Leac pentru ejacularea precoce: ce iei și cu ce te dai pentru creșterea potenței

Vali sunt. Știi că am tot vorbit despre ejacularea prematură și eu mă confrunt cu ea de ceva vreme. Am trecut prin tot felul de experiențe și tot felul de stări atunci când vedeam că nu rezist la sex. Iar cu Ela am început să căutăm tot felul de leacuri pentru ejacularea precoce. Sau orice fel de preparat pentru potență care să trateze ejacularea prematură.

Am încercat mai multe și uneori mi se părea că dau roade, alteori că nu. Știu că felul în care reacționează un aliment sau un produs depinde și de organism. Că dacă eu mănânc țelină pentru potență, iar tu ești alergic, sigur nu vom avea aceleași rezultate. Sau același lucru se întâmplă dacă ai un metabolism super diferit.

Dar hai să îți zic tot ce am încercat eu pentru tratarea ejaculării precoce, de la cap la coadă.

Leacuri pentru tratarea ejaculării precoce la bărbați

Zic leac pentru tratarea ejaculării precoce, dar sunt de fapt mai multe lucruri pe care le poți face ca să nu mai ejaculezi prea repede. Până la urmă, Ela zice că le poți numi oricum, atât timp cât funcționează sau te ajută. Deci hai să le luăm pe rând.

  1. Țelină. Da, am mai zis de țelina pentru potență și chiar nu glumesc. Țelina reglează procesele pe care le are hipofiza în organism. Adică are efecte asupra testosteronului din organism și astfel, libidoul crește mult mai mult. În plus, ceaiul din frunze de țelină are efect antioxidant și ajută la sănătatea sistemului circulator.
  2. Vin rosu. Cam cel mai bun ajutor natural pentru potență și erecție. Te și amorțește puțin și uite-așa reziști mai mult. Eu nu duc la băutură, iar un pahar este de ajuns pentru o seară cu Ela.
  3. Exercitii pentru ejacularea prematură.  Am descoperit câteva exerciții foarte bune de încercat pentru creșterea potenței. Mai precis, sunt exerciții pentru mușchii pelvieni. Este important să știi ce rol au mușchii pelvieni în activitatea sexuală. Ela m-a învățat ce sunt exercițiile Kegel și cum le poți face.
  4. Somn. Am avut perioade în care am dus-o foarte rău cu somnul și s-a văzut asta pe mai multe planuri. Eram irascibil, nervos, stresat și mereu agitat. Și stresul m-a adus în situația în care să nu pot rezista mai mult. Aveam deja destule probleme și îmi făceam și multe gânduri pe partea cu performanțele sexuale. După ce m-am mai reglat cu odihna, a fost mai bine și viața sexuală.
  5. Masturbarea. După ce m-am masturbat mult timp greșit și am considerat că filmele pentru adulți sunt un ghid de urmat, am realizat cât m-a afectat. Ulterior, am aflat cum să folosesc masturbarea ca tratament pentru ejacularea precoce.

Leacuri sau pastile de potență naturale: ce să alegi pentru tratarea ejaculării precoce

Nici eu, nici Ela nu suntem oamenii ăia complet răzvrătiți pe medicamente, însă încercăm pe cât posibil să alegem alternative naturiste. Și am încercat tot ce am descris mai sus, însă rezultatele vin mai greu. Știam și mi-am asumat, dar sunt momente în care vreau rezultate mai rapid.

Și dintre toate pastilele pe care le-am încercat, am rămas fidel celor cu ingrediente naturale. De exemplu, uPotent m-a ajutat mult pe partea cu controlul ejaculării. Depinde de tine ce preferi sau ce nevoi ai. Dacă vrei să știi că ceea ce iei e direct de la natură, poți alege alternative naturiste. Și să faci exerciții bune pentru potență. Poți încerca și altele. Sunt pastile, gen Pops sau Maraton Forte sau chiar fiole, precum Tianli sau Natural Potent.

Însă dacă ai așteptări de rezultate rapide, îți recomand să încerci ceva dintre cele mai bune pastile de potență despre care am scris eu și Ela pe blog.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *