La ce se gândește ea când se masturbează

Știu că de curând a povestit Vali pe blog despre cum este masturbarea la bărbați. Mai exact, ce e în mintea lor când se distrează singuri. Și m-am gândit că ar fi interesant să știe și ei la ce se gândește o femeie atunci când se masturbează.

Nu ne gândim la lucruri mai puțin erotice. În ciuda aparențelor care spun că femeile sunt mai puțin investite în partide sau activități sexuale, ne stă și nouă capul la nebunii. Bineînțeles, depinde de fiecare femeie în parte, de cât de pudică este.

Ce e în mintea femeilor când se masturbează

Nu poate să îmi zică nimeni că femeile nu se masturbează. Oricât de sfioase și pudice ar părea. Ba chiar cred că acolo se ascunde o femeie care nu e chiar așa cuminte în pat.

Și femeile se masturbează. Și o facem ca să ne detensionăm. Poate de stres, poate de tensiunea sexuală acumulată. Cred că și motivul pentru care ne masturbăm are legătură cu ceea ce gândim. Atunci când Vali are o zi de muncă prelungită și mai lucrează și acasă, acumulez tensiune sexuală. Și nu o să mint să spun că nu-mi fac fantezii sexuale sau tot felul de roleplay-uri în cap.

Nu mi-ar displăcea să îi fiu secretara sexy în momentele alea și să ne iubim pe biroul lui, fără să știe nimeni. Dar munca e muncă și nu se întâmplă asta. Dar nici nu zice nimeni că trebuie să renunț la fantezie când pot să mă satisfac eu.

În alte dăți o fac gândindu-mă la nimic în mod special, ci doar de dragul plăcerii. Au fost și momente în care am fost prea stresată ca să am chef de masturbare. Ori, am fost prea stresată pentru a face orice altceva și, cumva, în momentele acelea simțeam nevoia să mă detensionez. Și cum nu fumez, scăparea mea era masturbarea 🙂

Când eu și Vali ne masturbăm reciproc, mă gândesc mult la ce va urma între noi. Mă gândesc la cât de bine arată Vali și cât de înnebunită sunt după soțul meu. Mă atrage enorm și în momentele alea mă gândesc intens la cum urmează să evolueze partida de sex dintre noi.

Masturbarea este sau nu înșelat?

Nu m-am gândit niciodată la alți bărbați în timp ce mă masturbam. Pentru că sunt loială soțului meu și adevărul este că niciun alt tip nu-mi stârnește interesul. Între mine și Vali există intimitate emoțională și acest lucru menține legătura noastră.

Spre deosebire de bărbații care se mai gândesc la vreo scenă din filmele pentru adulți, noi femeile nu suntem neapărat pasionate. Nu ne interesează bărbații din filme. Dar, într-o oarecare măsură ne uităm la femei. Vorba prietenei mele: „Vreau să pot să îmi ignor problemele din viață cum ignor bărbații în filmele porno”.

Și că tot veni vorba de femei, ne uităm și noi că ne place ce vedem. Eu îți spun sincer că mă masturbez chiar și uitându-mă în oglindă. Nu e vreo chestie egocentrică și sunt sigură că și alte femei o fac. Cred că îmi place să văd ce vede Vali atunci când facem sex. Oricum, în momentele alea tot la el mă gândesc. Și la ce mi-ar face.

Masturbarea în secret nu înseamnă înșelat. Și nici că partenerul nu face ceva bine, neapărat. Pur și simplu e nevoie de câteva momente în care să fim doar noi singure.

Părerea femeilor despre masturbare

Tabu sau nu, toată lumea o face. Toți facem sex și toți ne-am masturbat măcar o dată în viață. Nu e un secret sau vreo rușine. E cumva o înțelegere tacită între oameni.

Într-o oarecare măsură este mai puțin așteptat la femei să recunoască că se masturbează. Nu înțeleg de ce, dar ideea asta pare dizgrațioasă. Cu toate că unui bărbat îi place o femeie care se atinge.

Ne place sexul și de multe ori ne gândim la lucruri erotice chiar și când nu ne masturbăm. Nu ne stă capul numai la curățenie, muncă, mâncare și copii.

Cred că o să mă duc să îl întreb pe Vali la ce se gândește când… știți voi 🙂

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *