La ce se gândește el când se masturbează

Nu e șocant pentru nici o femeie că bărbatul ei se masturbează. Numai că nu spunem niciodată când facem una mică. Nu știu, poate din rușine sau din sentimentul ăla de vinovăție… Bărbații îl știu. Dar cred că cele mai multe femei se întreabă la ce se gândește el atunci când se masturbează.

Ce îi trece prin cap când îi dă în cap

Știu că bărbații au reputația asta de indivizi care se gândesc aiurea la chestii. Că stăm uneori și cugetăm de parcă întreaga soartă a omenirii e în mâinile noastre. Când, de fapt, noi ne gândim la macaroane.

Ei, ideea e că nu mereu facem asta. Și cu siguranță nu atunci când ne masturbăm. Pentru că e treabă serioasă și atmosfera e de neclintit. O mică deviație de gânduri către ceva deloc sexual și se lasă ranga un-doi.

Deci tot ceea ce avem în gând în acele momente este pur sexual sau măcar excitant. De exemplu, eu de multe ori mă gândesc la Ela în tot felul de ipostaze. Fie mi-o imaginez în lenjerie albă, fie că îmi face sex oral sau poate chiar mă gândesc la o partidă de-a noastră.

Dar sunt și zile în care mă gândesc la o scenă dintr-un film pentru adulți. Pur și simplu îmi amintesc o scenă care îmi place.

Te înșală dacă se masturbează cu gândul la altele?

Dacă partenerul tău se masturbează cu gândul la altă femeie, atunci asta ar trebui să ridice semne de întrebare. Sigur că tu nu ai de unde să știi dacă el se gândește la altă femeie, că nu-i citești gândurile și nici nu o să-ți zică.

E posibil să se gândească la o actriță porno, dar nu ai de ce să îți faci griji. E pur și simplu material de l**ă. Dar dacă se gândește la vreo colegă de muncă sau vreo amică când se masturbează, probabil că scârțâie ceva la voi. Și din păcate nu e patul.

Cum îți dai seama că se gândește la alta când se masturbează? Păi exact așa cum îți dai seama că s-a culcat cu alta. Oricum, oamenii au limite diferite și păreri diferite despre ce se consideră înșelat. Nu trebuie să îți faci în permanență griji că are pe altcineva în cap sau să-l pândești când se masturbează în secret.

Masturbarea e tabu sau nu?

N-ar trebui să fie tabu masturbarea. Pentru că fiecare dintre noi suntem tentați să ne explorăm corpul și să simțim plăcere. Până la urmă, e normal să te masturbezi chiar dacă ai relație sau căsnicie.

Chiar dacă, de multe ori, preferăm să o facem fără să ne vadă partenerul, asta nu e un lucru rău. E bine să ai parte de intimitate și e bine să mai petreci timp și singur. Dar puteți să vă masturbați reciproc și să vedeți cum e experiența.

Eu cu Ela încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă pasională împreună. Ne iubim enorm și ne celebrăm iubirea prin toate mijloacele. Iar la sex, suntem primii.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *