Ce să faci atunci când nu poți ajunge la un orgasm prin penetrare

Se cam duce vestea că femeile simulează orgasmul. Că ne place să ne jucăm cu chestia asta de parcă noi nu ne-am dori momentul acela de extaz în care ne eliberăm de toate grijile și gândurile.

Da, poate mai și mimăm plăcerea. O facem atunci când sexul nu e bun. Când, știu eu, poate simțim dureri. Când efectiv nu ajungem la orgasm și vrem să terminăm cu toată nebunia. Poate bărbatul nu se gândește și la ce ne place nouă. El își vede de treabă, crede că ce face e bine, însă pentru noi nu înseamnă mare lucru. Atunci da, o să mimăm orgasmul.

Dar, până la urmă, ca femeie, ce te faci atunci când chiar nu poți ajunge la un orgasm prin penetrare? Tensiunea sexuală crește și se acumulează în organismul tău. Tu vei simți presiunea care te va duce în pragul disperării.

Orgasmul feminin. De ce nu îl ai și tu

Orgasmul feminin e minunat. Nu zic că cel al bărbaților nu e la fel. Doar că, la noi, totul e mai intens. Avem atât de multe zone erogene, de puncte care ne excită în atât de multe moduri diferite.

Plăcerea e intensă și, de îndată ce ai pornit motoarele, nimic nu le mai poate opri. De exemplu, după ce am primul orgasm, dacă știi cum să continui să mă stimulezi, cred că aș putea să îmi dau drumul la nesfârșit. Sunt momente în care îl opresc pe Vali pentru că simt că e momentul să spun stop, nu pentru că orgasmele nu continuă să se formeze în continuare.

Da, orgasmele multiple sunt posibile. Le poți avea și tu, chiar dacă acum nu simți plăcerea orice ți-ar face el.

De ce e nevoie?

În primul rând, de deschidere către nou. E important să renunți la inhibiții și la o parte din convingerile tale. Să spunem că nu ai mâncat niciodată ciocolată. Și tu crezi cu siguranță că nu îți place. Că este cel mai scârbos lucru pe care îl poți mânca. Dar, îți calci pe suflet și guști o mică bucățică. Nu-i așa că tot universul tău e dat peste cap? Ei bine, sexul e precum ciocolata. Gustă din el cu adevărat și nu te vei mai putea opri din mâncat.

Orgasmul prin penetrare

Orgasmul se atinge după ce organismul a fost suficient de mult stimulat sexual. În plus, creierul are și el o bună legătură cu momentul de maximă intensitate. Psihicul tău influențează în mod direct starea de excitație maximă.

Pune imaginația la treabă și o să vezi că ajungi în pragul extazului chiar și fără pic de atingere. Te uzi toată și îți aduci corpul fix în momentul de dinaintea orgasmului. De acolo, drumul e simplu.

Ca să ajungi la orgasm prin penetrare ai nevoie și de preludiu. Vaginul tău trebuie să fie bine lubrifiat iar tu trebuie să fii excitată când se întâmplă. Altfel, cel mai probabil vei simți durere în locul plăcerii.

Recomand ca alături de penetrare să fii stimulată și cu degetele – poate chiar el să folosească mâna pentru a-ți stimula clitorisul atunci când te penetrează. Sau, poți prelua tu inițiativa.

Mai funcționează și să fii atinsă în diverse alte locuri la care poate nu te-ai gândit. Să te sărute pe gât, să îți mângâie sânii (sau să-i strângă puternic), să se plimbe cu mâinile în jurul bazinului ori pe coapsele tale înfierbântate. Câteodată, poți simți o plăcere intensă și inexplicabilă dacă îți atinge fundul (și chiar anusul – lubrifiază-l înainte) în timp ce te penetrează.

Îți poate sufla ușor în ureche, te poate mușca de gât sau te poate zgâria pe spate. Ideea e să te bucuri de un mix de sentimente și de plăceri. Toate acestea, cumulate, te vor duce mai aproape de extaz.

Tehnici pentru a ajunge la orgasm

Preludiul e important. Dar nu doar să primești, ci și să oferi. Spuneam că psihicul influențează orgasmul. Creierul tău va da semnalul excitației chiar și atunci când, de exemplu, îi faci sex oral. Sau când îi iei instrumentul în mână și te joci cu el pervers. Încearcă și diversifică. Cu cât sunt mai ieșite din comun acțiunile tale, cu atât te vei excita mai intens.

E important să încercați poziții diverse. Să alternezi penetrarea cu sexul oral sau cu stimularea prin degete. Testează și vezi când simți plăcerea mai intensă.

Desigur, arată-i și ghidează-l. E important ca bărbatul să știe ce îți place și ce vrei să primești. El nu trebuie să se gândească doar la ce vrea el. Sexul se face în doi, așadar e nevoie și de efortul lui pentru ca tu să ajungi la orgasm. Și, bine ar fi ca tu să îți dai drumul înaintea lui.

Penetrarea pe la spate sau cea în care stai călare pe el este mai intensă decât penetrarea în poziția misionarului. În aceste poziții el poate să te stimuleze mai ușor și cu mâna în timp ce te penetrează.

Pentru a face mai intensă poziția misionarului, pune o pernă sub bazinul tău astfel încât el să fie poziționat mai sus. În acest fel penetrarea va fi mult mai intensă decât în mod normal.

Folosește o jucărie sexuală în timp ce faceți sex. O poți folosi pentru a te stimula mai ușor atunci când te penetrează, sau poți pune în practică diverse fantezii sexuale.

Cunoaște-ți corpul și învață cum să ajungi la orgasm

Masturbarea e recomandată atunci când ai dificultăți în a ajunge la orgasm. E bună pentru că te ajută să îți descoperi corpul. Cum poți să-i spui lui ce-ți place dacă nici tu nu știi asta?

Descoperă-te și bucură-te de plăcerile de care poate nu ai fost conștientă până acum.

De ce nu, mastrubează-te alături de el. Masturbarea reciprocă va fi o modalitate excelentă prin care poți crește intimitatea de cuplu.

Asigură-te că rezistă suficient de mult pentru ca tu să ai orgasm

Dacă lui îi vine, s-a cam terminat totul. După ce a ejaculat, bărbatul se lenevește și nu mai are chef. Pe scurt, poți să spui adio orgasmului.

Așa că, asigură-te că bărbatul tău rezistă suficient de mult atunci când faci sex. Că are o erecție tare când te penetrează. Dacă penisul e moale nu vei simți mare lucru sau te va ustura.

În cazul în care bărbatul tău are probleme cu potența, nu-i un capăt de țară. Recomandă-i cele mai bune pastile pentru potență. Suplimente naturale care nu pun în pericol sănătatea.

Altfel, găsești și alte sfaturi pentru plăcerea voastră în blogul nostru. Eu îți doresc lectură plăcută și orgasme de poveste.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *