Cum îți dai seama dacă ai mușchii pelvieni slăbiți

Mi-a plăcut întotdeauna să caut echilibrul în viață. Sau cel puțin să încerc să fiu mereu capabil să mă pun pe picioare după ce balanța se înclină. Am o profesie, am nevastă și copil și încerc pe cât posibil să duc o viață activă. Fac sport des și chiar consider că am un fizic bun și sănătos. Dar nu am avut mereu în vedere antrenarea mușchilor pelvieni slăbiți.

Nu pentru că nu am vrut asta, ci pentru că nu am fost tocmai familiar cu ideea, până de curând. Ela făcea într-o seară stretching și dintr-una într-alta mi-a zis de exercițiile Kegel pentru mușchii pelvieni la bărbați. Chiar nu îmi dădeam seama cum sau ce face pentru că nu făcea nimic vizibil. Dar mi-a zis că orice mușchi din corp are un rol important și că sigur și ăștia trebuie antrenați.

Cum testezi dacă ai mușchii pelviene slăbiți?

Cum îți dai seama dacă mușchii pelvieni sunt slăbiți? Păi, în primul rând, ei sunt responsabili cu cât prelungești partida de sex. Pe scurt, mușchii pelvieni slăbiți se traduc într-un timp mai scurt până la ejaculare.

Desigur, dacă suferi de ejaculare precoce cu siguranță mușchii pelvieni sunt neantrenați. De altfel, principala cauză a ejaculării premature constă în încordarea prea rapidă a acestor mușchi. În mod concret, ejaculezi repede pentru că nu reușești să menții grupa mușchilor pelvieni relaxată în timpul stimulării sexuale.

Așadar, semnul cel mai clar care îți spune că ai nevoie de antrenament: ejaculezi prea repede. Altul: când faci sex simți zona pelviană mereu încordată.

De ce este importantă antrenarea mușchilor pelvieni

Dacă ar fi să vorbim în termeni de anatomie, mușchii susțin scheletul uman. Deci ca să poți să te miști și să faci sex, ai nevoie de mușchi. Cu atât mai bine, de mușchi antrenați ca să reziști mai mult la partidele de sex. Și pentru că grupa de mușchi de care îți spuneam are legătură cu zona genitală, e bine să nu o neglijezi.

Ela mi-a zis că la femei, antrenarea mușchilor pelvieni ajută la obținerea mai rapidă a orgasmelor. Te întrebi cum? Păi atunci când te apropii de orgasm, este mai ușor să îl obții dacă te încordezi, atât ca femeie cât și ca bărbat. Iar cu cât ai mușchii mai fermi, cu atât este mai ușor să obții orgasmul.

Abdomenele intaresc muschii pelvieni. Exercitiile fizice ajută la cresterea potentei

Lucru care mie mi-a dat de gândit. Eu vreau să ajung mai rapid la orgasm? Probabil că nu, pentru că la mine, orgasmul înseamnă și ejaculare. Deci o partidă mai scurtă. Totuși, mi-a explicat Ela că nu e chiar așa. Ea zice că poți antrena mușchii, însă toată șmecheria este să te îi menții relaxați în timpul sexului sau în momentul în care te masturbezi corect.

Să știi că mușchii pelvieni nu au treabă directă cu erecția, ci cu orgasmul și ejacularea. Atunci când ejaculezi și simți cum se contractă mușchii, vorbim despre cei pelvieni. Practic, antrenarea mușchilor pelvieni te ajută să ejaculezi mult și puternic, dar nu îți garantează o erecție de vis.

Un alt beneficiu pe care mi l-a zis Ela despre exercițiile pentru mușchii pelvisului este legat de sănătatea tractului urinar. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, apar probleme cu incontinența sau cu prostata. Însă exercițiile Kegel te ajută să ai control asupra vezicii urinare.

Deci ai beneficii pe prostată și pe viața sexuală. Un fel de Proxel Potent de la mama natură, nu?

Metode de antrenare a mușchilor pelvieni

Am tot zis de exercițiile Kegel pentru că sunt cele mai relevante pentru mușchii pelvieni. Dar nu înseamnă că sunt și singurele. Iar Ela a scos din tolba ei cu minuni o listă de antrenamente pe care să le faci dacă vrei să fii la zi cu sportul și sexul:

  • Genuflexiunile. Se pare că ridicatul și așezatul constant au rolul lor pentru musculatură. Probabil de asta îi place Elei să stea deasupra 🙂
  • Abdomenele. Atunci când te ridici din abdomen, cu siguranță încordezi și mușchii fesieri, implicit și mușchii pelvisului.
  • Ridicările de bazin cu sau fără greutăți. Și în cazul exercițiilor ăstora folosești mușchii pelvieni. În plus, perfecționezi mișcarea pentru sportul din pat.

Până la urmă, te ajută orice sport în care folosești mai multe grupe de mușchi din zona aia. Chiar și ridicatul greutăților este indicat, în cazul în care nu ți-a zis medicul să nu faci efort prea mare.

Creșterea potenței: cum e afectată de mușchii pelvieni

Potența înglobează mai multe aspecte ale vieții sexuale. Însă mușchii pelvieni slăbiți cauzează o ejaculare slabă, indiferent de cantitate. Și știu că noi bărbații avem preconcepția că o ejaculare puternică inspiră masculinitate. Așa că dacă vrei să fii alfa pentru ea, pune-te pe exerciții.

În ceea ce privește tratarea ejaculării precoce, eu am ales să iau pastile de potență pentru rezultate vizibile. Totuși, am grijă ca ceea ce mănânc să conțină legume bune pentru creșterea potenței ca să am rezultate și pe termen lung. Oricum, multe pastile de potență sunt din ingrediente naturale, deci nu are ce să fie rău.

De exemplu, eu iau uPotent și are efect chiar bun. Nu dă dependență, nu își pierde calitatea și nici nu resimt reacții adverse. Dar poți să citești mai multe despre păreri uPotent pe blog. Sau mai bine vezi care sunt cele mai bune pastile potență și spune-ne dacă tu ai încercat ceva până acum.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *