Natural Potent sau Maraton Forte. Ce aleg eu pentru erecții tari

Salut! Vali sunt și azi vorbesc despre două suplimente pentru potență fără rețetă, unul sub formă de fiole și altul sub formă de comprimate. Mai exact, întrebarea este ce să alegi între Natural Potent sau Maraton Forte dacă vrei să ai erecții tari, ca la 20 de ani.

Eu le-am testat pe amândouă și vreau să-ți spun că nu au fost printre cele mai bune suplimente pentru potența la bărbați pe care le-am luat până acum. Însă, se află acolo, în topul meu personal (și al neveste-mii), pentru că m-au ajutat, în felul lor, cu problemele cu erecția.

Eu sufăr de ceva timp și de ejaculare precoce, mă afectează asta că acum sunt relaxat cu nevastă-mea și nu mai sunt anxios ca-n tinerețe când mă culcam la party-uri cu femei străin. Atunci, era firesc ca să îmi dau drumul prea repede. Anxietatea sexuală la bărbați este mai des întâlnită decât la femei. Acum, însă e frustrant când am orgasm înaintea Elei și apoi mi se înmoaie penisul înainte ca ea să simtă ceva.

De aceea, am recurs la produse pentru potență la bărbați care să mă ajute să îi ofer Elei plăcerea pe care o merită și de care are nevoie. În sensul ăsta, hai să vedem care-i faza cu Natural Potent sau Maraton Forte, ambele produse populare în România.

Înainte să mergi mai departe, te invit să citești aici păreri Natural Potent și aici păreri Maraton Forte. Sunt rating-urile pe care le-am dat eu, alături de soția mea, după ce am testat produsele.

Natural Potent sau Maraton Forte: prezentare produse

natural potent sau maraton forte

Natural Potent este un supliment alimentar sub formă de fiole care se consumă pe cale orală, cu 30-60 de minute înainte de sex. Este produs de o fabrică din China care se află și în spatele celebrului Tianli – vezi aici păreri Tianli și Toot Up – aici găsești păreri Toot Up. Ingredientele Natural Potent sunt un mix de plante afrodiziace cu apă.

Conform prospect Natural Potent și prospect Tianli fiole, ai zice că este același produs. Sunt doar mici diferențe, precum faptul că, la mine cel puțin, Tianli își face efectul ceva mai greu, însă mă ține mai mult. Cu toate astea, reacțiile adverse cu Tianli sunt ceva mai accentuate decât efectele secundare de la Natural Potent. Ceea ce este lucru interesant. Oricum, nu despre asta vorbim acum.

Maraton Forte este un supliment sub formă de comprimate. După părerea mea, o pastilă de calitate se absoarbe mai repede în organism și are efect prelungit. Fiola iese la fel de repede cum a intrat. Există riscuri și avantaje. Spre exemplu reacții adverse cu Maraton Forte sunt mai pronunțate. De exemplu, pe mine mereu m-a durut capul după ce am luat Maraton. Am încercat o dată să iau jumătate de pastilă, deși nu cred eu că am tăiat chiar 50% ci mai degrabă 30%. Însă, atunci nu am mai simțit nici efectele care trebuie.

Maraton Forte este, probabil, cel mai popular produs pentru potență din România la ora actuală. Însă, pe cât este de popular, pe atât de împărțite sunt părerile utilizatorilor. Eu aș înclina să cred că nu este neapărat cel mai bun produs, mai ales că încă mai avem în casă o cutie de 20 de comprimate, din care am consumat doar jumătate.

Ce am simțit eu când am luat Natural Potent

Natural Potent l-am luat acum vreo 6 ani, pe când Maraton Forte ceva mai recent. Am luat pentru că nu am avut o experiență rea cu Tianli fiole și, când am văzut că e cam același produs, am zis să iau și eu. Diferențe prea mari nu au fost.

Cu erecția m-a ajutat, în sensul că am simțit un fior plăcut în corp când mă plimbam cu nevastă-mea prin parc într-o vară, după ce am luat fiola. Purta o rochie roșie care îi evidenția formele și m-am simțit iar ca în tinerețe când urlau hormonii prin mine. I-am zis că trebuie să ajungem acasă imediat și am dat jos imediat rochia de pe ea. Erecția era acolo, pregătită pentru penetrare, așa că am cam sărit atunci peste preludiu.

Problema mea principală nu a fost erecția, ci faptul că nu am putut să-mi controlez ejacularea. Mi-am dat drumul înainte de Ela, și apoi am mai continuat penetrarea pentru că am profitat de ce rămăsese din erecția mea. Nu sufăr de disfuncții erectile însă am, de obicei, o erecție care vine ceva mai greu și pleacă ceva mai repede. Așa că Natural Potent fiole m-a ajutat să mi-o scol repede, să mențin erecția câteva minute bune după ejaculare și apoi să mă recuperez relativ repede.

Totuși, am simțit că a lucrat mai mult cu psihicul meu decât cu fizicul. În sensul că din creier îmi veneau impulsuri sexuale, iar penisul nu se simțea la fel de ferm și mare ca și cu alte produse, precum mierea pentru potență uPotent, de exemplu. Citește aici mai multe păreri uPotent și află recenzia mea, plus o comparație: uPotent sau Natural Potent. Ai să vezi diferența, una e miere pentru potență, alta e pastilă.

Efecte Maraton Forte asupra mea

Cu Maraton, experiența mea a fost ceva de genul: erecție ca la carte, obținută relativ repede, dar cu un preț. Dureri de cap după, de fiecare dată când luam pastila. Plus dureri de stomac, că trebuie luat pe stomacul gol, la cel puțin 2 ore de la ultima masă. M-am simțit puțin rău tocmai din cauza asta, plus că nu am avut orgasm așa intens pentru că simțeam că sexul e planificat. Trebuia să mă uit la ceas, să țin minte ora la care am luat pastila față de ultima masă, apoi să mă asigur că în cel mult o oră mă apuc de sex. Căci, altfel, mă doare capul și mai tare și-mi crește pulsul tocmai pentru că nu-mi consum când trebuie energia primită.

În ceea ce privește controlul ejaculării, nimic. Doar erecția s-a păstrat, dar nu mi-am putut controla ejacularea și cred că mi-a luat 5 minute prima dată să-mi dau drumul. Apoi, încet încet mi-am revenit, dar parcă mă simțeam deja stresat. De-asta am dat un rating relativ mic acestui produs în articolul cu păreri Maraton Forte (vezi link mai sus).

Natural Potent sau Maraton Forte: ce aleg eu de fiecare dată

De data asta, spre surpinderea cititorilor noștri, aș alege Natural Potent. În primul rând pentru că e mai ușor de administrat, am avut mai puțin efecte adverse și în al doilea rând că a făcut ce a promis: crește libidoul, sporește erecția. E adevărat că nu este chiar cel mai puternic produs sub formă de fiole de pe piață, însă îți faci treaba cu el, cel puțin la mine a mers.

Pe prospectul Maraton Forte scrie și că te ajută cu ejacularea precoce și îmbunătățește viața sexuală la nivel general. Plus că pe prospect scrie că, în cazuri rare, pot apărea ușoare dureri de cap și creșterea tensiunii arteriale. Însă, am citit recenzii pe forumuri de la utilizatori care ziceau că le-au armoțit mâinile, că le-a dat sângele pe nas sau a trebuit să ia ceva să se calmeze.

Sunt de părere că este bine să nu riști când iei un produs, fie el Natural Potent sau Maraton Forte. Să citești înainte prospectul, să îți cunoști istoricul medical și să respecți ce scrie acolo, chiar dacă, știu, în unele cazuri înseamnă să-ți programezi sexul. Cu toate astea, ambele produse intră la categoria „decente”, din punctul meu de vedere.

Vezi și alte comparații:

Am testat alte produse de care am fost complet dezamăgit, spre exemplu poți citi în articolul cu păreri EjaControl ce așteptări aveam vs ce a făcut produsul. Am scris despre spray sau gel pentru potență și am simțit la fel o dezamăgire.

În schimb, ca să închei într-o notă optimistă, ambele produse, Natural Potent și Maraton Forte, se află în topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Intră să afli pe ce locuri sunt, cât și alte produse care pot fi înlocuitori pentru ele. Mult spor!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *