De ce nu se mai scoală la al doilea număr

Când eram în liceu și în facultate nu eram așa mult cu mintea la fete sau la sex. Îmi plăcea și aș minți să spun că nu o făceam. Poate urât din partea mea, dar nu mă dădeam peste cap să impresionez. Și de multe ori, dacă simțeam că nu se mai scoală la al doilea număr, renunțam la idee.

Da, am pățit să nu pot să ajung și la a doua partidă. Mai ales că mă confruntam și atunci cu ejacularea prematură. Și ce-i drept, pe atunci nu îmi puneam întrebări despre performanțele sexuale. Luam lucrurile ca atare. Dacă mai mergea, bine. Dacă nu, iar bine.

Cu Ela, lucrurile n-au mai stat așa. Deși unii nu își mai impresionează iubitele după un timp, eu chiar m-am străduit. Dacă a ieșit sau nu, Ela să vă spună. Oricum, abia cu Ela am început să descopăr disfuncțiile erectile pe care le am. Și să mă întreb de ce nu se mai scoală la al doilea număr.

Se scoală greu când vreau să mai fac sex – care e cauza?

Se întâmplă să vrei să o faci și a doua oară. Sau să vrea ea, iar tu să îți dorești să îi faci pe plac. Dar se întâmplă să nu se mai ridice steagul pentru runda doi. În mod normal, te întrebi ce să faci. Dar eu îți spun că e mai bine să te întrebi de ce.

Poate pentru că organismul tău nu mai rezistă. Dacă a fost și un sex sălbatic și gâfâiți amândoi, s-ar putea ca inima ta să nu poată suporta încă o tură de ritm alert. Ai observat că după ce termini îți pompează inima tare? Asta se întâmplă și atunci când te masturbezi de prea multe ori.

Cauze pentru care nu se mai scoala penisul pentru partida a doua. Probleme de potenta masculina

În plus, se întâmplă ca mușchiul penisului să fie obosit. Iar o erecție poate deveni chiar dureroasă. Sau chiar mușchii pelvieni pot fi cauza lipsei unei erecții.

Sau pur și simplu, organismul tău nu mai are nevoie de încă un orgasm. Nu mai sunt secretați hormoni sexuali, iar libidoul este scăzut.

Soluții pentru erecție la a doua partidă

Te sfătuiesc să iei o pauză de câteva ore. E nevoie de timp ca să te refaci dacă vrei să ți-o mai tragi o dată. Trebuie să ți se regleze bătăile inimii și circulația. Să ți se relaxeze mușchii și să îți revii puțin. Mai mult decât atât, e dificil să ejaculezi des și la interval scurt.

Încearcă să îți antrenezi mușchii pelvieni și să te asiguri că respiri corect când faci sex.

Pastile de potență pentru erecții tari și întârzierea ejaculării

E normal să nu poți două numere, unul după celălalt. Ai nevoie de un pic de pauză. Însă dacă pauza se lungește neașteptat de mult, ai și soluții pentru rezultate rapide.

Pastile de potenta pentru barbati. Tratament pentru ejacularea prematura si erectii slabe

Poți să iei pastile de potență pentru erecții tari sau pentru a ejacula întârziat. Dar te sfătuiesc să mergi la medic înainte de a lua orice. Poate pastilele au ingrediente la care ești alergic. Sau descoperi că îți trebuie pastile de potență pentru cardiaci.

Eu mi-am făcut analize înainte de a lua produse de potență și acum știu ce pot lua sau nu. Dacă nu știi ce să alegi, eu am făcut un top cu cele mai bune pastile de potență. Vorbește cu medicul tău și vezi ce ai putea să iei și tu.

Articole recomandate

4 comentarii la acest articol

  Soluția cea mai bună, nu numai pentru al 2-lea număr, ci pentru oricâte numere ulterioare este Continența Sexuală.

  E mult de spus despre ea. Pe scurt, nu mai ejaculezi, nu îți mai împarți viața sexuală în numere, ci în ore de amor. Primul pas este comutarea de la ideea că fără ejaculare, nu mai ai așa mare plăcere. Ba da, și se adună și fericirea iubitei.

  Este necesar un antrenament pentru control, care cuprinde respirația, mușchii (exercitii Kegel), mentalul și controlul de a nu ajunge în puctul fără întoarcere (de ejaculare).

  În teorie, se susține că orgasmul masculin nu e identic cu ejacularea, ele pot fi controlate si separate. Am auzit si bărbați lăudându-se ca au reușit, însă ce nu spun ei (cred că din ipocrizie masculină) este că orgasmele sunt complet diferite. Adică cel obișnuit este generat de contracția mușchilor, care aruncă lichidele afară, în timp ce orgasmul din continență este o stare prelungă de plăcere, nu paroxistică, ci spiritualizată, sublimată.

  E ilogic să fie posibil un orgasm clasic, și fără ejaculare, pentru că sfincterele organelor, oricât ar fi de puternice, nu pot învinge mușchii ce imping lichidele. În fapt, în continență, tocmai spasmul orgastic este evitat.

  Texte orientale descriu continența sexuală și beneficiile ei enorme pentru bărbat, cu condiția ca el să sublimeze energia reținută, în forme superioare (creație, efort fizic, activitate spirituală, de exemplu meditații, Yoga, rugăciune etc). Aceste tehnici au fost apoi preluate în Occident în unele cărți și cursuri Yoga sau despre sexualitate.

  Primul beneficiu enorm este că ești pregătit oricând, ca bărbat, chiar și la vârste mai mari. Al doilea este o energie mare, mentală și fizică.

  Nu e obligatoriu să se ejaculeze din când în când, oricum se mai întâmplă pe parcursul ”reeducării”. Este însă bine să se ejaculeze de vreo 2 ori, câteva zile înainte de conceperea unui copil.

  Continență sexuală există și pentru femei, însă ea nu e la fel de importantă ca pentru B.

  Mă miră că voi, fiind așa experimentatori și buni comunicatori atât în cuplu cât și online, nu ați experimentat asta și nu aveți nimic pe site despre asta dacă nu cumva mi-a scăpat mie).

  Mulțumim pentru completări, Andrei! Foarte utile informațiile despre continența sexuală. Noi nu ne putem numi experți în tot ceea ce ține de sex, dar suntem experimentatori, într-adevăr. Așadar despre continența sexuală nu ți-a scăpat această informație dar nu am scris încă. Trebuie să ne mai facem temele dar de asta apreciem orice comentariu de la cititori ca tine, pentru că ne ajută să oferim și mai multe informații de valoare aici pe blog. Salutări din partea noastră!

  Salut ,știu că poate par umpic neserios și nerespectuos,dar pe scurt …eu am 28 de ani și partenera mea are 22 ,nu va gândiți că e genul de fată știți voi axată pe bani, averi sa nu știu ce altele…muncim amândoi în Germania,dorim sa ne facem un viitor,exact cam aceeași situație cu a ta Vali,dar în trecut am avut niște ..neplăceri (să spunem) am fost privat de libertate vreo 6 ani …și na 6 ani folosești mâna… în fine chestia e că noi gen ne iubim foarte mult și ne place dragostea ,sexul (mai ales cel fără limite) dus la extrem în limita bunului simț,dar exista o problemă la mine … Să scurtez și să o spun in mod direct… îmi dau drumul prea repede in primul număr și pot preciza că există dorință de sex din partea amândurora,prea mult chiar deci nu se pune problema de a nu ne place reciproc….dar dacă vreau sa compensez primul număr cu un al doi-lea (moare la intrare) cu toate că dorința e foarte mare de a face sex ,și cum ai precizat și tu e frustrant… ști ce zic. Știu că nu ești medic, dar poate poți să mă îndrumi sau cel puțin niște sfaturi.Ea spune că nu e nimic și că o să îmi revin eu dar na …cum ai fost pus în situație mă înțelegi cum mă simt. Mulțumesc Anticipat!

  Salutare! Nicidecum, e firesc să ai probleme. Voi începe prin a-ți spune că ejacularea precoce poate avea multiple cauze precum anxietate, stres, hiperexcitabilitate sexuală, dezechilibre hormonale, probleme de sănătate sau, dacă ai vreo afecțiune- utilizarea anumitor medicamente.
  Eu cred că e foarte important să fii prezent. Cu alte cuvinte, să nu te mai gândești la serviciu sau la alte aspecte din viața ta- fii acolo cu totul!
  Din fericire, există câteva soluții practice pentru controlul ejaculării pe care ți le recomand.
  Acestea ar fi:
  Învață să respiri – Ca să controlezi starea ta de excitație și momentul ejaculării trebuie să înveți să respiri. Dacă o faci în mod corect, din diafragmă, atunci o să păstrezi mușchii pelvieni relaxați. Și o să vezi că îți vine mult mai greu. Și că, după câteva exerciții o să ajungi chiar să decizi când să ejaculezi.
  Aplici trucuri pentru a-ți distrage atenția- Fără să-ți dai seama, atunci când faci sex, te concentrezi excesiv de mult pe penis. Toată presiunea e pe el. Și, ce să vezi, cedează repede. Așa că, trebuie să muți excitația și către alte zone.
  Și de multe ori totul pleacă din capul tău. Așa că, încearcă să te gândești la altceva. Nu știu, la o babă zbârcită, la cum a pierdut echipa preferată meciul de aseară sau la cât de bine te înțelegi cu părinții tăi.
  Relaxează-te – Tot legat de presiunea pe care o pui pe penis: atunci când f**i nu e bine să te grăbești. Să dai repede și să te încordezi. Mângâie-ți partenera. Descoperă-i trupul. Dacă simți că îți vine, oprește-te și schimbă poziția. O să te ajute să preiei din presiunea pe mușchii pelvieni.
  Sper că te-am putut ajuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *