Masturbarea în căsnicie: ce nu fac bine?

Eu și Vali suntem de mult timp împreună, dar în tinerețile noastre am avut fiecare diverși parteneri și partenere. Diferența dintre mine și Vali este de 8 ani, deci este de înțeles că el era totuși mai experimentat într-ale relațiilor. Dar a avut și experiențe mai puțin plăcute, mai ales când a suferit din cauza masturbării în secret.

Noi doi avem o relație foarte bună și povestim deschis. Însă au fost perioade în care simțeam că Vali parcă se ferește de mine. Pe față, ne spuneam că toate sunt bune și de fapt, simțeam amândoi că ne mințim unul pe celălalt. Asta până când într-o seară am intrat peste Vali în dormitor în timp ce se masturba.

Problema a fost că el a avut o reacție diferită față de cea la care mă așteptam eu.

Ce provoacă masturbarea pe ascuns

Nu am fost șocată să îl văd pe Vali masturbându-se, ba chiar mi s-a părut atrăgător. Nu știu de alte femei, dar pentru mine, imaginea asta nu m-a făcut să mă simt stânjennită. Totuși, Vali a fost foarte stânjenit și a reacționat ciudat. Am stat vreo 2 ore separați după pentru că am vrut să las senzația să treacă.

Mi-a spus ulterior că a avut, cu ani în urmă, o parteneră care a provocat un scandal monstru pe baza masturbării. Vali se dusese la toaletă, iar ea a intrat peste el și l-a făcut să se simtă penibil. De atunci, el era foarte atent cu chestia asta și cumva se simțea vinovat de fiecare dată când se masturba pe ascuns.

Pentru că ideea de a te masturba pe ascuns în cuplu provine de la ideea că partenerul nu te înțelege sau te judecă. Vali îmi spusese că partenera lui de atunci i-a spus că suferă de obsesii sexuale sau că are un comportament sexual deviant.

Apoi începuse să îl judece că nu se mulțumește doar cu sexul cu ea. Trecuse apoi la ideea că Vali o înșela, din moment ce îi trebuia atât de multă plăcere. Dar nu era nici vorbă de asemenea lucruri din partea lui Vali.

Se masturbează în secret: cum să reacționez?

În discuția mea cu Vali, înțelesesem cum se simțea și că i-am trezit o amintire neplăcută. Mi-a spus apoi că se aștepta ca în orice moment să mă duc și să îi spun de toate. I-am zis că nu trebuie să se masturbeze în secret, dar că îi înțeleg nevoia de intimitate.

Dragelor, doar pentru că partenerul se masturbează, nu înseamnă că nu vă iubește sau că nu îl mai atrageți. Poate uneori simte nevoia de ceva rapid, fără tot aranjamentul sexului. Nu este nimic greșit în asta. Și eu simt câteodată că sunt excitată, dar nu mă las în baza lui Vali.

Este normal să vă masturbați separat, la fel cum este normal să apelați și la masturbare reciprocă. Probabil că trebuie să discutați mai deschis despre partea sexuală. Și totodată, dacă l-ai prins că se masturbează în secret, nu face lucrurile să fie ciudate. Poartă-te normal, chiar dacă te suprinde inițial.

Și să nu crezi că partenerul tău nu se uită și la filme pentru adulți. Măcar odată le-a frecventat și a aruncat un ochi. Și e normal. Nu înseamnă nimic pentru el, deci nu îți face probleme că el este infidel.

Comunicare în cuplu sau cum să vă bucurați de sex și masturbare

Știu că eu și Vali spunem des că într-o relație, comunicarea este cheia. La noi doi, asta a funcționat cel mai bine. Așa ne-am rezolvat cel mai bine problemele și vom continua cu metoda asta.

Chiar și în cazul masturbării în secret, este important să vină deschidere și înțelegere din partea amândurora. Și este foarte bine pentru voi să experimentați mai multe lucruri împreună. Printre care și masturbarea, și de ce nu, poate câteva noi poziții de sex.

Cred că cel mai mult, pe mine și Vali ne-a apropiat nevoia de a rezolva problema cu disfuncțiile erectile. Iar parcursul nostru în încercarea de a găsi cele mai bune pastile de potență ne-a ajutat să ne bucurăm de relația noastră și momentele împreună.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *