Inel pentru tratarea erecțiilor slabe – merită să încerc?

Mie și Elei ne place mult să experimentăm în pat, cred că ți-ai dat seama de chestia asta. Și, cu cât mai mult sex de calitate, cu atât mai bine. Că e vorba de pastile pentru potență sau chiar inel pentru tratarea erecțiilor slabe, nu cred că că există ceva ce să nu-mi doresc să încerc.

Îmi iubesc soția, iar soția trebuie satisfăcută. Și, cu cât ea e mai satisfăcută, cu atât mă simt și eu mai bine.

Știu, probabil te-am făcut curios cu inelul pentru tratarea erecțiilor slabe. Și eu am fost curios cu privire la el, însă nu am încercat momentan. Poate pe viitor. În schimb, m-am documentat puțin cu privire la el, recunosc.

Așa cum Ela a căutat păreri despre pompe pentru mărirea penisului. Afli acolo mai multe dacă te interesează subiectul și vrei să încerci la un moment dat, deși sincer, nu recomand.

Bun, hai să vedem ce sunt mai exact aceste dispozitive.

Ce sunt inelele pentru tratarea erecțiilor slabe

Inelul pentru tratarea erecțiilor slabe, așa cum îi spune și numele, e un dispozitiv, să zicem, care are o formă rotundă, de inel, făcut din cauciuc, silicon sau plastic. Bine, găsești și de metal, însă știm amândoi că penisul trebuie manevrat cu blândețe. Plus, un inel de metal nu e prea flexibil, așa că pot apărea probleme.

Acesta se atașează la baza penisului pentru a ajuta la menținerea erecției sau când vine vorba de disfuncții erectile, atunci când nu reușești s-o ții tare îndeajuns de mult pentru o partidă de sex satisfăcătoare. Este folosit în cazuri de impotență. Ca să-ți dai seama dacă ai impotență pe bune sau sunt doar episoade izolate din cauza emoțiilor, încearcă un test de impotență masculină.

Cum funcționează inelul pentru tratarea erecțiilor slabe

Inelul pentru tratarea erecțiilor slabe nu are vreun motoraș înăuntru, dacă la asta te așteptai. Este doar un inel confecționat dintr-un material moale, dar ferm, care se atașează la baza penisului.

Te ajută să-ți păstrezi erecția fermă mai mult timp și să ai orgasme mult mai puternice față de cele pe care le ai în mod obișnuit. Sună destul de bine, nu? Plus că, în timpul actului sexual, inelul pentru tratarea erecțiilor slabe poate stimula clitorisul partenerei. Cred că Ela ar fi încântată dacă am încerca măcar o dată. Deși eu nu prea mă împac ușor cu chestii puse pe penis. Dat fiind că suntem într-o relație de atâta timp, nu există prezervativ la noi în casă.

Cert este că acest inel pentru penis funcționează perfect pentru bărbații care pot avea erecții, sar nu o pot menține. Doar că depinde mult de fiecare bărbat și penisul lui în parte. La unii poate funcționa, la alții, nu.

De ce crezi că nu am încercat încă? Pentru că nu mi se pare deloc confortabil. Sincer, nu prea pare confortabil să te strângă ceva de penis și să mai faci și sex în acest timp. Dar cine știe, poate pentru unii funcționează.

Alternative la inelul pentru tratarea erecțiilor slabe

Știi doar că vin și cu alternative la problemele pentru potență, în cazul acesta alternative la inelul pentru tratarea erecțiilor slabe.

Dacă suferi de așa ceva sau ai episoade în care erecția pare că nu te ascultă, citește comparație Erecta și Pops sau Pops versus Tianli. Sau, cel mai bine, află care sunt cele mai bune pastile pentru potență și nu trebuie să te mai chinui cu inele pentru tratarea erecțiilor slabe.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *