Maraton Forte sau Pops. Ce l-a ajutat mai bine pe Vali

Dragilor, bine ați revenit pe blogul nostru. Azi facem o recenzie comparativă: Maraton Forte sau Pops, două suplimente alimentare pentru potență masculină care ne-au făcut viața sexuală mai frumoasă.

Orice bărbat are probleme cu potența de-a lungul timpului, nu este o rușine, e perfect normal. Doar oameni suntem. La fel cum și libidoul unei femei variază în funcție de dispoziția ei, așa poate varia și potența la bărbați. De aceea, există numeroase produse pe piață, unele mai slabe, altele mai puternice, care ne pot influența modul de viață.

Maraton Forte și Pops sunt două dintre aceste produse. Ambele sunt suplimente naturale sub formă de pastile care se înghit cu apă, la nevoie, înaintea actului sexual. Hai să vedem ce a funcționat la noi și, spre final de articol, te invit să afli dacă unul dintre ele apare în topul nostru cu cele mai bune pastile de potență pe care le-am testat vreodată în calitate de cuplu. Ca să te menținem până la capăt, să știi că vei găsi link către top la finalul articolului. Așadar, spor la lectură până atunci!

Maraton Forte sau Pops: experiența noastră cu fiecare

Cred că Maraton Forte a ajuns cel mai popular produs pentru potență din prezent. Asta și pentru că se găsește în aproape toate farmaciile și are vechime pe piață.

Noi am cumpărat relativ recent acest produs, tocmai că am citit atât de multe recenzii bune. Eu am citit prospectul Maraton Forte și Vali a studiat recenziile de la utilizatori. Așa procedăm, de obicei, cu fiecare pastilă de potență pe care o cumpărăm (dar și cu alte produse). Scopul pentru care l-a luat Vali, soțul meu, a fost că voia mai mult de la performanța lui. Era bun, eu pot să confirm asta, reușea să mă satisfacă bine și fără stimulente, însă amândoi ne-am gândit „cum ar fi dacă ne multiplicăm performanțele”? În fond, totul ține de bărbat, în acest sens.

Așa că am cumpărat o cutie și Vali a încercat produsul. Pe partea de erecție, da, amândoi am fost impresionați. Avea penisul mai tare decât în mod normal, se simțea incredibil și din perspectiva mea, mai ales la penetrare rapidă. Însă, a existat o mică problemă – care ne-a stricat amândurora feng shui-ul: problema cu ejacularea a lui Vali nu a fost rezolvată.

Am scris amândoi o recenzie pe care o poți citi aici – păreri Maraton Forte.

Legat de Pops, experiența a fost la superlativ față de Maraton. Asta s-a întâmplat cu Vali al meu. Nu cred că am simțit o erecție mai tare ca a lui, când a luat Pops, în viața mea. Și nici el, așa a zis. Plus că penisul i se simțea mult mai mare, aproape că pe mine m-a durut. I-am zis să fie mai delicat, și asta l-a surprins că el mereu a fost delicat cu mine. Simțeam că fac sex cu altă persoană, mult mai bine dotată decât soțul meu. Pops ne-a demonstrat că se poate.

Am folost prezervativ când am făcut sex cu Pops, și de-asta nici nu mi-am dat seama când a ejaculat. Vali a continuat că nu l-a lăsat erecția între reprize. Aici găsești detaliată experiența, în articolul cu păreri Pops.

Ingrediente conform prospect și efectele acestora

Ambele produse, Maraton Forte și Pops, au ingrediente naturale. Însă, efectele sunt mai puternice la Pops tocmai datorită concentrațiilor folosite. În esență, o pastilă de Maraton are 7 ingrediente, în timp ce o capsulă Pops are 4 ingrediente.

Iată care sunt ele. Ingrediente Maraton Forte:

 • Muira Puama – stimulează circulația sângelui și potența.
 • Catuaba – creștere libidoul și stimulează circulației sângelui.
 • Ginseng Siberian – oferă acel plus de energie pentru recuperare între partide, stimulează potența.
 • Guarana – previne îmbătrânirea și oferă energie.
 • Tribulus terestris – efect antiinflamator și tonic.
 • Epimedium – efect afrodiziac, sporește virilitatea, stimulează nivelul de testosteron.
 • Polygonum multiflorum efect antioxidant, stimulează circulația sângelui.

Ingrediente Pops:

 • Ginseng – oferă acel plus de energie pentru recuperare între partide, stimulează potența.
 • Palmier pitic – relaxează mușchii, organismul, mintea, pentru control mai bun asupra erecției.
 • Tribulus terestris – efect antiinflamator și tonic.
 • Ghimbir – pentru îmbunătățirea circulației sângelui și recuperare rapidă.

La prima vedere, pare că Maraton câștigă aici. Însă, dacă ne uităm cu atenție peste ingrediente, observăm că Maraton insistă pe circulația sângelui (adică erecție) și energia necesară pentru acte sexuale repetate. Pe de altă parte, ingredientele Pops sunt pentru circulația sângelui (erecție) și dar și căpătarea încrederii în forțele proprii, pentru a avea un control mai bun al ejaculării.

Să-ți zic un secret: citește prospectul Maraton Forte și prospectul Pops. Vei vedea că niciunul nu a fost conceput pentru controlul pe ejaculare, însă Pops reușește să îl influențeze.

Efecte adverse Maraton Forte sau Pops

Am discutat cu Vali despre eventualele efecte adverse ce le-ar fi simțit după Maraton Forte sau Pops. Și știi ce mi-a zis?

Cu Maraton, de fiecare dată l-a durut capul după ce s-a liniștit în urma sexului. A avut și febră musculară a doua zi, însă nu ca atunci când mergi la sală, ci dureri musculare. L-am dat cu antiinflamator pe spate și pe brațe. Simțea furnicături, amorțeli, asta a doua zi după ce luase pastila seara. În 12-14 ore au trecut toate aceste efecte. Citește aici despre reacții adverse Maraton Forte ce le-a avut soțul meu.

Cu Pops, lucrurile au stat ceva mai bine la acest capitol. Din nou l-a durut capul, însă ceva mai ușor, ca o migrenă surdă. A doua zi, simțea o mică mahmureală, însă nimic serios. Era și oboseala de vină, că a dormit 5 ore în noaptea aia, și la 44 de ani ai lui se simt altfel puține ore de somn. Altfel, în seara în care a luat pastila, simțea cum îi bate inima mai tare ca de obicei. Dar s-a liniștit, imediat după sex. Citește aici despre efecte adverse cu Pops.

Vali și-a făcut recent la vremea aia control la cardiolog și nu are probleme cu inima sau sistemul cardiovascular. Așa că am concluzionat că pastilele astea de potență sunt ca o cafea tare pe care o bei înainte să treci la acțiune. De la boost-ul de energie pe care ți-l dau, de-asta simți bătăile inimii mai tari sau pulsul crescut. Însă, cât timp nu ai probleme de cardio și respecți doza maximă recomandată, nu ai ce să pățești.

De unde cumpăr Maraton Forte sau Pops

Avantajul la Maraton Forte spre deosebire de Pops este că sunt mai multe firme care îl distribuie. Și de-asta se găsește ușor și offline, la multe farmacii cunoscute (Tei, Sensiblu, Dona, Catena, Dr Max etc). Se găsește și online pe multe site-uri ale farmaciilor și nu numai. Cred că l-am văzut la un moment dat și în benzinării. Am văzut și mașini pe stradă cu stickere cu Maraton Forte. De-asta e mai popular și mai multă lume îl cumpără.

Dar a fi popular nu înseamnă neapărat a fi bun. Pops este un produs mult mai nou pe piață. Din câte am înțeles, o singură firmă se ocupă de importul lui și l-au creat special ca un posibil înlocuitor pentru Maraton Forte și alte produse renumite pe piață dar care nu-și îndeplinesc pe deplin scopul.

Pops poate fi cumpărat de pe eMag sau de pe site-ul producătorului, xpops.ro.

Este Pops înlocuitor pentru Maraton Forte?

Din punctul nostru de vedere, da. Pe Vali l-a ajutat mult mai mult, și de-asta merită investiția. O pastilă de Pops costă aproape de două ori mai mult decât una de Maraton Forte, însă merită din plin. Știi vorba aia, „suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine”. Nu doar Pops e un bun înlocuitor pentru Maraton, ci și mierea pentru potență, care are efect mai puternic. Am scris aici un articolul despre ce alegi când cauți ceva mai bun decât Maraton Forte. Aruncă o privire și acolo.

Vezi și alte comparații între Maraton Forte sau Pops cu alte produse:

Maraton Forte sau Pops: care face parte din top cele mai bune pastile potență

Dacă ești curios să afli care dintre aceste produse face parte din topul nostru cu cele mai bune pastile potență, accesează-l și citește. Avem acolo mai multe produse faine în listă, sper să te inspire în alegerile tale sigure, în materie de potență. Toate suplimentele din listă sunt alese în funcție de experiențele noastre de cuplu și nu conform altor criterii.

Alege cu încredere, însă ține cont de faptul că fiecare om e diferit. Baftă!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.