Masturbarea reciprocă și cum ajung să am orgasme multiple

Sexul este salvarea relațiilor de cuplu. Cel puțin în cazul meu și al lui Vali, intimitatea ne-a salvat de fiecare dată când am avut probleme.

Îți povesteam într-un alt articol pe blog cum mi-am susținut soțul atunci când a avut probleme cu potența și nu știa cum să recâștige controlul ejaculării. Și am menționat atunci faptul că am urmat exerciții care să îl ajute să trateze disfuncția erectilă.

Iar unul dintre cele mai utile exerciții era să învețe cum să se masturbeze corect pentru a rezista mai mult în timpul sexului. Ei bine, am făcut exercițiul în doi pentru a face totul mai interesant și pentru a nu se simți el ciudat. Vreau să îți mărturisesc că a fost cea mai faină experiență din viața mea.

Cum am început să ne masturbăm reciproc și ce am simțit

Pe scurt, exercițiul masturbării pentru a combate simptomele ejaculării precoce este să o freci fără să-ți dai drumul pentru cât timp ai vreau să reziști și în realitate.

L-am pus pe Vali să facă asta. I-am explicat că e important să se simtă în largul lui și că doar împreună o să reușim să trecem peste afecțiune.

Și, pentru a-l ajuta să se relaxeze i-am spus că o să mă masturbez și eu în același timp cu el. Eram sigură că va fi o experiență cel puțin ciudată în care o să ne simțim aiuream amândoi. Dar, aș fi făcut orice pentru a-l vedea că scapă de anxietatea sexuală și de problemele psihologice legate de potența la bărbați.

A început să și-o frece. De cum a început să o facă am simțit cum mă încălzesc. Spre surprinderea mea, m-am excitat extrem de puternic. Și am început să mă masturbez spontan, fără să realizez acest lucru. La început, fără să ne dezbrăcăm, amândoi cu mâinile în pantaloni.

Vizualizând situația am simțit un mix de sentimente. Dorință și rușine în același timp. Pasiune crescută, dar și senzația că ceea ce facem e un fel de fructul interzis. Nu îmi doream decât să sar pe el. Dar nu am făcut-o.

În schimb, m-am dezbrăcat și am început să mă ating pe peste tot. Ca atunci când aș fi fost singură. Doar că, de data asta, era și Vali acolo. Desigur, mi-a urmat exemplul, s-a dezbrăcat și a continuat să se masturbeze.

Exercițiul nu a funcționat. Am avut amândoi orgasm în primele 3 minute. Dar a fost cea mai intensă experiență de cuplu pe care o trăisem.

De ce să încerci și tu masturbarea reciprocă

Masturbarea reciprocă o să dea un refresh relației tale. E ca o fantezie ascunsă care se întâmplă în sfârșit dar prin care nu riști nimic.

Îl lași să se uite la tine când te atingi. În timp ce faci același lucru.

Este o intimitate atât de puternică încât o să vă apropiați așa cum nu credeați că este posibil. Iar momentul de extaz va fi unul memorabil. De fiecare dată.

Plus că, vei înțelege mai bine ceea ce îl excită pe el. Și el va ști ce să facă pentru a te da pe spate.

Desigur, masturbarea reciprocă e doar începutul. Ea poate face parte din preludiu. Nu trebuie să se finalizeze mereu cu orgasmele voastre. Sau, poate fi începutul unor orgasme multiple, de care să nu te mai saturi.

Masturbarea reciprocă și orgasmele multiple

Când ne simțim jucăuși, ne masturbăm reciproc. Fie mă ating în fața lui, fie stăm unul lângă altul și el mă atinge pe mine în timp ce eu i-o frec.

Primul orgasm mă lovește rapid și se lasă cu tremurat. Apoi, simt că m-a activat. Și sar pe el, îi ofer sex oral sau trecem direct la penetrare, în funcție de moment. Orgasmele următoare vin parcă neanunțate. Îmi dau drumul din nou și din nou.

Dacă alternăm penetrarea cu sexul oral sau cu stimularea prin degete, orgasmele mele sunt diferite și speciale. Indiferent de numărul lor. La un moment dat, simt cum mă lasă corpul. Și trebuie să zic stop. Nu pentru că nu aș putea să mai am încă un orgasm. Ci pentru că deja e prea mult.

Ce zici, draga mea, ești pregătită pentru așa ceva? Sau încă nu ai ajuns cu relația ta la acest nivel de intimitate?

Articole recomandate

Un comentariu la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *