poate face bine.

Zic asta pentru că nevastă-mea a spus că injectarea Kanamicinei are oricum efecte adverse, indiferent unde o introduci. Și printre cele mai frecvente sunt tulburările renale și ale căilor urinare.

Păreri Kanamicină pentru penis mai gros: merită?

Revenind la ceea ce am citit pe forumuri, mulți au încercat asemenea tratament pentru că aparent, Kanamicina se întărește sub pielea penisului și îl face să pară mai gros și mai tare. Doar că asta interferează cu felul în care funcționează penisul. Practic, penisul întărit din cauza Kanamicinei cauzează obturarea canalului urinar. Și de aici se complică lucrurile rău de tot.

Alti bărbați au spus că și-au injectat Kanamicină și acum nu își mai pot decalota penisul. Sau că pielea stă mult prea întinsă și simt o tensiune dureroasă la nivelul penisului. Am mai citit și că poți să remodelezi penisul în duș sub un jet de apă caldă. Cu alte cuvinte, cred că am văzut doar păreri negative despre Kanamicină pentru potență.

Mă șochează ca sunt sute de bărbați care spun că au făcut o greșeală cu Kanamicina în sculă, și cu toate astea, tot se găsesc câte unii care zic că vor și ei să își injecteze. Iar partea cea mai urâtă este că nu poți scoate Kanamicina decât prin operație. Și nu mulți medici se bagă la așa ceva.

Dar bărbații fac prostia și stau cu ea așa luni de zile. Sau dacă se duc la spital, deja e prea târziu pentru că se instalează cancerul de prostată și li se extirpează biluțele.

Fraților, eu vă zic sincer. Nu vă jucați cu chestiile astea că nu e nici un beneficiu pentru penis. Numai rele și belele. Nu merită să te mutilezi în halul ăsta pentru un penis mai gros care doare de îți vine să plângi.

Am încercat injecții cu Kanamicină pentru îngroșarea penisului?

Doamne ferește. Nu am încercat și nici nu intenționez. Părerea mea despre Kanamicină în penis e că nu e locul ei acolo. Iar eu nu o să recurg la asemenea procedură pentru că nu face decât rău.

Am discutat și cu Ela și sincer îți spun că nu i-a venit să creadă că sunt bărbați care recurg la alternative de acest gen. Și am ajuns amândoi la concluzia că e nevoie de educare cu privire la cum și cât se dezvoltă penisul. Pentru că nu există metode care să îți crească scula. Poate doar operațiile care se fac în cazuri speciale.

În rest, eu propun să te bucuri de mărimea din dotare decât să încerci injecții dureroase care te nenorocesc pe viață.

Mai bun decât Kanamicina pentru potență

Nu există pastile sau suplimente pentru potență care cresc lungimea sau îngroașă penisul. Dar există pastile care îți fac erecția mai tare. Și mie mi se pare o alternativă mai ok. Adică e mai important să ai erecție, să nu ejaculezi prea repede și să ai habar cum să îți satisfaci femeia decât să ai un penis gros degeaba. Pentru că eu sunt convins că dai pe spate o femeie când faci ce trebuie și îi oferi orgasme pe bandă rulantă.

Deci dacă vrei să fii mai bun în pat și să-ți surprinzi plăcut nevasta sau iubita, te sfătuiesc să vezi care sunt cele mai bune pastile pentru potență. Nu te lăsa păcălit de proceduri de genul ăsta nonconformiste pentru că vei regreta. Așa cum au făcut-o și alții.

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *