Cum organizezi o seară romantică pentru el

Bine te-am regăsit! Așa cum ți-am mai vorbit în alte articole, trebuie să îți cunoști bine partenerul, ca să îl surprinzi. Ca să organizezi o seară romantică pentru el, trebuie să știi ce înseamnă romantismul în opinia lui. Și aici vorbesc despre mai mult decât a ști ce cadou să iei de ziua lui, ci despre a ști ce vrea el de la o relație de lungă durată. Pentru că, de multe ori, o seară romantică poate fi temelia pentru o relație sănătoasă, de lungă durată.

O seară frumoasă petrecută în doi poate fi mai mult decât un cadou de ziua lui. De fapt, cu atât este mai surprinzătoare, cu cât nu aveți o ocazie specifică. Dacă vine Sf. Valentin sau aniversarea relației voastre, sigur se așteaptă și poate are el planuri pentru tine atunci. Așa că, deși sigur te va scoate din zona de confort, surprinde-l plăcut prin spontaneitate. Acesta e primul criteriu care va transforma o seară obișnuită, de la care poate el nu are așteptări, într-o seară romantică de neuitat. Tocmai pentru că nu va fi văzută ca pe o datorie sau obișnuință, ci ca pe o mare dovadă de iubire.

Cum planifici o seară romantică în doi

Așa cum ziceam mai sus, definește romantismul din perspectiva lui. Poate pentru unii bărbați înseamnă să stați la o terasă, să beți vin, să dansați apoi desculți pe iarbă în parc și să prindeți răsăritul pe un deal, îmbrățișați. Sau, pot fi bărbați pentru care romantismul este să vă jucați pe Playstation toată noaptea.

Poate alți bărbați visează să mergeți la un film romantic sau poate chiar de acțiune. Depinde, foarte mult, de gusturile lor. Bineînțeles, majoritatea viselor bărbaților sunt să se încheie seara cu o partidă bună de sex. Așa că fii pregătită și pentru asta!

Totuși, ideea de bază e să vă cunoașteți înainte de a planifica seara. Să știi ce așteptări are el de la o relație fericită. Așa că, iată pașii la care m-am gândit. La Vali al meu au mers, sper să te ajute și pe tine.

Pasul 1: Nu tu ești în centrul atenției

Cât timp tu organizezi seara romantică pentru el, înseamnă că el e vedeta serii. De aceea am scris toate sfaturile de mai sus: trebuie să te gândești la ce și-ar dori el de la o astfel de seară. Și e posibil, chiar firesc, să aveți gusturi diferite. Nu e capăt de lume. Dar nu te gândi că, dacă pentru tine o seară romantică înseamnă să stați la filme de dragoste și apoi să adormiți la lumina șemineului, poate fi la fel de frumos și pentru el.

Pasul 2: Spune-i că îl așteaptă o surpriză

O seară romantică implică timp din partea lui, așa că spune-i din timp că ai ceva special pregătit pentru el. Atunci sigur își va face timp. Folosește vocea lui preferată. Mă refer la acea voce pe care o folosești atunci când ești drăgăstoasă cu el. Multe cupluri au altă voce când vorbesc doar ei între ei. Când sunt intimi. Sigur aveți și voi, așa că scoate la iveală vocea ta drăgălașă, care v-a apropiat. Și, în felul acesta, stabiliți când să aibă loc seara romantică în doi.

Pasul 3: Stabilește activitățile

Aici pot doar să-ți dau câteva idei. O variantă poate fi să îi gătești (sau comanzi) mâncarea preferată. Și, bineînțeles, dacă serviți acasă, să fie pe fundal muzica lui preferată. Să porți îmbrăcămintea care îi place lui cel mai mult, sau poate chiar ceva mai sexy ca de obicei. Oricum, nu strica surpriza de la început, anume lenjeria sexy pe care o porți pe dedesubt. Ține minte: în final, seara se va încheia în pat. Sau poate în altă parte a casei, depinde unde îi place lui. E posibil să fie mai puțin confortabil pentru tine, tocmai că faci asta pentru el. Însă, e un mod de a-l ține aproape, și de a-i oferi amintiri plăcute încât să îl faci să te iubească iremediabil.

Alte idei pentru seara romantică organizată pentru el se pot lega de modul în care îi servești desertul. Unele femei preferă să fie servit… chiar de pe ele. Altele preferă să îl ofere în dormitor. Sau, chiar în cadă, sub forma unei băi în doi, cu petale de trandafiri sau lumânări parfumate. Depinde cât de departe poți merge, încât să îi placă lui. Nu te gândi că e clișeu să folosești trandafiri sau lumânări, contează să vă simțiți bine și în largul vostru.

Există și varianta să urmăriți filmul lui preferat după cină, sau să dansați pe muzica de pe fundal. Sau poate sunt parteneri cărora le place să stea la discuții complexe, la unul sau mai multe pahare de vin, după cină.

Toate aceste idei se pot desfășura acasă. Am luat în calcul un mediu confortabil pentru amândoi. Dar, dacă sunteți aventurieri, desigur, plimbările lungi, sau poate să serviți cina într-un loc special, pot fi opțiuni de luat în calcul.

Secrete pentru o seară romantică reușită

Eu cu Vali am avut diferite seri romantice de-a lungul timpului, mai multe reușite dar și câteva nereușite. Până la urmă, e cel mai sănătos așa. Una din cele mai reușite seri, de exemplu, a fost una foarte simplă: nu i-am zis nimic înainte. L-am așteptat să vină acasă de la muncă și, cum a ajuns, l-am luat de mână și l-am trântit pe pat în dormitor. I-am făcut striptease, apoi l-am dezbrăcat complet și i-am făcut unul din cele mai reușite masaje erotice din viața lui. El mi-a confirmat asta 🙂 Și m-am gândit doar la plăcerea lui, la confortul lui, să aibă el orgasm, nu eu.

Important este să nu grăbești sexul, să nu forțezi seara. Și nici să nu arăți că ai fi plictisită sau obosită. Până la urmă, este seara lui, pe care tu o găzduiești. Cum te-ai simți tu dacă el ar organiza seara pentru tine, dar s-ar vedea pe el că face totul din obligație sau forțat?

Cred că acestea sunt cele mai importante lucruri de spus despre cum organizezi o seară romantică pentru el. Sper că te-am inspirat și, mai ales, că am contribuit la închegarea relației voastre.

La cât mai multe seri reușite!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *