Mai bun decât Stud 100 pentru ejaculare precoce: alternative naturale pentru lidocaina

De cele mai multe ori, când bărbații caută tratamente pentru ejacularea prematură sau pentru potență maximă, se orientează după ceva care să aibă rezultate vizibile și cât mai rapid. Și dacă spray-urile pentru potență nu au musai efectul dorit, m-am gândit azi să-ți povestesc despre alternative mai bune decât Stud 100 pentru ejacularea prematură.

Am scris recent pe blog păreri despre Stud 100 să-ți explic cum a fost experiența lui Vali, dar și pentru că al meu drag soț nu s-a sinchisit să citească prospectul Stud 100 înainte. Și m-am gândit să fac un bine și altor bărbați care nu se preocupă cu asemenea lecturi ușoare.

Dar dacă ai încercat Stud 100 și vrei ceva mai bun sau pur și simplu vrei să mergi la sigur din prima, citește în continuare ca să vezi cu ce poți înlocui spray-ul Stud 100 dacă vrei, poate, să ai o ejaculare abundentă.

Efectele lidocainei și de ce să cauți înlocuitor pentru Stud 100

Lidocaina, bat-o vina. Substanța asta a cam pus capac bărbaților care încrezători s-au dat cu Stud 100 pentru a putea face sex cât mai mult cu partenera. De ce? Pentru că lidocaina este un anestezic pe care îl mai folosesc stomatologii.

Ce să înțelegem de aici? Că Stud 100 îți amorțește penisul ca să nu mai fii atât de sensibil și să îți dai drumul prea repede în timpul sexului. Dar dacă ai aplicat prea multe pufuri, s-ar putea să ți se lase.

Lui Vali nu i s-a culcat pentru că a aplicat substanța asta moderat, fiind prima dată. 

Totuși, eu și Vali am ajuns la concluzia că există alternative mai bune la Stud 100. Și am căutat alte produse pentru că lidocaina nu l-a mai lăsat pe Vali să continue cu partida numărul doi, dar și pentru că am fost nevoiți să folosim prezervativ.

Suntem căsătoriți de atâția ani și avem și un copil. Îți dai seama ce ciudat a fost sexul cu prezervativ?

Sunt suplimentele naturale mai bune decât Stud 100?

Vă dați seama că ne-a trecut și Viagra prin minte, însă eu și Vali ne-am gândit că am putea găsi ceva la îndemână. Și pentru că am citit că nu ai nevoie de rețetă pentru pastile de potență naturale, nu am mai stat pe gânduri.

Partea bună la produsele pentru potență naturale este că nu au efecte adverse precum medicamentele. Și dacă nu îți place ideea de a lua pastile, există și alte metode. 

De exemplu, poți încerca mierea pentru potență masculină, fiole cu lichid pentru potență, spray-uri naturale sau șervețele umede pentru potență. Ți-am scris despre ele în articole precum păreri uPotent, păreri Pops, păreri Tianli, păreri Natural Potent sau păreri Maraton Forte.

Singura contraindicație a acestor produse este posibilitatea alergiei la vreuna dintre plantele din compoziție.

Ce produse pentru potență sunt mai bune decât Stud 100?

Până la urmă, ce înseamnă „mai bun” pentru tine? Pentru Vali, un produs mai bun înseamnă:

 • să îi trateze ejacularea precoce;
 • să nu interfereze cu calitatea sexului;
 • să fie ușor de luat în buzunar când are chef de sex, dar nu suntem acasă
 • să nu îi provoace stări de amețeală;
 • să aibă efect rapid;
 • să nu îi facă penisul să i se lase;
 • să aibă cât mai puține contraindicații.

Și cred că te regăsești și tu aici. Până la urmă, scopul produselor pentru potență este să te ajute să ai parte de sex de calitate așa cum îți dorești. Deci este indicat să cauți produse potrivite pentru tine.

 • Citește cu atenție prospectele produselor.
 • Vezi dacă ai alergie la ingredientele pe care le conțin.
 • Cumpără doar din farmacii sau magazine online autorizate.
 • Testează produsul singur înainte, prin masturbare, ca să vezi ce efect are.
 • Vezi ce contraindicații are – poate nu e indicat să consumi alcool înainte.

Așadar, dragilor, vă sfătuiesc să citiți despre cele mai bune pastile pentru potență despre care am scris eu și Vali. Poate găsiți acolo produse pe care să le încercați.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *