Jucării sexuale sau cum să faceți sexul mai interesant

Scriem de ceva timp pe acest blog și probabil că deja știi cât de multe experimentăm eu și Vali. Am încercat tot felul de poziții sexuale, multe pastile de potență și nu ne-am dat în spate nici de la jucării sexuale.

La început am fost curioși de ce am putea include în partidele noastre și cum ne-ar putea ajuta. Sau chiar afecta. Nu suntem noi tocmai adepții sexului convențional, ci încercăm mereu să descoperim lucruri care ne plac și ne fac să ne simțim confortabil.

Îți zic mai multe despre ce am ales eu și soțul meu pentru a face partidele de sex mai fierbinți.

Jucării sexuale pentru femei: ce să alegeți pentru partide aprinse

Primul gând legat de jucăriile sexuale sunt cu siguranță vibratoarele și dildo-urile. Și trebuie să recunosc că eu nu sunt tocmai o fană a acestor jucării. Cel puțin nu pentru a le folosi singură.

Deși prietenele mele aveau deja colecții impresionante, eu nu am vrut. Am preferat totuși conexiunea cu un partener. Sau să fiu doar eu cu mine, în cazul masturbării. Ei bine, după ce l-am întâlnit pe Vali, am privit ideea cu alți ochi. Așa am ajuns să ne uităm și la sex shop-uri pentru jucării sexuale.

Dar sunt o mulțime de jucării sexuale pe care le poți alege:

  • Vibratoare;
  • Dildo-uri;
  • Jucării anale;
  • Bice, curele, cătușe și chiar căluși.

Cred că sunt inventate jucării sexuale pentru orice fel de fantezii sexuale. Tot ce trebuie să faci este să le comanzi.

Dar dacă vorbim despre jucării pentru sex în cuplu, alegerea mea a fost întotdeauna compusă din jucării cu care Vali să mă domine. De exemplu, eșarfe cu care să mă lege la ochi, cătușe și jucării vibratoare cu care să îmi controleze orgasmele.

Ce fel de jucării sexuale pentru bărbați să alegeți

La bărbați, cele mai comune sunt inelele pentru penis și pompele pentru mărirea penisului. Deși eu le-aș încadra în altă categorie. Dar sunt și tot felul de masturbatoare, cu aspecte diferite care simulează diverse orificii. Sau chiar păpuși gonflabile, ori de cauciuc.

Pentru cei mai curajoși sunt și cuștile de castitate, potrivite pentru jocurile BDSM. Știu că Vali nu prea e încântat de ideea asta. Lui nu prea îi place să își pună lucruri pe penis.

Să nu mai spun despre faptul că există tot felul de obiecte de genul pieselor de mobilier, care vă ajută să puneți în poziții cât mai inedite. Uite, pe astea chiar le-aș încerca. Sunt curioasă ce părere are Vali 🙂

Jucăriile sexuale și masturbarea: cum vă pot afecta cuplul

Atâta vreme cât jucăriile sexuale nu răresc partidele dintre voi doi, lucrurile ar trebui să fie ok. Aveți grijă să nu preferați jucăriile sexuale în defavoarea sexului. Asta v-ar putea afecta destul de mult relația.

În rest, e important să alegeți împreună jucăriile și să nu vă bazați doar pe ele. Iar dacă vă plac jocurile sau jucăriile sexuale puțin mai periculoase, aveți mare grijă și nu uitați de cuvântul de siguranță.

Distracție plăcută!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *