De ce nu se mai scoală la al doilea număr

Când eram în liceu și în facultate nu eram așa mult cu mintea la fete sau la sex. Îmi plăcea și aș minți să spun că nu o făceam. Poate urât din partea mea, dar nu mă dădeam peste cap să impresionez. Și de multe ori, dacă simțeam că nu se mai scoală la al doilea număr, renunțam la idee.

Da, am pățit să nu pot să ajung și la a doua partidă. Mai ales că mă confruntam și atunci cu ejacularea prematură. Și ce-i drept, pe atunci nu îmi puneam întrebări despre performanțele sexuale. Luam lucrurile ca atare. Dacă mai mergea, bine. Dacă nu, iar bine.

Cu Ela, lucrurile n-au mai stat așa. Deși unii nu își mai impresionează iubitele după un timp, eu chiar m-am străduit. Dacă a ieșit sau nu, Ela să vă spună. Oricum, abia cu Ela am început să descopăr disfuncțiile erectile pe care le am. Și să mă întreb de ce nu se mai scoală la al doilea număr.

Se scoală greu când vreau să mai fac sex – care e cauza?

Se întâmplă să vrei să o faci și a doua oară. Sau să vrea ea, iar tu să îți dorești să îi faci pe plac. Dar se întâmplă să nu se mai ridice steagul pentru runda doi. În mod normal, te întrebi ce să faci. Dar eu îți spun că e mai bine să te întrebi de ce.

Poate pentru că organismul tău nu mai rezistă. Dacă a fost și un sex sălbatic și gâfâiți amândoi, s-ar putea ca inima ta să nu poată suporta încă o tură de ritm alert. Ai observat că după ce termini îți pompează inima tare? Asta se întâmplă și atunci când te masturbezi de prea multe ori.

Cauze pentru care nu se mai scoala penisul pentru partida a doua. Probleme de potenta masculina

În plus, se întâmplă ca mușchiul penisului să fie obosit. Iar o erecție poate deveni chiar dureroasă. Sau chiar mușchii pelvieni pot fi cauza lipsei unei erecții.

Sau pur și simplu, organismul tău nu mai are nevoie de încă un orgasm. Nu mai sunt secretați hormoni sexuali, iar libidoul este scăzut.

Soluții pentru erecție la a doua partidă

Te sfătuiesc să iei o pauză de câteva ore. E nevoie de timp ca să te refaci dacă vrei să ți-o mai tragi o dată. Trebuie să ți se regleze bătăile inimii și circulația. Să ți se relaxeze mușchii și să îți revii puțin. Mai mult decât atât, e dificil să ejaculezi des și la interval scurt.

Încearcă să îți antrenezi mușchii pelvieni și să te asiguri că respiri corect când faci sex.

Pastile de potență pentru erecții tari și întârzierea ejaculării

E normal să nu poți două numere, unul după celălalt. Ai nevoie de un pic de pauză. Însă dacă pauza se lungește neașteptat de mult, ai și soluții pentru rezultate rapide.

Pastile de potenta pentru barbati. Tratament pentru ejacularea prematura si erectii slabe

Poți să iei pastile de potență pentru erecții tari sau pentru a ejacula întârziat. Dar te sfătuiesc să mergi la medic înainte de a lua orice. Poate pastilele au ingrediente la care ești alergic. Sau descoperi că îți trebuie pastile de potență pentru cardiaci.

Eu mi-am făcut analize înainte de a lua produse de potență și acum știu ce pot lua sau nu. Dacă nu știi ce să alegi, eu am făcut un top cu cele mai bune pastile de potență. Vorbește cu medicul tău și vezi ce ai putea să iei și tu.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.