Păreri exerciții Kegel pentru potența la bărbați

Problemele de potență sunt nasoale. Indiferent de gravitatea lor, să știi că e ceva acolo care nu funcționează, pur și simplu te macină. Și e ușor să zici din exterior că trec toate dacă nu te mai stresezi sau dacă mănânci mai sănătos. Cu siguranță sunt multe metode de a crește potența, dar cred că printre cele mai vizibile rezultate le primești de la efortul fizic susținut sau exerciții Kegel.

Am auzit de ele la Ela. Știu că ea, în ora ei de sport, nu omite să facă și câteva serii de exerciții Kegel. Nu o să mă ascund după deget, ea e mai activă decât mine. Nici eu nu o duc rău cu sportul, dar îmi concentrez atenția pe mai multe. Ea mai are timp să facă atunci când doarme băiatul nostru, căci se ocupă mult de el.

Despre exerciții am întrebat-o pe Ela mai multe pentru că nu știam ce sunt și au și un nume pe care nu l-am mai auzit. Și sincer îți zic, ele antrenează niște grupe de mușchi la care nici nu m-aș fi gândit.

Ce sunt exercițiile Kegel

Nu sunt mare inginerie și nici nu trebuie să te pui în vreo poziție lotus sau chestii de genul ăsta. Practic, exercițiile Kegel sunt un antrenament pentru mușchii pelvieni. Adică cei din zona genitală. Așadar, tu îți antrenezi acești mușchi pentru a avea mai mult control asupra penisului.

Eu am făcut cu Ela într-o seară, da’ partea mai puțin bună e că nu prea ai cum să vezi dacă le faci corect. Am rugat-o pe Ela să îmi explice cum se fac și am sperat că fac bine. Nu e mare lucru, oricum.

  • Tot ce trebuie să faci este să contracți și să relaxezi mușchii pelvieni. Începi prin a-i contracta și a-i ține așa preț de câteva secunde, apoi relaxezi. Și continui așa până închei seria. Apoi, poți încerca să faci exercițiile și mai rapid.

Ce mi se pare fain este că nu ai nevoie de spațiu neapărat să le faci și după cum spuneam, nici nu trebuie să stai în vreo poziție anume. Poți chiar să le faci atunci când aștepți la coadă la pâine. Mie personal mi s-a părut că sunt mai ușor de făcut stând pe spate întins. Așa că seara când te pui în pat, bagi exerciții Kegel până te ia somnu’.

Este indicat să faci exerciții Kegel pentru creșterea potenței?

M-am apucat de exercițiile astea după ce am văzut-o pe Ela și m-am gândit că sigur or fi bune. Adică pe bune, ce exerciții care antrenează mușchi sunt rele pentru organism? Adevărul e că exercițiile Kegel pentru bărbați nu sunt rele, dar nici nu sunt recomandate să fie făcute des.

De ce? Păi hai să îți explic cum e cu mușchii pelvieni. La bărbați, mușchii pelvieni sunt cei responsabili cu ejacularea. Practic, înainte de ejaculare, mușchi se încordează din ce în ce mai mult, iar în momentul ejaculării ei se contractă și se relaxează constant pentru ca sperma să fie eliminată.

Exercițiile Kegel ajută la creșterea potenței masculine

Așadar, dacă vrei să ejaculezi mai mult și mai puternic, trebuie să faci și exerciții Kegel. De ce am zis că nu-s tocmai recomandate? Pentru că orice bărbat vrea să reziste cât mai mult la sex, iar exercițiile Kegel te ajută să ajungi mai repede la orgasm.

De asta sunt recomandate pentru femei. Ca să nu dureze o veșnicie până o aduci pe culmile plăcerii. Și mi se pare cinstit. Fiecare să facă partea lui de treabă și toată lumea e fericită, nu?

Deci dacă nu știi ce să alegi între întărirea sau relaxarea mușchilor pelvieni, părerea mea este să faci exerciții, dar ceva mai rar. Asta ca să nu ajungi în timpul partidei să ejaculezi prematur. Practic, exercițiile Kegel nu te ajută la controlul ejaculării, ci doar să ejaculezi mai puternic. Cum spuneam, riscul este să fii mult mai sensibil.

Tehnica start-stop mai e o variantă peste care poți da. Dar, nici ea nu e tocmai indicată pentru că poate cauza pierderea erecției. Altfel, cea mai bună idee dacă cauți un exercițiu bun pentru potența masculină este masturbarea corectă.

Potența la bărbați: cum să ți-o crești pe cale naturală

De când mă știu cu disfuncții erectile am tot căutat și am încercat metode de creștere a potenței. Am mai intensificat sportul pentru că fluxul sanguin potrivit ajută la menținerea erecției. Am încercat și exerciții Kegel ca să pot ejacula mai puternic.

Să nu mai spun că pentru tratarea ejaculării precoce mi-a diversificat Ela meniul și acum mănânc alimente bune pentru potență și fructe cu efect afrodiziac. Nu mă așteptam să mi se remedieze problema de la prima masă, dar cred că e un început bun.

Oricum, pentru rezultate vizibile iau pastile de potență și multe chiar m-au ajutat. Unele au fost ca un junghi în spate, dar a trebuit să le încerc ca să știu care e bun pentru mine. Și de asta ți-am scris și ție experiența mea. Ca să ai păreri Maraton Forte, păreri uPotent sau păreri Tianli clare de la un bărbat obișnuit.

Și dacă vrei să nu bâjbâi printre ele până găsești cele mai bune pastile pentru potență, vezi ce a mers cel mai bine la mine și ce am inclus eu și Ela pe listă.

Articole recomandate

2 comentarii la acest articol

    Bună! Un medic este cel mai în măsură să recomande, vă rog consultați un cardiolog și un urolog. Ambii vă vor oferi soluția potrivită după un examen medical.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *