Numărul KUA și cum vă potriviți în funcție de zodii

Sunt pasionată de multe lucruri care țin de spiritualitate, de individ, de conexiuni și mai mult, de relaționarea în cuplu. Și de multe ori când mă simțeam atrasă de cineva, îmi spuneam că e important să cunosc omul înainte de a mă asocia cu el. Ei bine, când l-am cunoscut pe Vali am uitat de numărul KUA sau potrivirea în funcție de zodie.

Știam că vreau să fiu cu el și o bună perioadă l-am iubit în secret. Dar înțelesesem că era într-adevăr nevoie să știu cine e și ce vrea. Asta ca să putem avea o relație funcțională dacă ar fi fost cazul.

Am văzut diferențe între noi și cum nu rezonăm în absolut toate lucrurile. Și este normal. Ar fi fost prea ciudat să ne placă exact aceleași lucruri. Cu sau fără a băga de seamă zodiile, eu și Vali facem o echipă bună pentru că am învățat să fim maturi și să discutăm.

Dar în alte relații de-ale mele nu a fost tot așa. Hai să îți spun cum mă raportam eu la reușitele în cuplu bazat pe numărul KUA și zodii.

Ce este numărul KUA

Prima dată ar fi bine să îți spun ce e numărul KUA, nu? Ei bine, el este un indice al direcțiilor tale în viață prin punctele cardinale.

Așadar, vorbim despre:

  • Direcția de succes: bani, faimă, promovare, rezultate sau recunoaștere;
  • Direcția de sănătate: longevitate și sănătate;
  • Direcția de dragoste: fertilitate, relații funcționale, căsătorie;
  • Direcția de dezvoltare personală: siguranță, stabilitate, înțelepciune, cunoaștere;
  • Direcția supremă: depinde de semnul zodiacal și este cea mai puternică direcție, întrucât aduce belșug și succes pe toate planurile.

Numărul KUA se calculează cu ajutorul datei de naștere, diferit între femei și bărbați.

Numărul KUA la femei

Primul pas în calcularea numărului este adunarea ultimelor două cifre din anul nașterii. Dacă ai obținut un număr de două cifre, adună-le până când ajungi la o singură cifră. Al doilea pas este să aduni numărul obținut cu 5. Dacă ești născută după anul 2000, atunci adună cu 6 în loc de 5.

De exemplu, eu sunt născută în 1986. Adun 8 cu 6 și am rezultatul 14, deci primul pas se finalizează cu cifra 5. În al doilea pas adaug 5 și rezultatul este 10. Reduc la o singură cifră, deci numărul meu KUA este 1.

Numărul KUA la bărbați

Pentru bărbați păstrăm pasul 1 la fel ca pentru femei. Diferența este la pasul 2. Aici, scădem din 10, numărul obținut la pasul 1, adică suma ultimelor două cifre din anul nașterii. Dacă te-ai născut după 2000, atunci trebuie să scazi din 9, nu din 10.

Vali este născut în 1978. Deci numărul rezultat din adunarea ultimelor două cifre ale anului de naștere este 15, redus la 6. Iar pentru pasul doi scad 6 din 10. Așadar, numărul KUA al lui Vali este 4.

Cum decorați casa dacă aveți direcții diferite

Este foarte important ca în direcțiile voastre să aveți camerele corespunzătoare. De exemplu, biroul în direcția de succes și dormitorul în direcția de dragoste. Dar pentru fiecare număr KUA, direcțiile sunt diferite.

La mine, direcția de succes este sud-est, iar la Vali este nord-vest. Practic, total opuse. Așa că ne-am hotărât să ne punem birourile în colțuri diferite, conform direcțiilor. Ei bine, când vine vorba de dragoste, direcția mea e sud, iar a lui este vest.

Și nu o să mint. A fost puțină bătaie de cap ca să ne dăm seama cum să amenajăm să fie cât mai bine. Am fost puțin limitați de toată ideea de direcții, dar jumătate din treabă era deja făcută. Nu a trebuit să ne gândim unde și cum să punem lucrurile, ci doar să ne asigurăm că sunt în direcția potrivită.

Ce faci dacă zodiile voastre nu sunt compatibile

Am avut un iubit în liceu cu care am considerat că nu sunt compatibilă din punct de vedere zodiacal. Și știu că poate sună puțin exagerat, însă chiar nu eram pe aceeași lungime de undă. Avea trăsături clare și foarte pronunțate, caracteristice zodiei.

Și poate că am plecat pe picior greșit și mi-am impus cumva ideea de eșec. Nu am fost sortiți succesului, iar pentru mine, relația a fost dureroasă. Și chiar dacă anii au trecut, m-am recuperat greu după despărțire. Mi-am spus că la următoarea nu o să mai pun zodiile ca țap ispășitor. Iar următorul a fost nimeni altul decât Vali.

Nu am mai ținut cont de ce ar spune zodiacul despre noi, ci am lăsat sentimentele și conexiunea dintre noi să își spună cuvântul. Am avut uneori tentative de a spune că zodiile sunt de vină, când ne certam des. Am preferat să ne rezolvăm problemele discutând și comunicând.

A fost mai util să ne asumăm responsabilitatea și să vorbim despre perspectivele noastre. Mult mai bine decât să dăm vina pe zodiile noastre.

Relația de cuplu: cum să faci rai din ce ai

Noi ne-am făcut niște jurăminte, înainte de a ne gândi la căsătorie. Ne-am spus că atât timp cât există înțelegere, respect și comunicare, nu putem da greș. Iar dacă temelia relației noastre se modifică, să ne anunțăm din timp.

Am lăsat deoparte și zodii sau scuze. Totul pentru a ne putea consolida relația. Iar atunci când am realizat că suntem unul pentru celălalt cel mai bun prieten, a fost mai ușor să ne cunoaștem. Am avut amândoi libertatea și încrederea de a ne spune orice. De la așteptări de la sex la cele mai ascunse frici.

Între doi oameni care se iubesc și vor să se dăruiască unul celuilalt, nu există limite și loc de alții.

Să vă iubiți mult! Pupici!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *