Ce să faci dacă nu ți se scoală suficient de rapid

Una din cele mai ciudate senzații în legătură cu sexul este cea în care nu ți se scoală destul de rapid. Și e foarte ciudat să simți că vrei să faci sex cu partenera, dar erecția să întârzie să apară.

Înțeleg că poți să mai tragi de timp, să o mai săruți, poate să îi faci un sex oral sau să o înnebunești cu atingerile. Însă ce faci dacă nimic din toate astea nu te ajută și pe tine? Sincer, Ela mi-a spus că din perspectiva unei femei este ciudat ca tipul cu care vrea să facă sex să nu aibă erecție când treaba se înfierbântă. Și pe bună dreptate.

Probleme cu erecția: de ce apar și de ce nu ți se scoală

Eu m-am confruntat mult cu anxietatea sexuală pentru că sufăr de ejacularea prematură. Și după ce am pățit-o prima dată, parcă mi-a picat cerul în cap. Deja eram într-o stare de stres continuu și urmase un burnout pe cinste. Deci toată treaba cu sexul mult prea scurt doar mi-a pus capac.

Am experimentat și lipsa erecției sau să îmi moară la intrare, iar sursa a fost tot stresul. Se pare că dacă ești mereu îngândurat, sexul nu e neapărat o soluție pentru a te detensiona. Uneori te adâncește.

Un alt motiv pentru care s-ar putea să nu ți se scoale este pentru că te uiți des la filme pentru adulți. Și s-ar putea să fii complet desensibilizat de stimuli sexuali. Fie vizual, fie pentru că nu folosești masturbarea ca un exercițiu pentru a rezista la sex.

Țin minte că într-o zi, eu și Ela am vrut să facem sex și chiar eram destul de excitat. Problema era că erecția mea era absentă. Am încercat să mă stimulez prin a o satisface pe Ela, dar nu reușeam nicicum. Ulterior, Ela a început să mă sărute pasional și cred că a făcut ea vreo magie că simțeam că mi se scoală.

Apoi cred că mi-a făcut și ea un oral și după am reușit să trecem la penetrare. Dar am avut în acele momente și câteva clipe de panică. Însă Ela m-a simțit și m-a ajutat să mă relaxez. Probabil că eram destul de încordat, dar nu știu nici acum din ce motiv.

Metode prin care să obții rapid erecția

Îți dai seama că primul lucru pe care îl pot spune este să încerci să scapi de stres pentru că el cauzează probleme psihologice legate de potență. Și știu că nu e chiar ușor pentru că ești cumva într-un cerc vicios. De asta recomand să încerci să mergi la terapie dacă starea de anxietate se menține.

În plus, poți să îți faci o programare la medicul androlog să vezi ce poate să îți prescrie pentru a scăpa de problemele cu erecția. De exemplu, ai putea să iei pastile de potență sau să încerci o dietă cu alimente bune pentru creșterea potenței.

Mai poți urma și exerciții care să te ajute să combați disfuncțiile erectile, cele care îți afectează încrederea și care pot duce la apariția fricii de eșec. Practic, mergi din rău în mai rău și de aceea nu ajungi să ai erecție în timp util. Ți-am scris despre aceste exerciții pe blog, așa că ai totul la îndemâna ta.

Altfel, da, poți recurge la suplimente naturale pentru potență. Și despre ele ți-am tot scris pe aici în articole de tip review sau recenzie – câteva exemple pot fi articolele cu păreri uPotent, păreri Pops, păreri Tianli sau păreri Maraton Forte.

Între timp, citește și articolul nostru cu cele mai bune pastile de potență și vorbește cu medicul despre ele ca să vezi ce poți lua și tu.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *