Natural Potent contraindicații: ține cont înainte să cumperi

Atât mie, cât și Elei, ne place să încercăm lucruri noi. Erotismul, plăcerea carnală, sunt o parte integrantă din viața noastră și niciodată nu ne-a fost teamă să încercăm suplimente care să ne îmbunătățească viața sexuală.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu 7 ani, când am luat acest supliment despre care urmează să-ți scriu. Țin minte că soția mea scrisese chiar și un material despre reacții adverse Natural Potent.

De aceea, azi îți spun care-i treaba cu Natural Potent contraindicații însă nu înainte de a-ți zice că avem și un articol cu Natural Potent prospect, asta ca să știi la ce mă refer când vorbesc despre acest produs. 

Mai vreau să îți împărtășesc și câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont înainte să mergi la famarcia de la colț și să-ți cumperi fiolele. 

Despre Natural Potent, pe scurt

Despre Natural Potent, pe scurt

Natural Potent este un stimulent pentru potență sub formă de fiole. 

Este creat pentru a îmbunătăți funcția sexuală și starea generală a bărbaților. 

Conform producătorilor, Natural Potent contribuie la prelungirea și îmbunătățire erecției, indiferent de cauzele disfuncției erectile sau de vârstă bărbatului. 

Stimulentul se comercializează sub formă de fiole, mai exact în ambalaje a câte 6 fiole. 

Potrivit informațiilor de pe etichetă, se recomandă administrarea unei fiole la nevoie, cu aproximativ 45 de minute înaintea actului sexual. Totuși, producătorii recomandă tratamentul timp de 16 zile.

Eu l-am încercat din curiozitate. Potrivit prospectului, Natural Potent părea să fie similar cu Tianli, care este tot sub formă de fiole, are un scris chinezesc pe cutie și promite multe.

Înainte să trecem mai departe, dacă ești curios să afli ce experiență am avut noi cu produsul, citește și articolul cu păreri Tianli.
Oricum, pe noi nu ne-a ajutat cu adevărat nici unul dintre aceste două produse să ajungem la performanțele ce ni le-au oferit alte suplimente naturale. Însă îți voi povesti mai multe imediat ce ajung să vorbesc despre Natural Potent contraindicații.

Natural Potent: administrare și ingrediente

Chiar dacă noi am realizat că e aceeași Mărie cu altă pălărie, Ela îmi atrage atenția să-ți spun că Tianli ameliorează insomnia, stările de oboseală și de slăbiciune, în vreme ce Natural Potent contribuie la îmbunătățirea funcției sexuale și ajută la îmbunătățirea stării generale. Cel puțin asta scrie în prospect, înainte să ajungem la Natural Potent contraindicații.

Administrare

Cum ziceam, Natural Potent se poate lua cu aproximativ 45 de minute înainte de nebunie. Producătorii spun că rezultatele sale țin până la 24 de ore, de aceea nu e recomandat să iei mai mult de o fiolă pe zi. Eu am urmat tratamentul, însă ejacularea mea tot rapidă era, în sensul că după ce luasem toate cele 6 fiole tot în 3-4 minute îmi dădeam drumul.

De asemenea, suplimentul se poate administra fie la nevoie, fie ca tratament timp de 16 zile.

Partea neplăcută este că fiolele acestea au 10ml, deci nu sunt ușor de ascuns dacă vrei să nu afle gagica ta de ele. Țin minte că mi-a fost greu să fiu discret față de soție. 

În plus, mi-au lăsat un gust ciudat după administrare. Nu apărea nimic pe lista de Natural Potent contraindicații. Am bănuit însă că este din cauza ingredientelor care, deși sunt naturale, nu îmi păreau foarte cunoscute. 

Ingrediente

Care sunt însă ingredientele care stau la baza Natural Potent?

  • Epimedium Grandiflorum 
  • Lycium Barbarum
  • Polygonum Multiflorum 
  • Hypoxis Minor 
  • Damnacanthus Indicus 
  • Boschniakia Rossica 
  • Eleutherococcus Senticosus 
  • Sucroză 
  • Apă 

Bănuiesc că acesta o fi secretul regal chinezesc despre care scrie pe prospect. Să ai o compoziție numai din plante asiatice. Se zice că aceste fiole au fost utilizate la Curtea Imperială a Chinei, înainte să fie produse pentru publicul larg. 

Natural Potent contraindicații

Natural Potent contraindicații

Când vine vorba de Natural Potent contraindicații, trebuie spus că nu există o listă propriu-zisă. Totuși, pe prospect scrie că n-ai voie să bei alcool în ziua în care îl administrezi, dacă vrei să-și facă efectul. De asemenea, că nu le este recomandat băieților sub 18 ani și nici cardiacilor.

Vorbim totuși de un supliment care se vinde cu rețetă și tot ce am aflat pe prospect este că Natural Potent este contraindicat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni asociate bolilor cardiace grave din cauza creșterii efortului prin repetarea actului sexual.

În caz că nu respecți indicațiile de pe prospect, atunci s-ar putea să te confrunți cu efecte adverse. Altfel, conform prospectului, nu ar trebui să ai parte de ele, doar dacă – vezi, Doamne! – bei 2 fiole în aceeași zi.

Din nefericire, însă, lucrurile nu sunt roz. Eu nu am avut așa reacții neplăcute ca la Tianli, dar  cu Natural Potent am transpirat mai mult ca de obicei în timpul sexului și am avut pulsul ușor crescut.

Alte contraindicații sau ce nu scrie în Natural Potent prospect

Cum ziceam, nu sunt multe Natural Potent contraindicații. Ai grijă cu doza zilnică. Ai mai luat fiole pentru potență? Căci mie, personal, 10 ml mi s-au părut destul de mult.

Oricum, e bine să reții că absolut toate stimulentele pentru potență, cum este și cazul fiolelor Natural Potent, pot să genereze reacții diferite la fiecare bărbat. 

Din acest motiv, e important să ai mereu în vedere contraindicațiile generale. 

În plus, dacă te știi alergic la anumite ingrediente sau ai condiții medicale preexistente, e indicat să consulți un medic înainte să le încerci.

Ce ar trebui să știu înainte să cumpăr Natural Potent

Natural Potent contraindicații

…că s-ar putea să te lași de fiolele pentru potență. Eu așa am pățit. 

Dacă vrei să cumperi acest produs fără să ții cont de Natural Potent contraindicații, e ok, mergi pe barba ta. 

Suplimentul e disponibil în magazinele de specialitate, în farmacii online și în farmaciile fizice.

Eu, repet, nu am fost mulțumit de dozaj ( mi s-a părut prea mut). Poate acesta a fost și motivul pentru care îmi luase inima la trap.

Nu ai vrea să încerci ceva mai bun decât Natural Potent? 

Îți recomand să citești articolul nostru cu top pastile potență. Sper să te ajute și pe tine, sunt pastile care nu m-au lăsat niciodată la greu.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *