Tehnici de masturbare pentru femei: cum o aduci la orgasm

Viața mea sexuală cu Ela e una chiar foarte bună, în ciuda problemelor psihologice legate de potență și a anxietății sexuale. Și chiar ne place să experimentăm lucruri noi, să ne descoperim unul pe altul și să ne oferim plăcere. De asta îmi place foarte mult să o răsfăț pe Ela cu tot felul de tehnici de masturbare.

Pentru un bărbat este foarte plăcut, chiar excitant aș spune, să știe că partenera are orgasm datorită lui. Mie îmi place foarte tare să o aduc pe Ela la orgasm, indiferent prin ce metode. Mă ocup să termine și ea atunci când facem sex, dar îmi place să o las să se relaxeze și să se bucure de senzații. Tentat să încerci și tu cu femeia ta? Hai să îți povestesc ce și cum să faci.

De ce să o masturbezi tu

Într-o relație, lucrurile se împart. Nu mereu împart sarcinile egal cu Ela, căci ne place să spunem că suntem flexibili. Dacă eu am o zi mai rea, se ocupă ea de mai multe și vice versa. În schimb, pe partea sexuală chiar ne place să ne surprindem unul pe celălalt și să ne oferim momente relaxante.

O răsfăț pe Ela des și chiar îmi place. Nu o fac pentru ca ea să îmi întoarcă favorul, ci pentru că merită și mi se pare că se creează o tensiune mișto între noi. Îmi place felul în care mă privește atunci când aproape ajunge la orgasm. Și după minute în șir de masturbare, se lasă cu scântei.

Știu din proprie experiență că masturbarea e ca gâdilatul: nu are același farmec dacă o faci singur. Și sunt convins că și la femei este la fel. Important este să știi ce să faci. Că nu e ca la noi bărbații, o freci sus-jos până ejaculezi. La femei e mai delicată treaba și e nevoie tehnică și finețe.

Și chiar nu glumesc când spun asta. Plus că o am ca sursă pe Ela, deci venind de la o femeie, sfatul cântărește mai mult. Ela mi-a explicat mai multe despre masturbarea la femei și îți împărtășesc secretele orgasmului feminin.

Pași pentru masturbarea unei femei

Râdem, glumim la faza cu bărbații care nu știu unde e clitorisul, dar în multe cazuri e adevărat. Și mă fac cumva vinovat, nu pentru că nu știam unde e sau cum arată, ci pentru că nu știam să îi acord atenția potrivită. Filmele pentru adulți nu au treabă deloc cu ce e în realitate.

Dar m-am lăsat ghidat de Ela, am fost atent la toate reacțiile ei și la ce mi-a comunicat ea verbal sau non-verbal. M-am asigurat că este relaxată și pregătită pentru orgasm.

Masturbarea clitoridiană

Înseamnă masturbarea fără penetrare și astfel, te concentrezi pe clitoris pentru stimulare. Las-o să se întindă pe spate în cel mai confortabil mod pentru ea. Elei îi place să fie goală complet și să stea pe așternuturile de satin. Într-adevăr, pentru mine e o priveliște minunată.

Atinge-o încet

Începe cu atingeri ușoare, fine pe gâtul ei, pe sâni și apoi coboară în jos pe talie. Poți rămâne puțin în zona șoldurilor și să o atingi delicat în zona inghinală. Coboară apoi pe coapse și fă-i teasing. Las-o puțin să aștepte să te îndrepți către vulvă. Poți chiar și să o săruți ușor pe coapse și chiar să o muști încet, din loc în loc.

Cumva, începutul preludiului se aseamănă cu cel de la sex oral. Și să știi că nu e rău să le îmbini sau să alternezi. Este important să știi ce vrea și partenera.

Îndreaptă-te către vulva

După ce ai lăsat-o să te aștepte și să își dorească să simtă plăcere, oferă-i toate senzațiile plăcute. Începe cu aceleași atingeri ușoare, de data asta pe labii, de sus până jos. Așa poți verifica și cât de lubrifiată este zona. Atinge-i sau chiar mângâie-i labiile și ocazional mai întoarce-te și către interiorul coapsei.

Apoi te poți concentra doar pe vulvă. Dacă ea nu este lubrifiată te mai poți juca cu atingeri senzuale până când se udă. Nu e rău nici să o ajuți tu cu un sărut pe labii. Însă nu uita că vorbim despre masturbare.

Desfă-i labiile

Atunci când ea este udă, poți să începi cu mișcări mai apropiate de punctele care te interesează. Adică de clitoris și de zona intrării în vagin. De ce tot bat apa în piuă cu lubrifierea? Pentru că senzația este mult mai plăcută când zona e lubrifiată. Pe bune, ție îți place un handjob uscat? Cred că nu.

Clitorisul este incredibil de delicat și de sensibil. Și e o senzație neplăcută pentru femei să fie masat „în gol”. Deci lubrifiere neapărat.

Masturbarea la femei necesita lubrifierea vaginului si a vulvei

Revenind, îi desfaci labiile și o atingi ușor pe interiorul labiilor mari, în mișcări circulare, largi. Începi cu zona de sus a clitorisului și cobori pe una dintre labii. Te poți opri puțin la intrare și să o atingi și acolo, iar apoi te întorci pe cealaltă labie spre clitoris.

Între clitoris și intrare

Neașteptat, dar să știi că femeilor le place să fie atinse și în zona intrării. Și când zic atinse, mă refer foarte foarte ușor! Abia să se atingă degetul tău de vulva ei.

Atunci când ea este înnebunită, vaginul se va lubrifia din ce în ce mai tare. Iar tu vrei să o faci să se topească de dorință. Joacă-te puțin cu zona dintre clitoris și vagin. Atinge și mângâie cu mișcări circulare. Poți chiar și să folosești o mișcare delicată de sus în jos, dar constantă.

Apoi, poți să te plimbi cu degetul dinspre clitoris spre vagin, pe toată suprafața vulvei.

Stimulează-i clitorisul

După tot acest preludiu fierbinte în care ea te așteaptă să o înnebunești, îndreaptă-te către clitoris. Știi că e zona cea mai sensibilă, cea mai delicată și cea mai importantă. Asigură-te că zona e lubrifiată, iar tu folosești mișcări delicate.

Nu apăsa, nu ciupi și cel mai important: nu te grăbi! Cel puțin, nu din prima. Ritmul în care tu îi masezi clitorisul trebuie să crească treptat după cum îi place ei. Ea te va ghida prin mișcările din bazin și prin intensitatea cu care va geme.

Începe cu un masaj ușor, circular, apoi stânga-dreapta. Poți chiar să își așezi două degete de-o parte și de cealaltă a clitorisului și să masezi sus-jos.

Masturbarea vaginală

În funcție de ceea ce preferă partenera ta, poți trece și la masturbarea vaginală sau la ambele concomitent. Adică te poți opri din a stimula clitorisul și a te concentra pe penetrarea vaginului cu degetul sau chiar degetele.

Sau treci și la penetrarea vaginului cu degetul în timp ce te ocupi și de clitoris. Hai că nu e greu deloc. Rămâi cu aceleași mișcări ritmate pe clitoris, iar la vagin îți zic acum ce să faci. Asigură-te că partenera e ok cu penetrarea sau chiar și-o dorește. Introdu încet un deget în vagin și urmărește-i mișcările și gemetele. Apoi începe să crești ușor ritmul cu care introduci și scoți degetul din vagin.

După un timp, poți încerca să introduci două degete cu grijă. Vezi ce reacție are partenera. În cazul ăsta, ok-ul îl ai dintr-un geamăt de plăcere. Dacă nu e bine pentru ea, îți va spune. După ce ai introdus două degete, schimbă mișcarea.

Tehnici de masturbare a femeilor prin penetrare

Cea mai plăcută pentru femei este mișcarea „vin-ncoace”, alternând mișcarea celor două degete în interiorul vaginului. Cu mișcarea asta stimulezi punctul G, care se află la câțiva centimetri în vagin. Nu uita de clitoris. De aici încolo e doar o chestiune de timp până când ea ajunge la orgasm. Este important să nu te oprești, să nu schimbi ritmul și nici să întrerupi stimularea.

Poziții pentru masturbarea femeilor

Ziceam la început despre statul pe spate al partenerei, însă nu este obligatoriu. E cel mai relaxant pentru ele și cel mai ușor de lucrat pentru tine. Dar Elei, de exemplu, îi place să mai stea și pe burtă.

Aici mă mai ajută și ea cu ridicări din bazin, în funcție de cum își dorește atingerile. Uneori îi place masturbarea vaginală în poziția asta. Păstrez mișcarea cu „vino-ncoace”, dar o stimulez în alt punct al vaginului.

Și puteți încerca tot felul de poziții. Important este să fie o experiență plăcută pentru parteneră și să ajungă la orgasm.

Cum să vă bucurați de experiența sexuală după masturbare

Dacă te concentrezi doar pe plăcerea ei, oferă-i orgasme cât mai multe. Dar să știi că dacă o aduci pe culmile plăcerii, s-ar putea să vrea să o penetrezi cu penisul. Ceea ce nu e absolut deloc rău pentru niciunul dintre voi. Chiar dacă treceți practic la sex, nu uita de clitoris.

Dacă nu reușești să te ocupi și de penetrare și de stimularea ei, puteți face muncă de echipă. Fie alegeți o poziție în care se mișcă ea, fie o lași să găsească un ritm potrivit pentru a-și stimula clitorisul.

Mie îmi place să mă ocup de amândouă când ajungem și la sex. Mai ales că atunci când iau pastile de potență pentru tratarea ejaculării precoce sunt mai rezistent și am timp și energie să îi arăt Elei ce fain e sexul. Și bineînțeles, cât de multe orgasme poate să aibă.

Norocul meu e cu pastilele de potență și cu sfaturile Elei. Apropo, am scris cu ea un articol despre cele mai bune pastile de potență pe care le-am încercat eu. L-ai citit?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *