Macun sau magiun pentru potență. Ce este și cum funcționează

Bună, dragilor! Știu că mulți dintre voi ne urmăriți pe mine și Vali pe blog de ceva vreme. Și cu siguranță știți că am trecut printr-o mulțime de pastile și suplimente pentru potență. Căci despre asta povestim pe aici. Și m-a rugat o prietenă să povestesc și despre macun sau magiun pentru potență.

Inițial am rămas puțin pe gânduri pentru că am mai auzit de magiun doar la bunica, la țară. Îmi dădea magiun de prune la micul dejun, dar sunt convinsă că nu era de potență 🙂 . Și dacă am acceptat provocarea pe subiect, primul pas a fost să caut să văd despre ce e vorba.

Ei, ce să vezi. Macunul pentru potență a fost mai aproape de noi decât credeam.

Macun sau magiun: cum te ajută la potență

Printre tot ce am căutat și am citit despre magiunul pentru potență, am descoperit că termenul provine din limba turcă „macun”. Și dacă traduci, afli că înseamnă „pastă”. La noi a ajuns puțin adaptat, după cum îl mai pronunță lumea. Așa a ieșit magiun.

Și spuneam despre magiunul de prune făcut de bunica mea. Practic, un fel de gem. Zic un fel pentru că am descoperit că sunt diferențe între gem, magiun, dulceață și marmeladă. Pe scurt, la magiun nu se pune zahăr.

Iar dacă vorbim despre magiun de potență, cu siguranță nu trebuie să conțină zahar sau îndulcitori că nu te ajută la erecții sau controlul ejaculării. Pentru asta sunt plantele afrodiziace din compoziție.

Așadar, în ce privește ingredientele unui magiun de potență trebuie să te aștepți la plante afrodiziace, alimente bune pentru potență și ingredientul secret: miere. Sună cunoscut? 🙂

Și ca fiecare supliment pentru potență, magiunul ajută la creșterea fluxului sanguin, creșterea libidoului, ejacularea întârziată sau erecții tari. În funcție de ingredientele alese.

Avantajele magiunului pentru potență

Comparativ cu pastilele pentru potență, Vali zice că e mai ușor de administrat o pastă. Nu ai nevoie de apă sau ceai ca să o dai pe gât. Și în plus, pui în buzunar un plic și îl iei to go. Că nu știi niciodată când te lovesc dragostea și pasiunea.

Și mai trebuie să zic de faptul că ai numai ingrediente naturale? Așa că nu trebuie să îți bați capul cu reacții adverse urâțele. De asta Vali e de părere că suplimentele naturale sunt mai bune decât Viagra, de exemplu.

Ce magiun pentru creșterea potenței a încercat Vali

Până acum Vali a încercat două tipuri de magiun pentru potență. Noi am scris despre ele ca miere pentru potență, dar e același lucru. Deci găsești pe blog păreri uPotent și păreri Performax.

Îți recomand să te documentezi foarte bine înainte de a alege între Performax sau uPotent. Și dacă nu ești convins de ele, uită-te și la clasamentul nostru cu cele mai bune pastile pentru potență că poate găsești ceva potrivit pentru tine.

Te pup! Pe data viitoare!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *