Gel pentru potență: soluții pentru mărirea penisului. Adevărat sau fals?

Dragelor, nu-i așa că bărbații de lângă noi pot fi niște aiuriți? Chiar dacă încearcă să aibă o atitudine prin care să demonstreze că sunt mereu în controlul situației, în adâncul sufletului sunt consumați de complexe la fel de mult cum suntem noi.

Vorbeam de curând cu Vali despre dorința bărbaților de a avea un penis mai mare și mai gros. Despre cum vorbesc între ei și despre cum își compară dimensiunile instrumentului.

Da, poate fi excitant să o faci cu un bărbat care o are lungă și groasă. La fel de mult cum poate fi și dureros.

De fapt, nu dimensiunea penisului contează ci ce știe să facă cu el. Și nu doar cu el. Plăcerea noastră e atât de complexă încât chiar nu ține doar de penetrare. Sexul oral, ce face cu degetele, masajul, mișcările șoldului, buzele și limbajul trupului unui bărbat sunt cele care fac diferența. Hai că simt cum mă umezesc doar când mă gândesc la toate lucrurile pe care le scriu.

Așa că, dragelor, vorbiți cu bărbații voștri. Și spune-ți-le că mărirea penisului chiar nu trebuie să devină o obsesie.

Despre mărirea penisului și gelurile minune

Vali a scris recent despre soluții reale pentru mărirea penisului.

În articolul respectiv a explicat dacă este posibil ca penisul să se mai lungească ori îngroașă în mod natural, după vârsta de 18 ani.

Spun și eu aici, pe scurt: nu. Penisul nu mai crește. Cât o are, cu atâta rămâne.

Singurul mod pe bune prin care bărbatul tău poate obține o jucărie mai lungă și mai groasă e prin intervenție chirurgicală. Și acolo sunt mai multe tehnici dar, crede-mă, niciuna nu sună tocmai prietenos.

Și da, așa cum se întâmplă de obicei, există soluții miraculoase promovate de unii și alții. Așa cum sunt gelurile pentru mărirea penisului.

Păreri gel pentru mărirea penisului pe forumuri

Dacă accesezi forumuri de specialitate o să citești păreri despre geluri pentru mărirea penisului. O să găsești chiar și spray-uri sau pompe care promit creșterea în dimensiuni.

Află că nu există așa ceva. Da, produsele sunt reale. Efectele, mai puțin.

De cele mai multe ori, dacă auzi părerea unui bărbat care spune că gelul l-a ajutat să-și mărească penisul, să știi că-i efectul placebo. Acela e real și funcționează.

De ce?

Păi, gelul respectiv ajută la pătrunderea unui flux sanguin mărit în țesuturile penisului. Pe scurt, bărbatul care s-a dat cu gel va obține o erecție mai tare și mai fermă. Părerea lui va fi că are penisul mai mare și mai gros. Dar e doar în capul lui. În mod real, dimensiunile nu se modifică. Doar că are o erecție mai tare decât era el obișnuit.

Părerea mea și a lui Vali despre geluri pentru creșterea penisului

Eu și Vali avem părerea că nu se poate crește penisul prin aplicarea de gel. Din punct de vedere medical, acest lucru este imposibil. Operația e singura soluție propriu-zisă.

A încercat și Vali geluri și spray-uri. A folosit produse naturale. A încercat și alte suplimente din plante afrodiziace. Ți-a scris, în acest sens, păreri cu uPotent, păreri Pops, păreri Natural Potent, păreri Tianli sau Păreri Maraton Forte.

Concluzia?

Da, penisul pare mai gros și mai lung. Și chiar și eu îl simt așa. Ca să-l tachinez puțin și ca să ne excităm puțin mai puternic, chiar îi șoptesc că am impresia că o fac cu un străin.

Dar cum e posibil să pară că o are mai lungă și mai groasă?

Cum ți-am spus, totul pleacă de la psihic. Cum erecția e mai tare decât în mod normal, creierul e păcălit. Tu ai o altă senzație, tocmai datorită potenței maxime. Altfel, penisul e același.

Așa că, poți încerca pentru bărbatul tău un supliment natural. Noi ți-am scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *