Înlocuitor Natural Potent: alternative pentru fiole și spray

Despre Natural Potent am vorbit și eu și nevastă-mea pe blog. Dacă mai ții minte, ziceam că e același lucru cu Tianli pentru că sunt fabricate de același producător și au aceleași ingrediente. Și am decis să îți scriu azi despre înlocuitor pentru Natural Potent.

Între timp, citește și articolul cu păreri Tianli

Am luat Natural Potent acum câțiva ani când mă uitam după produse pentru potență și am văzut că l-a menționat cineva pe un forum. Mi-am zis să îl încerc și să văd care-i treaba. Am cumpărat 6 fiole ca să mă conving, din mai multe încercări, dacă produsul ăsta e bun de ceva sau nu. 

Nu aș zice că am păreri Natural Potent negative, ci că există mereu alternative mai bune pentru tratarea ejaculării precoce. Căci pentru asta am luat Natural Potent. 

De ce să cauți ceva mai bun decât Natural Potent

Experiența mea cu Natural Potent se poate rezuma la câteva cuvinte: n-a prea avut efect. Și spun asta cât se poate de obiectiv pentru că nu îmi fac așteptări atunci când iau câte un produs pentru potență. 

Nu m-a ajutat deloc la controlarea ejaculării, deci unde aveam eu nevoie, de fapt. La partea cu erecția nu stau rău oricum, dar nici nu am văzut ceva extraordinar din punctul ăsta de vedere. Aș putea bifa recuperarea între partide pentru Natural Potent. Pentru că de obicei îmi ia chiar și 40 de minute să o scol iar. Și cu Natural Potent am reușit la vreo 15 minute după ce mi-am dat drumul.

Eu mi-am dorit niște rezultate mai bune de la produsele pentru potență pe care le iau. Adică sincer, dacă tot iau ceva și port grija administrării la timp, măcar să funcționeze, nu?

Apropo de informații în plus, nu uita că ți-am scris și despre prospectul Natural Potent și despre reacțiile adverse Natural Potent

Produse mai bune când vrei înlocuitor pentru Natural Potent spray

Când mai povestim noi despre pastilele pentru potență pe care le iau, Ela zice că nu merge să compari “mere cu pere”. Eu cred că poți compara două produse cu administrare diferită, dar prin prisma obiectivului pe care le au.

Așa că nu mă gândesc să îți recomand tot un spray ca alternativă la spray-ul Natural Potent. Am scris deja pe blog despre păreri Stud 100 și păreri Tianli spray și nu mi se par alegerea ideală. 

Înlocuitor pentru Natural Potent. Mierea pentru cresterea potentei masculine

În schimb, pentru controlul ejaculării eu iau uPotent, care mi se pare o alternativă mult mai bună decât multe produse pe care le-am încercat până acum. Mierea pentru potență m-a ajutat să nu îmi dau drumul înainte să o aduc pe Ela la orgasm. 

Și să nu uităm de un aspect relevant: nu a trebuit să folosim prezervativ. Așa cum o făceam în cazul partidelor pentru care luam Natural Potent, Tianli ori Stud 100. 

Poți să citești mai multe despre experiența mea și ce păreri despre uPotent mi-am făcut. Vezi și ce ingrediente indică prospectul uPotent și dacă poți lua și tu.

Alternative pentru Natural Potent fiole

Pentru erecții tari, Natural Potent nu mi-a fost neapărat tovarăș de nădejde. Și de aia m-am gândit să-l și înlocuiesc. Din tot ce am luat eu, Pops a fost pastila care mi-a oferit o erecție mișto imediat după administrare. 

Trecuseră maxim 25 de minute și deja se vedeau rezultatele. Și Ela a fost încântată de asta. După partidă m-am și recuperat rapid și am reușit să o facem chiar și de 4 ori într-o noapte. 

Mai poți citi și păreri Maraton Forte dacă tot vorbim despre posibili înlocuitori. 

Ce îți recomand eu în loc de Natural Potent

Pentru că la mine uPotent funcționează și am văzut și pe forumuri păreri foarte bune despre acest produs, îți recomand să te documentezi despre el și să îl încerci dacă nu ai alergii sau hipertensiune.

Îți recomand să arunci un ochi și peste topul cu cele mai bune pastile pentru potență pe care l-am scris împreună cu Ela și vezi ce alte alternative ai putea alege în loc de Natural Potent.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *