Mai bun decât Tianli pentru ejacularea prematură: produse naturale pentru potență

La vârsta mea aș putea spune că sunt un bărbat realizat. Am o casă, o nevastă superbă și un copil minunat. Și toate merg ca pe roate atunci când e armonie, iar eu și Ela am avut mereu grijă de noi și de relația noastră. Vorbim deschis despre orice fără nici o reținere, mai ales despre viața sexuală. Și mereu ne sfătuim în legătură cu produsele pentru potență.

Și pentru că vreau tot timpul să o aduc pe culmile plăcerii, căutăm împreună produse pentru potență care să aibă efecte vizibile. De asta vreau să vorbim azi despre alternative mai bune decât Tianli.

Eu l-am încercat pe Tianli atunci când am dat de spray-urile pentru potență. Parcă nu prea îmi plăcea mie ideea asta de a avea prin noptieră pastile, pilule și fiole. Mi se părea că un spray ar fi o alternativă ok. Ei bine, asta până le-am încercat.

Am scris pe blog mai detaliat cu privire la păreri despre Tianli spray , dacă vrei să citești mai mult. Mai mult, am scris o recenzie care cuprinde și păreri despre Tianli fiole

De ce ajungi să cauți ceva mai bun decât Tianli Spray

Știți că nevastă-mea e cu cititul și cu prospectele. Nu îi scapă niciunul. Și mi-a zis că pe prospectul Tianli sunt înșiruite câteva plante afrodiziace care sunt, de fapt, tratamentul pentru ejacularea precoce.

Denumirea plantelor sună cam așa:

  • Cnidum mannieri (L) 
  • Panax Notoginseng ( Burk) F H Chen
  • Ligusticum chuanxiong Hort
  • Cinnamolanum cassia prest
  • Asarum sieboldii Mig
  • Epimedium brevicomu Maxim.

Da’ sincer, mai bine le iei pe toate, te pui frumușel să le cauți și vezi ce naiba e fiecare în parte. Sau poate se ocupă femeia ta de așa lecturi ușoare. Cum face iubita mea soție, că eu nu aș putea.

Și pentru că Tianli este un produs natural, partea bună este că nu are reacții adverse. Spre deosebire de alte spray-uri, Tianli nu mi-a amorțit penisul până în punctul de a-mi pierde erecția. Aviz amatorilor la reacții adverse Stud 100. Mai multe despre spray-ul care conține lidocaină găsești în articolul cu păreri Stud 100

Înlocuitor Tianli din cauza modului de administrare și al efectelor

Tianli spray se administrează extern. Practic, te dai cu el pe penis și apoi te bucuri de sex îndelungat cu soția sau iubita. Mă rog, așa e teoria. Dar înainte de sex, mai ai de trecut câțiva pași.

  1. Penisul trebuie să fie curat și spălat – Și pentru produs, și pentru parteneră.
  2. Trebuie să aplici o cantitate potrivită de soluție pentru a avea efect – Pentru asta îți recomand să îl încerci mai întâi tu singur, prin masturbare.
  3. Să ai prezervativ neapărat – Dacă ajunge substanța în vagin, s-a zis cu orgasmele ei.

Și dacă te știi cu alergii, verifică înainte dacă vreunul dintre ingredientele din prospect ți-ar putea provoca mâncărime, usturimi sau erupții cutanate. 

Uite așa, ajungi rapid de la teorie la dorința de a găsi un înlocuitor pentru Tianli fix din cauza modului de administrare dar și al efectelor care nu-s neapărat cele mai eficiente. 

Alternative mai bune la Tianli

Tianli spray e pentru ejacularea precoce. Asta am stabilit. Nu m-a dat pe spate și nici nu mi-a făcut rău. La mine ar fi fost ca și cum nu m-aș fi dat cu nimic. Și tocmai din cauza asta o să îți zic ce alternative mai bune la Tianli recomand eu. Și Ela, bineînțeles.

Dacă ești ca mine și te ferești de pastile ca să nu te simți ca un bolnav, eu îți recomand uPotent, mierea pentru potență. E un produs natural: miere și plante. La mine a avut efecte și parcă mi-a dat o stare de bine pe parcursul partidelor.

Dacă până acum mi se părea că unele produse sunt ca o durere de cap – la propriu și la figurat – uPotent a rezolvat treaba asta pentru mine. Iau un pliculeț de miere, pe nevastă-mea și ne facem de cap. 

Am scris pe blog și despre altele. Poate despre unele ai mai auzit – de exemplu, citește păreri Natural Potent sau păreri Maraton Forte

Oricum, mai mult decât produse, îți recomand să te documentezi și să cauți mereu păreri despre orice ai încerca pentru potență. Vezi și ce am inclus eu și Ela în clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *