Părere Tianli spray pentru potență: experiență de cuplu

Bună, dragilor! Știu că v-am făcut curioși în ceea ce privește experiențele mele cu Vali de sub așternut. Așadar, vorbim azi despre o părere cu Tianli spray pentru potență și ejaculare precoce, din experiența noastră.

Am primit multe mesaje în privat și, surprinzător, majoritatea au fost de la femei. Chiar dacă vorbim pe acest blog de cuplu despre pastile pentru potență și suplimente pentru bărbați, am aflat că nu sunt singura pe care o preocupă bunăstarea partenerului. Suntem o întreagă armată de soții și iubite care vor o viață sexuală și de cuplu împlinită. Și asta nu poate decât să mă bucure!

Tianli spray este un produs chinezesc care face parte din seria Tianli – Toot Up – Natural Potent. Toate sunt de la același producător, o fabrică din China, și distribuite în România în majoritatea farmaciilor și magazinelor naturiste online. Toate sunt produse populare, bazate în esență pe aceeași rețetă.

Dacă vrei să te pui la curent cu experiențele noastre cu aceste produse, citește articolele cu păreri Tianli, păreri Toot Up și păreri Natural Potent. Tot ce am scris noi este despre fiole, însă pe viitor avem de gând și să încercăm (Vali adică) Toot Up comprimate. Dar să revenim la Tianli.

Păreri Tianli spray nu prea am găsit online. Cu atât mai mult, nici am găsit comentarii strict despre Tianli șervețele umede pentru ejaculare precoce. Sunt doar recenzii și nu ne-au convins să încercăm. Însă, Vali a vrut o soluție care să îl ajute strict ca tratament pentru ejaculare precoce. De aceea a încercat Tianli spray.

Părere Tianli spray Ultra Power pentru întârzierea ejaculării

parere tianli spray ultra power

Despre Tianli spray se spune că este o soluție 100% naturală, eficientă și fără reacții adverse. O fi adevărat? Hai să vedem ce a simțit soțul meu.

Notă acordată: 4 / 10

Ce putem concluziona de aici? Vom detalia în continuare.

Efecte spray pentru erecție

Pe partea de erecție tare, e slab rău de tot. O stea i-am dat cu indulgență. Pe prospect scrie că poți pulveriza până la 10 pufuri pe capul penisului decalotat, aflat în erecție. Așa că am început noi preludiul, Vali a pulverizat de 3 ori, dar asta după ce l-am ajutat să obțină erecția. Apoi, pentru a fi siguri că „am prins momentul potrivit”, deși mă excitasem și eu destul de mult, am luat o mică pauză pentru „pufuri”. A fost nevoie de prezervativ și, la mijlocul partidei, Vali a simțit că se apropie momentul să termine. Așa că, și-a dat jos prezervativul, a mai aplicat 3 pufuri, am stat puțin și apoi și-a pus alt prezervativ să continuăm. Pentru mine, a fost ca o resetare a plăcerii, i-am zis că o să o iau de la început.

Cu toate cele 6 pufuri aplicate, erecția nu a fost susținută de ingredientele spray-ului (vorbim despre asta mai încolo). După ejaculare, totul a fost gata. Oricum, este de apreciat că acest spray nu promite că ajută la erecție. De aceea, aș zice că nu e recomandat pentru cineva cu disfuncții erectile.

Tianli spray și ejacularea precoce

Asta promite, asta face. Vali de regulă rezistă, fără pastile pentru potență, cel mult 5 minute. Apoi, după ce își dă drumul și se recuperează, mai poate duce 20, în zilele lui bune. Așa că după pulverizarea a doua, deși nu l-a ajutat cu erecția, l-a ajutat cu ejacularea. I-a mai amorțit penisul, a zis că se simte excitat în continuare dar nu mai simțea nevoia de ejaculare.

Însă, a continuat cu teamă, pentru că instinctul îi spunea că și-a depășit „norma” de 5 minute de la penetrare. Creierul îi transmitea impulsuri că trebuie să ejaculeze, însă din punct de vedere fizic nu simțea excitația aceea la superlativ. Așa că, a rezistat „eroic” aș zice eu, 20 de minute în prima repriză. Singura din seara aceea, de altfel.

Părere Tianli spray despre recuperare între partide

Apreciez mult că în descrierile produsului Tianli spray, nu este „lăudat” așa cum sunt alte produse, chiar și Tianli fiole. Nu are prezentări exagerate, este un produs mai „modest”. Și de-asta apreciez că i-a crescut, practic, durata de control până la ejaculare de aproape 4 ori lui Vali. De la 5 minute la 20 de minute este foarte bine. Însă, după ce a finalizat, parcă se simțea epuizat. Fie că și-a depășit recordul, fie că poate avusese câteva zile stresante la muncă. Nu a existat recuperare după partidă, prin urmare nu i s-a mai sculat, orice aș fi făcut eu.

Cred că a fost și ceva la nivel psihologic, deși Vali nu vrea să recunoască. Eu l-am încurajat, i-am zis că se poate și eram pregătită pentru runda a doua, însă penisul lui nu mai reacționa la stimuli. L-am simțit, cunoscându-mi soțul, că era un pic trist.

Tianli spray păreri despre administrare și ingrediente

Pe noi ne-a cam dat peste cap administrarea spray-ului Tianli. Probabil dacă nu era o activitate de cuplu și Vali făcea asta singur, să zicem că mergea la toaletă cu 10 minute înainte de sex, să se pulverizeze, era mai simplu. Însă, ca să nimerești cantitatea de care ai nevoie (pe prospect scrie între 1 și 10 pufuri, respectiv între 1 și 3 ml), trebuie să mai fi folosit produsul înainte.

Așadar, dragi bărbați, masturbarea e o soluție ca să vă testați capacitatea de a rezista sub influența lui Tianli spray. Pe principiul „încercați așa ceva acasă”.

Administrarea Tianli spray se face la fel cum am povestit și în articolul cu păreri Stud 100 spray. Diferența este că Stud conține lidocaină, un anestezic local care amorțește penisul. Tianli nu este atât de puternic, pe lista sa de ingrediente găsim:

  • Cnidum mannieri (L) 30%,
  • Panax Notoginseng ( Burk) F H Chen 15%,
  • Ligusticum chuanxiong Hort 20%,
  • Cinnamolanum cassia prest 15%,
  • Asarum sieboldii Mig 10%,
  • Epimedium brevicomu Maxim 10%.

Pe scurt, extracte din plante, amestecate cu apă. De aceea, am găsit multe recenzii despre Tianli spray că nu ajută cu nimic.

Există reacții adverse la Tianli spray Ultra Power?

Care-i partea frumoasă la un produs care nu ajută cu nimic? Că nu are nici efecte secundare. Nici măcar iritații pe piele, amorțeală totală a penisului dacă depășești doza maximă (deși nu vreau să riscăm să încerce Vali al meu).

Cu reacții adverse Stud 100 nu-i de glumă, la fel cum e riscant să folosești prea mult anestezic (medicii știu asta, unele asistente nu). Din fericire, Vali când a încercat, nu a avut efecte nedorite.

Există o precauție, anume să nu intre în contact cu vaginul. Așa că, Vali a folosit prezervativ, așa cum se recomandă și pe prospectul Tianli spray.

Părere Tianli spray pentru ejaculare precoce: merită să cumpăr?

În concluzie, nu merită să dai 31 de lei pe acest produs. Pe unele site-uri costă chiar și 50 de lei, aceeași cantitate, 10 ml. Nu e o chestiune de bani, ci mai degrabă o chestiune de timp pierdut și moartea pasiunii. Așa a fost la mine, fie asta între noi.

Una peste alta, noi rămânem fideli topului nostru cu cele mai bune pastile potență. Pe unele le găsim în farmacii, pe altele online, însă ce e-n mână nu-i minciună și fix de asta rămânem fideli suplimentelor pe care le-am testat și au funcționat. Sper că te-am ajutat cu aceste păreri despre Tianli spray.

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

    Salut! Eu am incercat Tianly spray si nu am o parere asa buna. Nu numai ca nu m-a ajutat cu ejacularea precoce dar mi-au si aparut iritatii pe piele. recunosc ca am dat mai mult decât scria pe prospect când am simtit ca nu face nimic, si nu a facut altceva decat sa-mi irite penisul. In schimb, pentru ejaculare precoce, recomand upotent miere pentru potenta. Cred ca isi face treaba de minune, fara reactii adverse.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *