Nu pot să ejaculez

Ca femeie, oricine poate să îți complimenteze aparențele, însă nu oricine îți poate spune că îi luminezi ziua. Iar ca bărbat, nu orice femeie îți poate spune că atunci când faceți dragoste se simte cea mai iubită și mai frumoasă din lume. Și pot să vă spun că pentru Vali a contat enorm ce am împărtășit cu el, mai ales pentru că avea nesiguranțe din cauza disfuncțiilor erectile și a lipsei ejaculării.

Eu și Vali avem des momentele noastre de tandrețe, în care ne spunem din suflet tot ceea ce ne simțim datorită celuilalt. Și mi se pare un lucru special. În tinerețe am trecut prin relații nepotrivite. Am avut parteneri cu care nu rezonam întru totul, ne certam des și mă simțeam singură în doi.

Relația cu Vali mi-a demonstrat că lucrurile nu sunt numai gri și așa am învățat să mă bucur de plăcerile vieții. De toate plăcerile 🙂 Chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz.

Sex fără ejaculare?

Soțul meu a avut acum câteva luni o experiență unică. Și prin asta mă refer că nu a mai experimentat niciodată și nici nu ne dorim să mai fie cazul. O să încep prin a vă povesti cum noi doi am fost în vizită la niște prieteni cu ocazia unei onomastici. A fost mai degrabă o cină festivă, aș spune eu.

Vali a pus ochii pe mine de când am plecat de acasă, din cauza unei rochii roșii mulate. Când observ cum mă privește fac în așa fel încât să mă dorească și mai mult. Mențin tensiunea și fiți siguri că și el face la fel cu mine.

După masă ne-am întors acasă și deja de la jumătatea scărilor, Vali nu mai avea cămașa pe el, iar eu fermoarul rochiei închis. A fost pasiunea mare, dorința pe măsură, iar sexul foarte aprins. Și a durat destul de mult. Chiar surprinzător de mult. Nimic de reproșat, însă Vali și-a dat seama că nu poate ejacula.

Avea erecție și libidoul crescut, însă nu simțea că ajunge în punctul în care să își dea drumul. Înițial nu înțelegea de ce, apoi am zis să continuăm să ne bucurăm de faptul că nu a ejaculat. După încă vreo 10 minute ne-am oprit pentru că Vali nu se simțea plăcere. Părea că face sex mecanic.

Părerea noastră? A fost tensiunea atât de mare că nu mai avea răbdare. Iar când a venit momentul, am adoptat un ritm mai alert. Și am citit că se întâmplă să nu poți ejacula dacă mișcarea e foarte rapidă pentru că nu simți plăcerea atât de intens.

De ce nu poți ejacula în timpul sexului

M-am documentat împreună cu Vali despre lipsa ejaculării și am descoperit că se poate manifesta în mai multe feluri. Ceea ce a experimentat Vali, adică un sex mai puternic, este unul dintre moduri.

Un alt motiv pentru care nu poți ejacula sunt intervențiile chirurgicale la coloană, un număr mare de anestezii totale. Din fericire, pentru Vali nu a fost cazul de operații de acest gen. De asemenea, consumul de alcool asupra potenței masculine nu are efecte pozitive. Și dacă iei tratament antidepresiv sau pentru hipertensiunea arterială s-ar putea să te afecteze în același fel.

Motive pentru care nu ejaculezi în timpul actului sexual

Ca și simptome, pe cel principal îl știi: nu poți ejacula. Problema poartă numele de aspermatism. Practic, indiferent de durata actului sexual, tu nu poți să îți dai drumul. Chiar și ejacularea retrogradă cauzează imposibilitatea ejaculării, cel puțin în mod corect. Uneori, se întâmplă ca ejacularea să fie pe cale de a se produce însă tu să pierzi erecția. În acest caz, fie nu mai poți ejacula, fie ejaculezi în lipsa erecției. Însă depinde de cât de aproape ești de punctul de a termina.

Disfuncții erectile: ce să faci ca să ejaculezi

Noi ne-am speriat puțin atunci când Vali a spus că nu poate ejacula. Nu înțelegeam de ce, mai ales când el ejacula prematur destul de des. Inițial ne-am gândit să mergem la un control la medicul androlog. Dar nu părea nimic în neregulă și fiind prima experiență de acest gen, am zis să ne mai dăm o șansă.

Într-adevăr, nu s-a mai repetat. A fost unicul moment de imposibilitate de ejaculare al lui Vali. El chiar a râs și a zis că tocmai atunci și-ar fi dorit să își dea drumul și nu a putut.

Zona penisului este destul de sensibilă și e foarte important cum gestionezi cumulul de stimuli. Adică este important să te masturbezi corect și cât de des o faci în fața filmelor pentru adulți.

Eu și Vali ne-am concentrat mult chiar și pe masturbarea reciprocă și tot ce puteam face pentru a ne stimula cât mai mult. Iar ca tratament pentru ejacularea prematură a lui Vali, ne-am rezumat la pastilele de potență. Am scris despre tot ce am încercat și te invit să citești și tu păreri uPotent sau păreri Maraton Forte.

Sau mai bine, vezi ce clasament am făcut noi și care sunt cele mai bune pastile potență pentru bărbați. Nu uita să ne spui în comentarii dacă ai încercat ceva și care a fost experiența ta.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *