Obezitatea și potența: ce să faci când nu ți-o vezi de burtă

Femeile au mari complexe legate de felul în care arată. Să avem pielea fină, fundul mare, sâni fermi, părul bogat și mereu aranjat și măsuri de clepsidră. Și chiar ne stresăm și ne facem griji că poate el nu o să ne placă.

Dar oare bărbații nu au și ei complexe? Sunt sigură că e și cazul lor, însă cea mai mare problemă este despre obezitate și potență.

Și deja aici nu mai vorbim despre complexe, cât despre o afecțiune care pune în pericol sănătatea, din mai multe puncte de vedere. Dar vă detaliez mai jos ce trebuie să știți despre problemele de potență.

Obezitatea cauzează impotență?

Eu și nutriția suntem foarte bune prietene și implicit, și cu Vali. Tot datorită mie. Am foarte mare grijă de alimentația lui pentru că știu ce influență au anumite ingrediente asupra sănătății și mai ales, a potenței lui. Deci fiți siguri că includ la fiecare masă alimente bune pentru potență.

Nu e Vali al meu mare sportiv, mai ales la vârsta lui, dar cu siguranță face mișcare zi de zi și chiar pot să afirm că duce o viață sănătoasă. Atunci când ne-am trezit că se confruntă cu disfuncții erectile, am schimbat foaia. Și țin minte că ne-a enumerat medicul androlog o listă de cauze ale problemelor de potență. Și obezitatea era și ea pe listă.

Nu s-a pus problema la Vali de greutate în plus, însă este o afecțiune care te împiedică de la multe activități, nu doar sexuale. Obezitatea nu vine doar cu o o greutate crescută, ci și cu depuneri mari de colesterol pe vasele de sânge. Și pentru că erecția se menține printr-un flux sanguin crescut, obezitatea nu face decât să îl încetinească.

Creșterea potenței și scăderea în greutate

Cu siguranță, scăderea în greutate are efecte asupra potenței. Dar este cel mai bine să îți faci o programare la medicul specialist și la nutriționist. Ei îți vor spune ce să faci ca să fii în forma pe care o dorești.

Eu și Vali suntem adepții controalelor regulate la medic și îți recomand și ție. E mai bine să fii sigur de sănătatea ta. În plus, este important să îți dai seama și din ce cauza s-a instalat obezitatea la tine în organism.

De multe ori, stresul este un factor psihologic care declanșează foarte multe afecțiuni. Deci dacă te stresezi des cum o făcea Vali și te refugiezi în mâncare, încearcă să vorbești și cu un psihoterapeut.

Motive pentru impotență. Obezitatea cauzează impotență

Am observat, de-a lungul timpului că orice dereglare în organism, chiar și temporară, afectează potența sau libidoul la bărbați. Nu că la femei nu s-ar întâmpla la fel în cazul apetitului sexual. A se nota perioadele de menstruație, lună de lună 🙂 . Revenind la erecțiile noastre, mulți bărbați stau foarte bine la capitolul performanțe, dar anxietatea sexuală dă cu ei de pământ și ajung să creadă cine știe câte despre ei înșiși.

Problema cu obezitatea este că scade stima de sine. Când nu ți-o vezi de burtă parcă îți vine să nu te mai dezbraci în fața ei. Oare ce o să creadă despre tine? Te va mai crede atrăgător? Sau va fugi către un bărbat suplu, cu corpul lucrat la sală? De aici apar cele mai multe frustrări, cele care pot culmina cu diverse disfuncții erectile.

Lui Vali i-au recomandat medicii să vadă mai întâi sursa principală a problemei cu potența și să o trateze. Noi ne gândeam ce am putea face ca să ne punem pe picioare cu sexul și am luat în considerare pastilele de potență. Dar nu a luat soțul meu nimic de capul lui.

Ce recomand eu pentru creșterea potenței în caz de obezitate

Atât eu cât și Vali te sfătuim să cauți ajutor dacă simți că lucrurile nu stau prea bine pentru tine. Și printre toate analizele pe care le faci, Vali zice că e bine să faci și analize de potență sau analize de infertilitate.

Ca nutriționist și femeie pasionată de un stil de viață sănătos, fii sigur că asta o să promovez. Nu te zgârci la activități fizice dacă vrei să faci sport în pat cu partenera ta. Și să știi că și somnul e inclus în pașii pentru sănătate. Ce să mai? Trebuie să duci o viață echilibrată cu totul.

Din fericire, nu a fost cazul de obezitate la Vali că oricum nu ar fi ajuns acolo. Poate că mai stau eu câteodată cu gura pe el, dar în toate felurile o fac de drag 🙂 .

Pentru noi problemele cu potența și-au găsit rezolvare în mai puțin stres pentru Vali și câteva pastile de potență. Și dacă ești nou pe blog, vezi că am scris despre tot ce am încercat. Suntem așa de buni la asta că am făcut și un clasament cu cele mai bune pastile de potență. Spune-ne în comentarii ce ai experimentat tu cu ele.

Pupici!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *