Beneficiile reale ale nucilor pentru potență

Bună, dragilor! Azi vreau să vorbim despre nuci și ce beneficii au ele pentru creșterea potenței. Am tot povestit aici despre ce alimente să consumi pentru potență și chiar despre ceaiuri bune pentru creșterea potenței masculine.

Știam despre nuci că au beneficii asupra sănătății și că sunt chiar ideale pentru memorie. Totuși, se pare că nici aparatul genital masculin nu este privat de efectele pozitive ale nucilor.

Vali al meu nu era îndrăgostit de nuci, însă le consuma. Ba chiar își făcea uneori, de dimineață, un mix de semințe și nuci de tot felul pentru un plus de energie. Acum, mai mare dragul să consume când știe care sunt beneficiile nucilor.

Ce efecte au nucile asupra potenței

Nu doar clasicele nuci se încadrează în acest tipar, ci și celelalte fructe oleaginoase precum:

  • caju;
  • fistic
  • migdale
  • alune de pădure.

Ele sunt bogate in vitamina B3 și nutrimente benefice pentru potență. Astfel, zaharul din corp este echilibrat și circulația sanguină e fluidizată. Mai mult decât atât, nucile ajută foarte mult la relaxare și astfel, ai o stare de spirit mai bună. Iar ăsta e cel mai bun pas către tratarea anxietății sexuale.

De asemenea, nucile ajută și la secreția de testosteron și implicit, o să ai un libido crescut.

Nucile și potența: cum le consumi ca să ai rezultate

Partea bună legată de nucile pentru potență este că le poți consuma când vrei tu. Și e cel mai bine să le consumi ca atare, nu neapărat în gemuri sau dulceață. Pentru că zahărul nu ajută la potență.

Dar este mai indicat să discuți cu un specialist care să îți spună cu exactitate cât și cum să consumi nuci ca să aibă efect asupra potenței. De exemplu, nutriționistul îți poate recomanda diete în care să incluzi și nuci.

Soluții naturale pentru potența la bărbați: ce recomandă Vali

Tot ce e natural e bun și cu siguranță nu are efecte adverse. Asta susțin și eu, dar și Vali. Iar pentru a ne ocupa de disfuncțiile erectile, ne-am făcut un „plan de bătaie”. Vali a lăsat-o moale cu stresul și cu agitația profesională și a început să își pună somnul la punct.

Iar eu, ca o soție iubitoare, m-am ocupat de tot ce puteam face ca să tratăm ejacularea prematură. Am fost la medici și a făcut Vali analize de potență. Apoi, am căutat tot felul de soluții pentru a crește potența pe cale naturală. De aceea, am cerut o părere adițională în ceea ce privește dieta lui Vali și am avut grijă ca el să consume multe legume bune pentru potență.

În plus, am căutat și soluții rapide pentru probleme de potență. Și așa am ajuns la diferite pastile sau produse. Le-am testat, le-am evaluat și le-am pus într-un top cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *